Женско списание » Грижа за ноктите » Какъв цвят и дизайн нокти е подходящ за червената рокля (снимки)

Какъв цвят и дизайн нокти е подходящ за червената рокля (снимки)

Какъв цвят и дизайн нокти е подходящ за червената рокля (снимки) В женския образ не съществува малки и незначителни детайли – всяка модата знае много добре, че красивите дрешки зависи и от малките неща.

Маникюр под червената рокля често въвежда брюнетки и блондинки в ступор – подходящ, ако покриване на ноктите с лак по цвят рокли, коя да избере неутрален маникюр, или да се направи дизайн на ноктите (на снимката)?

В действителност, това е напълно валидни и трите варианта, ако знаете как да ги комбинирате със своите дрехи почивка и да знаете как точно да изберем акценти.

Кой маникюр е подходящ за червената рокля

Всяка модерна момиче разбира, че на маникюр играе важна роля по никакъв начин. Този елемент е в състояние като компетентно допълват лук, така и да го развали, намаляване до нула всички усилия. С повишено внимание трябва да се подхожда към избора на маникюр, когато той е избран за червената рокля.

В зависимост от това, каква точно на модата поставя пред себе си цел – эпатировать или да създадете хармоничен образ, варира и избора на своя маникюр. Ноктите под червената рокля традиционно се оцветяват в различни цветове. За резултатно изображение в единна цветова палитра — това е red, crimson или бордо. Ако трябва да добавите образа на женственост и нежност, нещо, което си струва да се предпочитат неутрални и телесни нюанси.

Какъв цвят и дизайн нокти е подходящ за червената рокля (снимки)

По форма най-хармонично изглеждат ноктите на класическата овална форма. Добре изглеждат и правоъгълни ноктите, но с женствена червена рокля тя може да изглежда вече няколко грубо. А ето от остри триъгълни нокти е най-добре да се откажа! Подобна форма на ноктите изглежда прекалено вулгарно в комбинация с алым дрехи почивка, особено, ако ноктите са дълги.

Идеалното решение за такова роклята може да се нарече ноктите гладка форма и със средна дължина, с скругленным ъгли.

Ярък и контрастен маникюр ще е противопоказан до червената рокля, ако имате присъстват в образа на живи детайли, декорация и аксесоари, а самата рокля е много задраскване или открито. В този случай е по-добре, ще направим френски маникюр или покриване на ноктите прозрачна светъл лак. Например – мляко, светло бежово, светло розов.

Какъв цвят и дизайн нокти е подходящ за червената рокля (снимки)

Ако образ, напротив, предполага по-дискретно, а червената рокля – това е основният акцент на вашия лък, то тук е напълно уместно ще бъде покриване на ноктите с лак в тон рокли или да направите красив дизайн маникюр.

Твърде тъмен маникюр за алому роклята може бързо да се превърне както в фатална жена-вамп, така и в готичную модницу.

Така че, ако само това не пожелаха – подход към затъмнен маникюру много внимателно. Най-доброто решение е да добавите по-тъмни тонове в качеството разбавочных елементи, да ги комбинирате с червено, бежово и дори бял лак. Това ще позволи да се създаде игра сръчни контрастите, че ще изглежда много стилно и скъпо.

 

 

Естествено, сложен маникюр по-добре, в салон от професионален майстор. Неудавшееся покритие на ноктите може да ви съсипе целия ефектен изход, и обикновените лакове често скалываются и губят девствен вид все още са на етап разноски. За това не се случи, маникюр, държат на нокти през целия ден, възползвайте се от гелевыми лакове, които притежават повишена устойчивост и здравина!

Цвят на ноктите под червената рокля

Както вече споменахме по-горе, изборът на цвят изцяло зависи от ефекта, който искате да впечатли околните или гости на вечерта. Най-важното правило, което трябва да запомните – ако е избрана по-ярък цвят, аксесоари и други елементи от начина трябва да бъде заглушен и неутрални тонове.

Какъв лак под червената рокля ще подхождат най-много? Всичко зависи само от вашите лични предпочитания. Най-успешните варианти ще разгледаме по-долу.

Какъв цвят и дизайн нокти е подходящ за червената рокля (снимки)

Прекрасен избор ще бъде в цвят бордо или друг тъмен нюанс на червено. Той е подходящ за почти под всяко червена рокля. Го приглушенность и благороден преливника се избегне бюст ярки цветове, при това такъв маникюр изглежда изключително хармонично.

Не си струва да използвате лакове, цвят която коренно се различава от тон самото рокли. Това релеф маникюр от общия поток на изображението и го причинява дисхармония.

Особено недопустимо е да използвате червен лак, който е видимо по-светъл и блед тон на вашата рокля!

А ето избор на лак в тон-два по-тъмна вечерна рокля – това, напротив, идеята е много добра. На първо място, по-тъмен лак подчертават яркостта и эффектность си рокля, от друга страна, този вид наклон изиграе ви ръка и ще лук професионално подбрани и идеалното. Но не забравяйте, че прекалено тъмен нюанс на лака в сравнение с вашите червена рокля такъв ефект вече не ще!

