Женско списание » Грижа за ноктите » Прахосмукачка за маникюр, удължаване на ноктите: - вградени и външен вид, цена

Прахосмукачка за маникюр, удължаване на ноктите: - вградени и външен вид, цена

Гаранция за качествен маникюр е правилно подбрани материали, инструменти и оборудване. Именно от тези компоненти зависи от това, колко процедура за грижа за ноктите е просто, удобно и бързо.

Има специални уреди и апарати за цел да облекчи условията за работа за нокти-на майстори и да направят процеса на моделиране на ноктите по-приятно и удобно. Един от тези уреди е прахосмукачка за лесно изграждане на нокти.

Прилагането на прахосмукачка

Прахосмукачка за маникюр, удължаване на ноктите: - вградени и външен вид, цена

Работно място

В процеса на моделиране или корекция ноготочков майстор маникюр, ангажирани опиливанием на нокътната плочка. Прах, която се появява след тази процедура, не само се установява на мебели, но и остава във въздуха, която трябва да диша както на клиента, така и на самия специалист. Още повече, че това не е съвсем проста прах, в него могат да се съдържат някои химични вещества, които съдържат материали, използвани за създаване на красив маникюр.

Някои нийл-дизайнери са намерили изход от тази ситуация, като купи за себе си специални очила и маска, но това съвсем не е приятна в естетически план и съвсем не защитава клиента. Тези филтри за частици, попадащи в белите дробове, не оказват най-добро въздействие върху организма, което води до такива заболявания, като астма, ринит, трахеит, а също така провокира появата на различни алергични реакции. Ето защо навременното почистване на този прах просто е необходимо по време на работа с нокти и с тази задача отлично се справя уред, наречен "маникюр, прахосмукачка, една или мобилен".

Този апарат се използва и за своевременното почистване на работната повърхност от опила и появляющегося малки сора по време на процедурата за маникюр. Благодарение на него, малки бита на боклук не остават във въздуха и на клиента заедно с капитана не се налага да дишат вредни вещества и да подхванат някакво заболяване на горните дихателни пътища.

Да се ползват по прахосмукачка за изграждане е много лесно и просто. Практически безшумен за пътниците апарат дава на клиентите комфорт и разбиране, че за него се грижат...

Принцип на работа

Е такава приборчик на масата майстора и изсмуква целия извисявам се появи веднага след появата си. Благодарение на такава процедура вредни вещества, просто не успяват да се изкриви на най-близките предмети на интериора и се натрупват във въздуха.

Прахосмукачка за маникюр, удължаване на ноктите: - вградени и външен вид, цена

прахосмукачка за маникюр

Въпреки своите достатъчно малки размери, тази машина се справя отлично с усвояването на прах и добре я задържа вътре в себе си. От голямо значение при това е материал, от който са направени торбички за събиране на замърсители, намиращи се във вътрешността на прахосмукачка за изграждане и не дава вредни вещества, нито най-малката възможност да се върнем.

Използването на този уред се извършва доста лесно. За да направите това, само трябва да го свържете към електрически контакт с малка консумация на мощност. В зависимост от нея прахосмукачка за изграждане на може да бъде оборудван с един или повече вентилатори. Усвояването на прах се случва през малък прозорец с разстояния до 10-15 см, на шума при това почти не се чува. Камерата на този апарат е в основата е от пластмаса, която не се подлага на въздействието на химически вредни компоненти, съдържащи се в материалите при изграждане и оформяне на ноктите.

В допълнение към най-пылесосу за изграждане, обикновено излизат торбички за събиране на прах, които трябва да се сменят периодично, за да работа на уреда е бърз и ефективен. Понякога устройство е снабдено със специална поставка, която е удобна форма и прави използването на устройството още по-удобно.

Видове

Прахосмукачки за маникюр могат да бъдат от различни видове и в зависимост от техните характеристики изпълняват различни допълнителни функции:

