Женско списание » Грижа за ноктите » Какво е бразилски маникюр и как да го направя ?

Какво е бразилски маникюр и как да го направя ?

Какво е бразилски маникюр и как да го направя ?

Днес е време ценени понякога е много по-ценни от парите. Така че жените не са толкова много често могат да си позволят да посетят салон и да си, не само за маникюр, но и на спа-процедура за ръце. Всичко това стана възможно благодарение на чудесната идея бразилски козметика.

Какво представлява бразилски маникюр?

Какво е по своята същност бразилски маникюр? Този вид маникюр е изключително лесен и изисква минимални разходи на време, така и усилия. За него не са необходими специални условия или скъпи инструменти. Бразилски маникюр – това е комплект за единоразового на прилагане, в който е включено всичко най-необходимо.

Комплектът се състои от:

 • ръкавици с пълнеж от себе си наситен натурален крем или маска и подготавливающий ръце към маникюру;
 • портокалова пръчки, за да избутване на кутикула;
 • пилочки за нокти.

  Какво е бразилски маникюр и как да го направя ?

Беше толкова, определени с минимален брой маникюрных тела специално за нуждите на бразилските жени, но са смесени и в живота на обществата в целия свят.

Предимства на бразилския маникюр

Този вид маникюр хареса много момичета благодарение на редица положителни качества при ниски отрицателни.

За особеностите на този маникюр може да се дължи на следните факти:

 • Цялата процедура отнема по-малко време, отколкото класически маникюр, който изисква определено време за омекотяване на вода с крем или специален шампоан кожичките.
 • За бразилския маникюр не е задължително наличието на специализиран мястото на провеждане. Можете да го направите дори сами си седи у дома пред телевизора.
 • Провеждане на бразилския маникюр не изисква някакви специални специални умения или скъпи инструменти. Достатъчно по пътя за вкъщи за минутка падне в магазин и закупите еднократно наборчик.
 • Самата Процедура е всъщност совмещением две приятни моменти: как такъв маникюр и цялостна грижа за кожата на ръцете.
 • Бразилски маникюр се отнася до не обрезным, така че ще се хареса на онези момичета, които панически се страхува от най-малката болка или подцепить в салона на някаква инфекция.
 • Благодарение на високото съдържание на хранителни и полезни вещества в състава на пълнител е един вид специализирани грижи за кожата на ръцете, дарящим шелковистость, хидратация, подхранване и омекотяващ кожата.
 • Подобрява общото състояние на ноктите и външния му вид, отбеливая нокътната пластина и като я крепост и гъвкавост за сметка на витамини и микроелементи, съдържащи се в наполнителе ръкавици.

Какво е бразилски маникюр и как да го направя ?

Негативни моменти на бразилския маникюр

По принцип такива почти няма, ако не се счита за отрицателна характеристика на факта, че този вид маникюр е неприемливо за жените, свикнали с много по-дълбоко вырезанию всичко ненужно и на тези, които го прави веднъж на десет години.

Минус може да се преброи малка разпространението на бразилския на маникюр, тъй като това е сравнително нова услуга на косметологическом пазара.

Някои предпазва от цената на процедурата в козметичните салони , но ако я сравните с безопасността и гигиеничностью такъв маникюр, то си заслужава.

Какво е бразилски маникюр и как да го направя ?

Ход на процедурата

 1. Процедурата не изисква дори най-малката разходи на вода, което е много важно в тези страни, където внимателно се отнасят към този ресурс. Достатъчно внимателно се справят ръце антисептик.
 2. Ако е необходимо, внимателно отстранете остатъците от емайл или лечебен покритие на ноктите с помощта на памучен диск, напоена с препарат за премахване на лак.
 3. Отворите за еднократна употреба, определени и от там да се сдобият с пилочку за нокти, за да придадат необходимата форма ноготкам.
 4. Внимателно, като се използват, когато е необходимо портокал пръчка разпределете крема в ръкавици, които най-рентабилен начин.
 5. Да се носят ръкавици с около 5-7 минути, така че да прилепва плътно към кожата на ръцете. През това време крем пълна с природни хранителни елементи, за да се омекоти и увлажнит кожата и кожичките, така че по-нататък с тях много лесно се работи.
 6. Ръкавици веднага стреля не струва, се препоръчва да се удължи козметичен ефект, е достатъчно просто да отрежете върха на ръкавици, като се започне от пальчика до пальчику и с помощта на една пръчка за бутане изложени на ръба на кожичките. Ако е необходимо, можете да премахнете кожичките с помощта на нокти клещи.
 7. След края на процедурата се бели ръкавици и правим масаж на ръцете, да се измие нищо не трябва, кожата напитается, както и всички ненужни можете да изтривате прибегнув до помощта на памучен тампон.
 8. Преди да се приложи специално покритие или лак, не забравяйте да обезмаслени повърхност ноготка средство лакочистител.

Какво е бразилски маникюр и как да го направя ?

Състав чудо-крем с ръкавици

Който се използва в сферата на крем изобилства от полезни вещества, което прави тази процедура толкова привлекателен и полезен.  

Калцият помага да направите ноктите си здрави и да се предпази от пакета и неговата структура по възраст.

Алантоин стартира процесите на регенерация на кожата, прави я по-еластична и гладка, а също така помага да се лекува всички микротрещинки и съкращения, например, от хартия.

Кератинът заздравява нокътната плоча, прави я по-здрава и гладка, без никакви дефекти и "вълни" на нокти.

Полимер R236 допринася за отбеливанию и изглаждане на нокътната плочка, е естествена защита от лак.

Маслото от чаено дърво притежава силни антибактериални свойства, а вещица леска спомага за укрепване на кръвоносните съдове, а също е естествен антисептик. И двете съставки съдействат за по-бързо зарастване на рани и наранявания на кожата.

Бисаболол – важно средство в грижата за чувствителна кожа, склонна към высыпаниям, помага да се успокои раздразнената кожа.

Омекотител, създадена на основата на пчелен восък, помага за бързо и безопасно за избутване на кожичките.

Както се вижда, всички показатели тази новост е пробив в козметиката. Поради своята лекота на изпълнение и незначителни разходи на време и сили, тя с лекота печели все повече женски сърца. В края на краищата, за мамочек и бизнес-дама основният проблем е липсата на време, а тази проста процедура може лесно да се комбинира с останалите!

Или, ако не искам да направя всичко от себе си, да падне в салон за красота по време на обедната почивка. Липсата на работното място никой няма да забележи, а ноктите и ръцете ще зарадва своите ухоженностью и красота!