Какъв цвят и дизайн нокти е подходящ за червената рокля (снимки)

Черен цвят лак създава много силен контраст. Комбинация от маникюр с такъв оттенък в начина и с червената рокля привлича толкова много внимание, така че да го използвате трябва да бъде с повишено внимание. Наличието на някакви още елементи дори на средната яркост на вашия лука веднага ще го направи и вулгарно.

Прекрасно комбинация от лилави тонове и черен оттенък, особено ако матиран лак.

Такъв маникюр напълно лишен от вульгарности и понякога съвсем неподходящи яркост, но изглежда много стилно и скъпо. Най-добре е той е подходящ за платьям наситени и няколко смекчено нюанси на червено. Моля, имайте в този вариант специално внимание, ако имате в гардероба виси рокля черешовите цветове. Черно и бордо тонове върху ноктите си в този случай ще лук незабравима шик!

Пастелни нюанси на розово ще изглежда най-изгодно в неутрално маникюре. Благодарение на това, че цветът на този лак не се набива в очи, заедно с него може да се добавя в образа на различни ефектни аксесоари и големи бижута. Именно този цвят е най-подходящ за използване като основен цвят за френски маникюр. Лента пак е по-добре да оставите на класическата бяла или изберете пастелни тонове.

Какъв цвят и дизайн нокти е подходящ за червената рокля (снимки)

Маршрути Моника Белуччи много обича да се появяват в светлината именно в рокли на червени нюанси. Най-често актриса взима за свой вечернему начин именно френски маникюр в млечно-розова нюдовой цветове, а ноктите предпочита при този подпиливать до овална форма и със средна дължина. Такъв хитър прием напълно премахва всякаква вульгарность червено, прави да изглеждат не само ефектен, но и хармонично и скъпо!

Бял лак чудесно до червено платьям. Най-добре е да използвате меки млечни нюанси, а не чисто бели, тъй като ярък бял цвят създава излишен акцент и може да привлече прекалено много внимание към вашите ноктите. Традиционно под червената рокля използват прозрачни лакове млечни пастелни тонове.

Златисти нюанси в маникюре създават същия ефект, че и черен лак. Разлика само в това, че ако вземем златни аксесоари в тон такъв маникюру, това може лесно да се направи образ на умело подбрани и стилно, а не излишни эпатажным. Но не си струва да покрие златен лак цялата нокътната плоча, особено ако той има големи пайети или шиммер! Идеално изглежда нюанси на злато в декор и дизайн нокти, този цвят рядко се използва като основен тон за маникюр.

Ако все пак искате да направите маникюр в златисто гама, предпочитам по-спокойни бежово или персиковым нюанси.

Червеният цвят е най – ярък нюанс топла палитра, но тъй като е с него се съчетава бежово, светъл и бледо кафяв. Между другото, ако си аксесоари, подбрани именно в такава спокойна и неутрални цветове – например, бежови обувки и клатч, неприметные изящни орнаменти, то в този случай може да се направи още един акцент в начина, покривайки ноктите златист, но светъл лак.

Независимо от това, какъв маникюр под червената рокля можете да се предпочете в крайна сметка, не забравяйте най-важното — неутрални цветове са много по-гъвкави и да са безопасни, отколкото живи. Избирайте последните само в случаите, когато сте сигурни в цветовото баланс начина си. Ярък и контрастен маникюр може да бъде да речем само в случай, когато в дома лука липсват други цветови акценти.

Дизайн на ноктите под червената рокля

Ако обикновен класически варианти вас не са доволни по една или друга причина, тогава има няколко начина за това, как можете да разнообразите маникюр и създаване на идеални нокти до червената рокля. Сред изброените по-долу възможности за дизайн присъстват като оптимално и универсални за ежедневна употреба, така и единствено за излизане на светлина.

Френски маникюр

Този вариант е най-елегантен и удачен дизайн в комбинация с червена рокля. Тази класическа комбинация, която не излиза от мода вече години наред, тя не ще загуби значението си никога.

Какъв цвят и дизайн нокти е подходящ за червената рокля (снимки)

Въпреки това има няколко важни точки, които трябва да се следват, за да се избегне дисхармония. Цвят на ивици, винаги трябва да бъде или бял, или заглушен пастелни нюанси. Основната част на нокътя се покрива от безцветен лак. Доста често вместо него се използва розов лак пастелни тонове, но това е вече чисто въпрос на вкус.

  • Блондинки и светлокожим дами по-добре покриване ивица студени цветове светло розово и бяло, а брюнеткам и мургав момичета – светло бежово.

Вечер дизайн нокти

Но понякога лесен френски маникюр може да изглежда твърде банален и обикновен. В този случай може да се добави маникюру елегантност и оригиналност с помощта на пайети, шиммера, страз, камъни. Например, добра вечер дизайн на ноктите до червената рокля може да се съчетае в себе си модел, от малки камушков в линия "усмивки".

