Женско списание » Грижа за ноктите » Втирка призма за нокти е маникюр с голографическим ефект.

Втирка призма за нокти е маникюр с голографическим ефект.

Втирка призма за нокти е маникюр с голографическим ефект.

Втирка Призма за нокти е дисперсионный цветен пигмент, което е много плитко пудренной текстура. Холограма на огледалото втирка се използва за създаване на реалистични 3D ефект и магически преливащи переливов на ноктите си.

Пигмент Призма – технология за използване на

Името ситно перемолотый цветен прах получава благодарение на принципа на прилагането. Пигмент се нарича втиркой, защото му е необходимо просто да се втрие в гел. От останалите slr прахове втирка Призма е различна смилане. Холографски пигмент е толкова микроскопично малък, че след изсъхване тя се превръща в идеално равна и гладка повърхност на огледалото. Ако за следващия маникюр или педикюр сте решили да използвате пигмент Призма, ефектът от това выразится в стилния сверкающем перламутровом блясък на вашите нокти.

Втирка призма за нокти е маникюр с голографическим ефект.

Как правилно се прилага Призмата на ноктите?

 1. Подготвяне на ноктите под покритие лак (гел). Изтрийте или отодвиньте епидермиса, подпилите всеки нокът, което му придава желаната форма, след това на всеки на основни средства нанесете основа.
 2. Финото покритие на база бива да се суши в (30 секунди за Led крушки и 2 минути за UV-лампа).
 3. Парцел за скеле под цветен пигмент Призма за нокти, която се извършва гел-лак понравившегося ви тонове и цветове. Се сушат с помощта на лампа.
 4. Боядисване на цвета на основата нелипнущим топ, и след това се сушат.
 5. Прилагането на апликатора или специална четка за рисуване, взема малко прах и започваме внимателно и постепенно го поставя на повърхността на нокътя. Равномерно и леко втираем пигмент, като се започне от " в дъното на нокътя (лунулы) до горе.
 6. Продължаваме да търка прах до момента, докато повърхността на ноктите не ще започне да се излъчва равномерен сияен блясък, който почти не се забелязват отделни частици пайети.
 7. Смахиваем останки от пискюл и парцел с два слоя довършителни topa. Ультрамодный маникюр е готов!

за да се получи лъскава, идеално гладка повърхност – струва добре изравняване на повърхността на нокътя, в противен случай холографски блясък видимо подчертават всички съществуващи дефекти, нередности и тепетата.

Цвят на Призмата ще варира в зависимост от това, какъв цвят субстрат, който използвате. За класически маникюр могат да използват бели или черни гел лакове. А за светли празнични дизайн всички други цветове на палитрата. Веществото има отлични собственост, то е абсолютно не блекнет и лесно се проявява, дори под дебел слой топового се припокриват.

Втирка призма за нокти е маникюр с голографическим ефект.

Къде може да закупите?

В малък град холографски пигмент Призма за нокти закупите е лесно, тъй като там просто няма магазини, специализирани в продажбата на стоки за нэйл арт. Закупуване на Призмата може да бъде чрез интернет, например, чрез всички известни платформа за търговия AliExpress. Тук е представен широк асортимент от различни втирок, на достъпни цени. Един минус, доставка на стоки от Китай трябва да се чака много дълго време: от няколко седмици до два месеца.
Ако никъде не бързайте, пигмент Призма може да се купи и в Китай, но много по-лесно и по-бързо ще бъде да го направите в специализиран онлайн-магазин на своята държава. Цените им не са много по-скъпи от китайските търговци на дребно, гама също е прилична, а на доставка се случва много по-бързо. След няколко дни ще получите вашата поръчка и ще можете да направите стилен и модерен маникюр, който се намира в модерния тренд тази година. Освен това, при управителя на магазина можете да получите изчерпателна консултация по 3D втирке.

Втирка призма за нокти е маникюр с голографическим ефект.

Няколко полезни съвети за използване на пигмент Prism

 1. За да се постигне равномерно блясък, цветна захар трябва да се прилага върху основа, която не липнет. База задължително трябва да се оправи.
 2. За да маникюр изглеждаше сочен и плътен, използвайте субстрат тъмна цветова гама.
 3. Ако искате да получите огледален ефект с преливник, и едновременно нежен и хармоничен цвят, субстрат може и да не се прилага, или да използвате гел-лак светли тонове.
 4. За да не развалят гладка лъскава повърхност, следете за това, в процеса на прилагане върху повърхността на ноктите не се виждат различни бита на боклук, въси и малки външни предмети.
 5. За да пигмент добре втерся и укрепен, не си струва да гел на лампа за по-дълго препоръчителна време.
 6. Да се започне процеса на нанасяне на пигмента на гел-лак стои веднага след изсушаване. Колкото по-скоро направите това, толкова качественней и длительней ще бъде резултатът.
 7. За припокриване на холографски втирки има специализирани средства — професионални върхове.
 8. Ако холографска сияен блясък излезе неравномерно и на него се виждат значителни пропуски, нанесете върху повърхността на нокътя топ без лепкав слой и вотрите цветен пигмент по нова.

Втирка призма за нокти е маникюр с голографическим ефект.

Втирка Призма за нокти, която може да се купи в интернет магазина, изглежда скъпо и реалистично. Ситно перемолотый прах здраво се свързва с гелевым покритие, превръщайки се в едно цяло. Благодарение на свойствата на гел-лакове — 3D ефект и преливащи переливы се съхраняват в продължение на две, три седмици. През цялото това време пигмент не променя структурата, не се замъглява и не блекнет. Ако се интересувате от свежи модни тенденции в света нэйл арт – непременно опитайте се да направите такъв маникюр.Скъпата, и в същото време не е дразнещ равен блясък на ноктите е длъжен да привлече заинтересованите погледи на околните.