маникюр

Видове педикюр

Types of pedicure

Делът на краката си всеки ден-това е колосална натоварване, така че се грижат за краката трябва да бъде същата рутинна процедура, като умывание или вземане на душ. Ежедневна грижа за краката, не само ще ви осигури по-красиви крака, но и ще направи здрави и предпазва от заболявания на кожата.

Една от основните процедури в грижата за краката е педикюр. Това е задължителна част от редовна грижа за краката. Ключовата дума тук е думата „редовни“. В края на краищата желания ефект може да се постигне само след няколко процедури. Можете да направите педикюр в салон за красота, както може да се къщи.

В стъпалата на краката ни се намира голям брой нервни окончания, свързани с всички органи на нашето тяло. И терени за краката, вие помагате на тялото да диша. Затова грижа за краката може да се удължи младостта на тялото си.

Има няколко вида педикюр.

Types of pedicure

Класически педикюр

Този вид педикюр и се нарича обрезной. Първо, вие трябва да подадете на ноктите, а след това да ги потопи във вана с топла вода и премахване на закалени кожата. Това може да се извършва с помощта на различни устройства, като пемза, стъргало, и различни режещи инструменти.

След това трябва да се реже кожичките. Тази процедура може да бъде травматичной и дори може да се заразиш. Така че за тази процедура е по-добре да се обърнете към професионалист, който знае нещо, стерилизира инструментите и да могат да правят всичко много внимателно. Най-добрият резултат се проявява след втората или трета процедура. И това ще продължи около седмица или две.

Types of pedicure

Европейските мелници или педикюр

Този вид педикюр е по-сигурно. Тя се извършва без използване на режещи инструменти. На краката си специален гел и разтворител, размягчая роговия слой на кожата. След това, с помощта на специална пръчка за придвижване на епидермиса, лекувани с стъргалка или пемза кожата и се нанася овлажняващ крем.

Тази процедура ще ви помогне да постигнете желаните резултати от първия път, а след шест-осем процедури. Някои жени в такава бърза, за да видите идеалното състояние на краката, в периода между сесиите, те режат и педикюр. Въпреки това, в този случай те гарантират, че ципа ще започне да расте по-бързо. Но с помощта на Европейския маникюр не може да се премахне твърде много ороговевшая кожа.

Types of pedicure

Педикюр

Този вид педикюр се извършва с помощта на специален апарат, който има въртящи се взаимозаменяеми глави. След тази процедура кожата на краката си за дълго време ще запази своята твърдост. Използването на апарата трябва да бъдат много внимателни, че не вреди на ноктите или кожата. Например, при обработката на груб част на кожата, трябва да спре навреме, за да се избегне увреждане на Тимофеевич погребецкого на кожата, или е травма.

Types of pedicure

Препаратного СПА-педикюр

Този вид педикюр се извършва с помощта на медикаменти, като например хранителни маски, ексфолианти, гелове, кремове или ароматни масла. Този вид педикюр с произход от САЩ. Тя включва в себе си не само за прилагане на различни медикаменти, както и за ръчно или хидромасаж на краката. Тази процедура не травмирует кожата, а резултатът може да се види след три или четири седмици.

Types of pedicure

Разход на педикюр

Това е най-често срещаният вид педикюр, с миксом от кипнала баня и премахване на кожичките при обрезном измельчающего апарат на краката. В резултат веднага след процедурата, ще имате видими резултати. Но тази процедура трае няколко часа.

Types of pedicure

Може между процедурите, независимо от това, кой ще изберете Тип на педикюр за грижа за кожата на краката с помощта на кремове, ексфолианти и масажи. Ако сте решили да се доверите за майсторски педикюр, педикюр, вие също трябва да изберете майстор, на работното си място, което винаги изглежда подредена, и което стерилизира инструменти.

Types of pedicure

Theme by Anders Norén