 • Стандартно автономно устройство за почистване на прах. Представлява обикновен приборчик малък размер във формата на поставка за ръце. Транспортабелен, удобството, че спокойно могат да вземат със себе си по администраторите, които изпълняват процедури за ас при клиенти на дома. Се сблъскват с такива апарати е сравнително евтин и много лесен за работа.
 • Вградена прахосмукачка за маникюр. Вече не може да вземе със себе си на клиента в къщата, тъй като той се отнася за видове стационарни съоръжения салон. Такъв агрегат, като правило, катастрофи или закрепени под масата, а на работната повърхност се вижда само предната решетка, през която се случва процес на изсмукване на прах. Струва такъв апарат по-скъпи, отколкото един обикновен настолен прахосмукачка за изграждане, но предимствата му са, както в по-висока мощност и това, че той почти не заема място в работната зона нийл-майстор.
 • Мини — уред, интегриран в оборудване за провеждане на хардуер за маникюр. В зависимост от това, коя прахосмукачка за маникюр избира, цената на такова устройство може да бъде достатъчно висока, така че много майстори предпочитат придобиване на такива прахосмукачки отделно. Случва като спестяване на пари при закупуване, така и се намаляват разходите за ремонт, в случай му е необходимо. Поставка прахосмукачка за маникюр лесно переставляется от място на място.
 • Аспиратор-прахосмукачка за изграждане има своите разлики от по-рано, описани апарати. Освен стандартните функции за почистване на прах и дребните сора, това устройство все още е "в състояние" да отстранят неприятните миризми, които могат да се появят в процеса на изграждане или моделиране на невен.

Такава възможност се появява благодарение на специален филтър на по-висока степен на пречистване на въздуха, който е за предпочитане от време на време, на промяна, за което се прах и замърсяване не падне отново в помещението. За удобство на майстор на такива уреди могат да бъдат оборудвани с лампа за осветление на работната зона е по-добро, както и да бъдат снабдени със специални таймери, които управляват време на тяхната работа. Такива качулки могат да бъдат врезными, настолни или просто да бъдат поставени под масата.

Избор

Прахосмукачка за маникюр, удължаване на ноктите: - вградени и външен вид, цена

Маникюрная аспиратор

Днес пазарът предлага достатъчно най-различни модели абсорбатори и прахосмукачки за маникюр. Затова всеки, дори и най-притязательный майстор ще може да си избере този уред по свой вкус. Да се направи това е достатъчно просто. Купи такова оборудване е възможно, тъй като в специализираните магазини, така и на съответните сайтове.

Първият въпрос, който тормози купувачите – това изберете вградени прахосмукачки заедно с маникюрным масичка или закупуване на всички поотделно. Някои специалисти смятат, че две в едно е по-добре, а някой, че е точно обратното.

Привържениците на първия вариант твърдят, е факта, че с вградени уреди е по-лесно, всичко е свързано и работи в комплекса, не трябва нищо да измисляш. Наличието на същата прахосмукачка на масата могат да заемат определена част от работната зона на капитана, че при врезном пылесосе за изграждане на възможно.

Същите специалисти, които за отделен придобиване — се основават на практическото прилагане. Както е известно на всички, всяка, дори и най-качествена техника може рано или късно поломаться и ремонт отбие притежател на доста пари. Както показва практиката – по-евтино ремонт на отделно закупени уреди, отколкото тези, които са били закупени в комплект. Да, и преносим аспиратор може да служи вярно не само специалист ноктите на услугата в салон, но и при предоставянето на услуги на клиенти в дома.

Вреди ще и да си спомня за това, че отделно купена техника може да дойде по-удобно и за процедурите за изпълнение педикюр. Факт е, че тази особеност на всеки при покупка на прахосмукачка е необходимостта от промяна на торбички за събиране на прах. Така че тук е в комплект апарат за педикюр тези торбички не са включени, но ако се закупи отделно качулки за маникюр, такъв проблем няма да възникне.

Важен параметър при избора на такива уреди е мощност. Разнообразието в този план ви позволява да вземете най-оптималния вариант. Обикновено, мощни настолни прахосмукачки позволяват с лекота съдържа ноктите маса в чистота и ред, а също и да се справят с големи обеми документи.

Но дори и при малка производителност за единица може да се намери изход от ситуацията. Например, след всеки клиент да даде пишеща машина "уреди" и периодично се освободи от натрупаните отпадъци. По този начин, дори и не много мощен апарат ще може да продължи достатъчно дълго и ефективно. Мястото е такова устройство трябва да е съвсем малко, но при това да послужи като добър полза за специалист ноктите на услугата.

Прахосмукачка за маникюр, удължаване на ноктите: - вградени и външен вид, цена

Тенис на прахосмукачка

Понякога дизайн прахосмукачка също има своето значение, дори и при малка производителност. Например, една малка аспиратор за маникюрного плот може едновременно да служи подлакътник и да имат и допълнителна закопчалка за мешочку за събиране на замърсители, което осигурява допълнителен комфорт при работа на съветника с клиента.

Врезная или вградени уреди, струва по-скъпо на обикновените настолни прахосмукачки, но тук играят роля много фактори. Например, екстракт от Италия се считат за най-скъпи и удобни за използване, но ако търсите уред с едни и същи характеристики, но и от други доставчици, а след това може да се купи много по-евтино. Обзавеждане с пластмасов корпус от Китай ще струва още по-евтино, но качеството на тези прахосмукачка може да бъде много по-ниска.

Що се отнася до срока на гаранцията, а след това на много настолни прахосмукачки и някои врезаемые качулки тя е много малка и може да започне от 3 месеца. Въпреки това, при правилната експлоатация на уреда, гаранцията може да не се наложи изобщо.

По този начин, при закупуване на прахосмукачки и абсорбатори за маникюр трябва да се обърне внимание на много фактори, разбирайки при това, че е приоритет и, въз основа на предпочитанията – направи своя избор.

Популярни модели

Качествена поставка прахосмукачка за маникюр, необходими за всеки майстор на ноктите на услугата. Днес много фирми предлагат такова оборудване и най-известни, както и популярните сред тях са:

Маникюр качулки фирма Ultratech. Нейните предимства са липсата на шум при работа и дълъг срок на гаранцията — 24 месеца, което е почти ограничаване на период. При мощност от 24 Вата е възможно в рамките на 1 минута да филтрирате 3,3 м. куб. на въздуха. Уреди на тази марка са много добри и са изработени на професионално оборудване.

Прахосмукачка за маникюр, удължаване на ноктите: - вградени и външен вид, цена

Ultratech

Тяхната повърхност не е чувствителна към силни растворам, което е особено важно при процедурата за удължаване на ноктите, при който се прилагат силни вещества. Такава аспиратор лесен за почистване и протирается обикновена кърпа за домакински уреди. Наличието на четири торби за прах ще бъдат приятно допълнение към това устройство.

Прахосмукачки, произведени от американската компания BOFA. Агрегати на марката са специално разработени за козметични салони и могат много ефективно да се справят със замърсяването на въздуха с вредни вещества. Те, като правило, са скъпите разходи и са определени в професионалните салони, но качеството им е на себе си с повече от оправдано.

Филтрите на такива системи за пречистване съдържат активен въглен, а самият агрегат е снабден с вграден индикатор, който информира, когато е необходимо ще доведе до подмяна на филтър устройство. Чрез този въздух, идва отново в помещението, няма никакъв неприятен мирис и не съдържа прах, който е толкова неблагоприятен ефект върху здравето на човека. Допълнително предимство е наличието на специален таймер, с помощта на който можете да оставите уреда включен на определено време и не се контролира, като по този начин постоянно му работа.

Още една марка, се правят прахосмукачки — козирки за салони е Air Magic. Освен прах такива агрегати перфектно премахване на неприятни миризми, а благодарение на мощния осветление и филтъра, който не трябва да се променят – като прахосмукачки, стават незаменими помощници по време на изпълнение на маникюр. Допълнително предимство Air Магията е това, че лесно се премести от маникюрного работното място до педикюрного.

Мобилност такава качулки позволява да го движите нагоре или надолу, а при необходимост от премахване на всички. Работи изключително тихо, има няколко капацитет, във връзка с което можете да вземете машина, подходяща за нуждите на интериора. Най-мощен агрегат може да филтрирате до 1040 куб. м въздух в час. Това е много удобно за по-големи помещения, истината и струва такова устройство ще бъде по-скъпи, но цена — качество в този случай, е съизмерим.

Прахосмукачка за маникюр, удължаване на ноктите: - вградени и външен вид, цена

Salon Professional

Salon Professional. Това е американска фирма и произвежда прахосмукачки за маникюр, използвани в салони и кабинети за козметични процедури. Уреди на тази марка са много практични, удобни и мобилни. Благодарение на своето леко тегло, те са лесни за носене на помещението, ако възникне такава необходимост.

Има удобна форма и може да се използва като подложка за ръката на клиента. Благодарение на мощен феновете, пречистване на въздуха и на работната зона, майстор се случва много бързо и ефективно. Ако трябва да закупите надежден автономен прахосмукачка на по-прилична цена, а след това тази марка се пуска точно това, което трябва.

Уред за маникюр фирма Самостоятелно. Тази компания произвежда качулки, които лесно се монтират под ноктите маса специалист по ногтевому услугата. Работят безшумно, бързо и качествено. Прахосмукачката за нокти характеризира с по-висока цена, отколкото на лаптоп модели, но и ефективността е много по-добре.

Lady Victory. Купи качулки на тази марка може да бъде почти всеки магазин, който предлага такъв продукт. Те обикновено са малки по размер и са много удобна форма. Благодарение на модерния дизайн и декор в различни цветове, можете да изберете прахосмукачка почти всеки интериор. Замяна на торбичката за прах може би в рамките на няколко минути, устройството е много лесно да се измие и почисти. Има добри характеристики и ефективно пречиства помещение от замърсяване.