Какъв цвят и дизайн нокти е подходящ за червената рокля (снимки)

Също така изглеждат добре и кристали, приклеенные на дъното на нокътната плочка, в основата на дупката. А ето и вертикални линии и модели от страз и камъни вече не са толкова подходящи.

Ефект на копията от дантела

Този вид дизайн на нокти до червената рокля не по-малко добър, само в този случай той ще бъде подходящо само като акцент на отделни ноктите (например, на средни пръсти и мизинцах). Добре ще изглеждат и обемен дизайн на базата на френски маникюр.

В този случай, посъветвайте се с майстор на имиджа си безименни пръсти на двете си ръце. Подходящи пъпка на цвете, например – бяла роза.

Какъв цвят и дизайн нокти е подходящ за червената рокля (снимки)

Тук не по-малко важно е да се спазва хармония и да се стреми към баланс и успешна комбинация от нюанси. Неутрален маникюр с дизайн на базата на френча трябва да работи в млечно-бяло, бледо-розови, персиково-бежово и цветни тонове.

Кристали или дантела са подходящи и в случаите, когато едни или други елементи се намират в самия рокля. При това е желателно да се постигне това, завързана маникюр повтаряше модел и шарка дантела на вашата рокля. Не е разрешено да използва "дантела" в маникюре ярки и крещящи тонове, а също и твърде тъмни.

В противен случай, целият образ ще изглежда аляповато. В някои случаи "дантела" на ноктите си позволяват малко да се разтоварят начин за сметка на това, че заемат площ от ярки цветове.

Френч

Чудесно и елегантно ще изглежда френч, лента която е покрита с лъскав лак с големи шиммером. Блондинки в този случай трябва да изберете сребрист лак, а брюнеткам – златен.

Вариант дизайн в два цвята

Ако във вашия начин присъства не само червен, но и друга основна, тогава може да се прибегне до двухцветному вариант на дизайна. Това ще балансира съдържанието на всеки цвят.

Не забравяйте, че за нокти трябва да бъде повече от един цвят, който по-малко в лука. Този трик ще ви помогне да се отървете от претоварване на всеки един цвят.

Какъв цвят и дизайн нокти е подходящ за червената рокля (снимки)

Не използвайте никога контрастни нюанси в маникюре, ако ги няма във вашия начин. Това е неписано правило на модата, което е важно да се помни. Ако имате бежово-червен образ и на всички аксесоари са подбрани в този цветовото стил, това е лак син, зелен или жълт тон ще развали цялата хармония и веднага ще наруши баланса.

Маникюр с червената рокля за блондинки

Благодарение на това, че blond и ярък червен цвят са в перфектна хармония, маникюр до червената рокля за блондинки, няма никакви строги ограничения. Именно обладательницам светли коса е допустимо да се използват ярки цветове.

Например, черен маникюр няма да бъде твърде трудно да се претоварвайте целия лук. Златисти нюанси отлично подчертават топъл оттенък на косата (например пясък и пшеничен) и ще придадат на образа царски бележки.

Само блондинки допуснати да използвате с червена рокля маникюр един и същи цвят. Такова съчетание позволява да се постигне изключителна яркост на образа, без да е прекалено вульгарности.

Ако целта начин се поставя запазване на мекотата и нежността, че си струва да остане в пастелни цветове, те се справят отлично с тази роля. За резултатно освобождаването обърнете специално внимание на сребристите нюанси на лака. Те са чудесни до червената рокля и светъл цвят на косата.

Маникюр с червената рокля за брюнетки

Брюнетка, одевшие на себе си червена рокля, сами по себе си вече създават невероятната сила на контраст. Ето защо маникюр и аксесоари трябва да бъдат максимално ограничени, за да не смаже начин!

Ще бъде чудовищно да се прилага върху ноктите същия ярък червен лак, да се използват други тъмни и лъскави нюанси. Брюнетка, не се нуждае от допълнителни нужди увеличавате эффектность на неговия стил, за нея това вече е направила природата.

Най-подходящ се смята за класически френски маникюр в червено роклята. Какъв е цвета на ноктите при това да изберете? Най-добре ще отговарят на пастелни и топли праскова, а също и телесни нюанси. Използват и други цветове лак позволени само в случай, ако ноктите е с малка дължина.

Добре ще изглежда френч в комбинация с малки златни елементи, особено, ако имате тъмна кожа. Но не прекалявайте с дизайн! В маникюре брюнетка до ярко червената рокля всичко е добре в умерени количества. Излишната страз, шиммера или дизайнерски елементи в маникюре може лесно всичко да се притеснявам.

Както вече сте разбрали, маникюр под червената рокля може да бъде най-различен. Тук много ще зависи именно от това, към което вие самите се стремят към своя начин, а също и от нюанса на вашата коса и кожа. Колкото по-ярка външния си вид – все нейтральнее трябва да отговарят на маникюр.

И, напротив, ако имате в лука контрасти малко, а на външен вид доста незабележим – позволете си по-изискан и ярък маникюр. Но не забравяйте, че червено рокля в комбинация с ефектен и забележителен маникюр винаги изисква спокойни аксесоари, скромни бижута и обувки!