красота

Упражнения за отслабване |

Вашите реклами ще добавя тук

Сега! Плъгин за AdSense.

Моля отидете на страницата за админ плъгин за поставяне на рекламен код.

Exercise for weight loss |  Фитнес-упражнения за отслабване

За да се отървете от излишните килограми и да стане по-тънък, без комплекс физическо натоварване не работи. Ето защо упражнения за отслабване в комбинация с диета ще се превърне в основен Арсенал в борбата с наднорменото тегло. Но това не означава, че ще трябва да се провежда в салона на свободното време. Прост и кратък физически упражнения у дома не само водят в тонуса на мускулите, но и ще подобри вашето настроение!

Каква е ползата от зареждане

Exercise for weight loss |  Упражнения за отслабване

Ако се включи в сутрешното разписание на 15-20 минути в залата за отслабване, това ще помогне напълно да промени режими в организма. Тази натоварване позволява да се ускори процеса на обмен на веществата и метаболизма, а също и да се даде бодрост и добро настроение на целия ден.

За зареждане за отслабване е най-ефективно, той трябва да изпълнява в съответствие със следните правила:

    Всяко упражнение трябва да се извършва в определена последователност и спазването на определен брой повторения, зареждане трябва да започне с подгряване (2-3 минути), след това преминете към основна силова част, а в края се изпълняват няколко кардио упражнения за възстановяване на дишането се препоръчва редуване на различни упражнения в рамките на деня, за да се отърве тренировка от монотонността не трябва да се концентрира само върху една група мускули. Ползата от зареждане, ще бъде само в случай, че фитнес упражнения за отслабване ще бъдат възможно най-разнообразни по-късно половин час след лека сутрешна тренировка се препоръчва на закуска лесно и полезни закуска (кисело мляко, мюсли, овесена каша с плодове и т.н.).

Exercise for weight loss |  Зареждане за отслабване

Зареждане за отслабване се различава от други спортове, които можете да правите всеки ден, тялото ви няма да се чувстват умора или досада, но ще се прилив на сили и енергия.

ТОП 10 uprajnenii за отслабване

1. Стъпка на място, повдигане на коленете си високо нагоре (30 секунди)

2. Кръгови махи ръцете си напред и назад, а след това наклон на торса встрани (3 серии по 10 пъти)

Вашите реклами ще добавя тук

Сега! Плъгин за AdSense.

Моля отидете на страницата за админ плъгин за поставяне на рекламен код.

3. Скачане на място, първо на два крака, а след това всеки по отделно (3 серии по 30 секунди)

4. Въртене на таза в изходния изправено положение с краката на ширината на раменете (10 пъти по посока на часовниковата стрелка и след това обратно на часовниковата стрелка)

5. Разпространява възможно най-широко краката си, трябва да се огъват на коляното си и да направи в това положение, наклон-смотаняци, за да прави крака (3 серии по 15 пъти)

6. Стои точно е направил първата атака на десния крак, след това левия (по 20 пъти за всеки крак)

7. Треперя, като държите гърба изправен (2 серии по 15 пъти)

Exercise for weight loss |  Комплекс упражнения за отслабване в домашни условия

8. Упражнения в легнало положение по гръб, повдигане на горната част на тялото, (3 серии по 20)

9. В легнало положение по гръб едновременно повдигнете от пода на най-горната част на торса и краката, сгъната в коленете, кръста трябва да бъде здраво срещу, за да бъде без движение (2 серии по 15 пъти)

10. Таксуването дихателни упражнения. Трябва да вдигнете ръцете си нагоре с вдишване и потапяйте ги на издишване (5-10 пъти)

За упражнения за отслабване, колкото е възможно по-ефективна, трябва да се коригира диетата, намаляване на консумацията на высококалорийной храна. В комбинация с правилно хранене резултат домашни тренировки ще се види след две-три седмици на ежедневни дейности.

Theme by Anders Norén