Женско списание » Грижа за ноктите » Какви ножове и съвети, необходими за хардуер, маникюр и педикюр

Какви ножове и съвети, необходими за хардуер, маникюр и педикюр


Развитието на съвременните технологии не стои на едно място. Майстор на маникюр и педикюр все по-често предоставят своите услуги с прилагането на апарат – фрезера. Тази процедура е по-сигурна и отнема по-малко време, отколкото обрезной маникюр.

Какво представлява фрезер

Какви ножове и съвети, необходими за хардуер, маникюр и педикюр

Фрезер – това е специално устройство, което използват в ногтевом услуга за маникюр и педикюр. Слушалката осигурява качествено отстраняване на кожичките, шлифовку и полировку на нокътната плочка. Принципът му на действие се състои в обработка на ноктите с помощта на специални дюзи – ножовете. Благодарение на специален механизъм, наставка е в ход, скоростта й на въртене може да се променя бутони за регулиране. Има много им разновидности, които са подходящи както за професионална, така и за ползване у дома.

Какви ножове се използват за хардуер, маникюр и педикюр

В резултат на работата на удовлетворял и на клиента, и капитана, съвети за машинки за маникюр и педикюр трябва да е с високо качество.

В процеса на работа, перките се нагрява, ако тя е изпълнена от качествени материали, а след това дори и при максимална скорост, няма да бъде топла. Лека температура, по никакъв начин не може да навреди на ногтю. Избягване на нежелани последствия, трябва да се помисли и материалите, от които са направени дюза.

Основни видове:

 1. Стоманени – резачки за премахване на кожичките и обработка на областта около нокътя. И не, независимо от материала на изработката, те не увреждат по време на работа, нито нокти, нито кожата. Не забравяйте, че за маникюр използват писалка дюза малък диаметър.
 2. Керамични ножове – ги използват за обработка на формуляри за нокти и меки премахване на кожичките. В момента най-използвани се считат за корундовые, този материал не предизвиква увреждане на кожата и алергични реакции. Интегрирана обработка на ръцете и краката предвижда използването на различни форми на ножовете.
 3. Видий – дюза от сплав от волфрам с карбид, те се отличават с устойчивост на износване и гъвкавост. Използват ги за максимално качествена обработка на изкуствени нокти, тъй като естествена нокътната плоча, те могат да навредят. Бъдете внимателни!
 4. Диамант – много силни износоустойчивые, се използват не само за маникюр, но и за педикюр. Често се прилагат при хардуерна корекция на хелий и акрилни нокти. Най-популярен е fresa пламък, която се третира с кутикула, странични ролки и премахване на различни мазоли, тя се прилага и в маникюре, и в педикюре.
 5. Използвани за полиране. Тези съвети могат да бъдат изработени от памук или силикон. Нужни са те за полиране на естествени и нарощенных нокти.

Има много дюзи и ако не сте заклет в тази сфера човек трудно е да се определи, коя слот за какво, какви нож може да се използва за хардуер, педикюр, кои – за маникюр или корекция на изкуствени нокти.

Какво още е необходимо за хардуер, маникюр

При наличието на фрезера и необходими дюзи, хардуер маникюр можете да направите в домашни условия, и за това е необходимо:

 • На пишеща машина, на която закрепляются необходимите съвети.
 • Ножове
 • Батерия или батерия (в зависимост от модификация на апарата).

Ноктите апарат трябва да има набор от няколко мелници (описание на дюзи под снимката):

Какви ножове и съвети, необходими за хардуер, маникюр и педикюр

 1. Шарообразная наставка – за да премахнете мъртвите клетки на кожата около нокътната плочка.
 2. Цилиндрична форма, за да придадат необходимата форма ногтю.
 3. Фиссурная машина – трябва да се използват за обработка на странични ролките на нокътя.
 4. Игловидной форма – може да се прилага за обработка на кутикулата.

И за полиране на нокти използват шапки, които са предназначени само за еднократна употреба. Стерилизира шапки не е нужно, след употреба те подлежат на подмяна.

За хардуер, педикюр

За да направите хардуер педикюр, има нужда от специална машина – машина, в която се поставят необходимите съвети. На себе си направите такава процедура, е много трудно, затова е най-добре да се обърнат в професионалните салони за красота. Основни съвети за педикюрного апарат:

Какви ножове и съвети, необходими за хардуер, маникюр и педикюр

 1. Накрайник за отстраняване на кожичките.
 2. За премахване на мъртвата кожа и мазоли на крак.
 3. Наставка, използвани за обработка на кожата между пръстите на краката с фин абразивом.
 4. За лечение на кожата на стъпалото.
 5. За пилинг на кожата на стъпалото с големи абразивом.
 6. Машина за обработка на груби участъци от кожата между пръстите на краката в педикюре.
 7. За премахване на мазоли и груба кожа в областта на петите.

Това се случва, че уебмастъра, педикюр трябва да работят с стержневыми мозолями, за това трябва да има bora различни диаметри, понякога с насечками, като на снимката по-долу.

Какви ножове и съвети, необходими за хардуер, маникюр и педикюр

Най-популярните ножове за премахване на кожичките

Обработка и премахване на кожичките – това са основните задачи на маникюр. Машина за премахване на кожичките дава възможност за по-кратки срокове за да се осигури безопасен маникюр, в сравнение с класическите. За да премахнете кожичките, ще са ни нужни само две дюзи, които излизат във всеки стандартен комплект: с кръгли върха на средния диаметър и маникюрная машина от същия тип, с диаметър, по-малък размер. Първата позволява максимално избутване на кожичките, а втората е за премахване я ороговевших части.

Какви ножове и съвети, необходими за хардуер, маникюр и педикюр

Резачки за кожичките на снимката.

Също така за премахване и обработка на кожичките се използват конусни мелници. Цилиндрични и същи, най-често се използва за педикюр.

Хардуер маникюр все повече измества класически обрезной и заема първите позиции по популярност. Той е по-безопасен, бърз, кастрация и обработка на ножовете се случва много по-бързо и по-удобно инструменти, използвани в обрезном маникюре.

Искате ли да научите повече? Вижте това видео: