красота

Зимни рокли топли?

Winter dress nice and warm?

Според прогнозите на синоптиците, тази зима ще бъде много студена. Въпреки това, тъй като ние не искаме от главата до петите укутаться в палто и напълно да забрави за красотата си. Още повече, че през зимата трябва да се облича красиво и модерно. Днес ще ви запозная с четири добър имидж за зимата, в която ще можете да преживеят студа.

Снимка 1

Въпреки че все още е далеч до пролетта, можете да сега за нея мечтаят. За това трябва да носят любимите си рокли с топли колготками и гетрами може да защити краката от студа. Рокля може да се носят топли шуби с модерен шал-Снуд. Изберете шал от естествена вълна, защото само той може създаване на естествен микроклимат, което ще ви позволи да диша, но не се замразява. Сняг не се страхуват от вас, ако носите зимни ботуши, които са в състояние да ви предпази от студа, дори и в най-лютую зимата.

Среща ботуши Giorgio Фабиани е направил на пятисантиметровой танкетке, което ще позволи на краката си допълнителна защита от студ, и в същото време да направите вашия начин на по-доброто в сравнение с други модели на равна подметка. Светло кафяв велур ще отлично се комбинира с плетиво тапицерия шев кремава на цвят. Този интересен елемент е изпълнен в етнически стил. Този начин перфектно ще допълнят аксесоари в подобна цветова гама. Например, това може да бъде чанта, Джерард Ено и ръкавици Agnelle.

Winter dress nice and warm?

Снимка 2

Ако сте от много време, прекарано зад волана, най-добрите дрехи за вас ще се превърне в къс дубленка в комбинация с тесни дънки. Вие също можете да се облечете топъл пуловер, палто, шал и шапка в случай, че трябва да върви по улицата. Това пътуване ще бъде по-приятно, ако вземете със себе си ръкавици. Добавете този начин и топли обувки, например, среща ботуши от Giorgio Фабиан.

Голенище ботуши, изработени от doubleface, че кожата, от една страна кожа и велур. Долната част на обувките е изработена по специална технология, която свързва естествена кожа и кожата. По този начин, обувките стават по-трайни и топло. Това двухслойное дъното може да предпази краката ви от влага и студ, освен това, тя помага на обувки е по-добре да се запази формата.

Winter dress nice and warm?

Снимка 3

Ако искате, дори и през зимата се чувстват елегантни Парижанкой, подходящи възли вълнена пола в съчетание с топли колготками и топъл дълъг пуховик. В този ансамбъл ще е много топъл, и детайли ще добави настроение. Може да е вашият начин ще допълнят живи барети, прост, чанта-купувач и седеф ботуши, които ви позволяват да създадете желаната атмосфера и не ще ви позволи да замръзне дори и в най-силен студ. Така че мода ще направи днес са популярни метални нюанси, и текстура на кожата, които също са на върха на популярността вече няколко сезона подред. Тук сме използвали нюанси на кожа, черни перли, седеф и светли стомана.

Winter dress nice and warm?

Снимка 4

Ако смятате, че се създаде един образ в бизнес стил, ви трябват високи токчета, вие трябва да погледнете на това изображение. Топли панталони могат да бъдат зауженными или прави, може да има стрела или не, но те ще изглеждат чудесно с къси обувки от естествена кожа. Необичайно ще изглежда основата, направени от тръстика на кожата, създаване на игра на цветове и текстури. Белези и пета, които са изработени от кожа, обувки, допълнително утеплен, с ток и обувки няма да се разсее, не се намокри белези, а формата на обувки не изгуби.

За да се създаде силует можете да ватирани палта и защита на врата от студ с кожа боа. Това изображение е много гъвкав, можете да сте тук блуза да се носят вълнени туники с къси панталони носят възли вълнени чорапи. И без Скреж по начина на работа, не може да ви попречи да се наслаждавате сутрин.

Winter dress nice and warm?

Theme by Anders Norén