Добри прахосмукачки – поставка за маникюр пуска и известна компания Planet Нейлз. Уреди от тази марка съчетават в себе си "две в едно" – качулки и апарат за изсушаване на ноктите. Идеално за употреба в големи салони и козметични кабинети.

Избирайки такава техника, може да се разглежда много нюанси, но основният критерий за подбор трябва да бъде точно качествено пречистване на въздуха от прах. Тъй като тази функция е фундаментално и е основна в работата на прахосмукачка за маникюр.

Врезание качулки в маса

Прахосмукачка за маникюр, удължаване на ноктите: - вградени и външен вид, цена

Прахосмукачка-вградени

Понякога се случва така, че прахосмукачката купен и има огромно желание да работят у дома, но за по-голям комфорт искал да аспиратор е врезана в ноктите масичка и взе, колкото се може по-малко на работното място. Това е особено важно в малки помещения, където всеки сантиметър от пространството на сметката.

Може ли да се направи себе си? Да, може. За тази цел може да се наложи инструменти: маса, 2 табуретки, аспиратор или прахосмукачка за маникюр, нож, притежателите на кабели, самонарезни 3,5*16 — 4 бр., пергел, молив, 2 отвертки, тренировка в дърво (диметром 8 мм), шуроповерт или бормашина, электролобзик (платно за лобзика), съединител, 2 медни проводници, прекъсвачи и вилица.

С помощта на тези инструменти и мъжки ръце, можете да много бързо и лесно закрепване на прахосмукачка там, където тя трябва да бъде.

Последователност от действия при тази ще е такава:

 1. Пое маса, на която се отбелязва точка от предната страна на плота. Тя ще междинна врезаемой качулки.
 2. С помощта на тб отмеряется радиус на площта, която трябва да изрежете и поставите в него уред. Чертится кръг с център в изготвянето на нов етап.
 3. Се прави дупка вътре в този кръг, в близост до линията (за платна лобзика), след което е изрязана.
 4. Плота на масата е обърната, аспиратор, поставена в получената дупка и се изравнява с помощта на специална линия — гон.
 5. Следващата стъпка е да се отбележи точка на мястото, където ще бъде проводник. Направи сверлом на това място малка дупка. За да се избегне чипове за предпочитане е да поставя на обратната страна на нещо твърдо, например ПДЧ.
 6. Дръпнете от обратната страна качулки всичко, което може да забави нормалното преминаване на въздух – пластмаса, картон и други материали.
 7. Следващите стъпки ще са свързани с интернет кабели. За това трябва да се върти ключа и на разстояние от около 25 см от всеки от краищата на проводник да го свалиш горния слой (дължина при това трябва да е малко по-малко от самото прекъсвач)
 8. След което кабелът се нарязва и свързан с выключающему устройството. След това тя е усукана и към него се присъединява вилица.
 9. Получен на тел простира в дупката и се инсталира аспиратор, която трябва отново да изравнят икономическите показатели.
 10. Нататък прахосмукачка прикручивается с помощта на саморезов и подсоединяется проводник на екстракта.
 11. С помощта на притежателите на обратната страна на тел прикачена към масата, а прекъсвач е на няколко сантиметра от ръба на масата, така че да му е лесно да се сдобият с. Като вариант, да му могат да бъдат двустранно самозалепваща се лента, или при липсата на такъв, саморезами.
 12. На прахосмукачка за изграждане на рокли куплунг. Това трябва да се направи, за да закачите торбичка за събиране на прах и замърсявания, тъй като на гладка повърхност качулки капацитет не стъпим.
 13. Маса с изрязани в него аспиратор, е готов.
Прахосмукачка за маникюр, удължаване на ноктите: - вградени и външен вид, цена

Вградена прахосмукачка

Както се вижда, нищо сложно в тази процедура няма. Врезав прахосмукачката за изграждане на необходимия маса, може да ви спести доста пари и да го направиш точно така, както е удобно и ще осигури максимален комфорт за работа с клиенти в дома.

Маникюр за жената — това е неразделна част от нея начин и за процеса на грижа за дръжки и ас е лесно и удобно, от голямо значение са всички материали и оборудване, които са ангажирани по време на тези процедури. Имаше не толкова отдавна, поставка прахосмукачка за маникюр вече спечели почетно място сред майстори ноктите на услугата. В края на краищата, всеки уважаващ себе си специалист разбира, че работата в чистота и ред – това е гаранция, като за нейното здраве, така и да се грижи за своя клиент.