Женско списание » Грижа за ноктите » Тюркоаз маникюр с гел-лак: снимки, идеи за дизайн през 2017 г. и видео уроци

Тюркоаз маникюр с гел-лак: снимки, идеи за дизайн през 2017 г. и видео уроци

Нежен и романтичен тюркоаз маникюр изглежда елегантно и доста женствени на всички пальчиках. Приятен нюанс не изглежда кричащим, но привлича към себе си вниманието на всички. Всеки детайл изящни покриване искам с поглед към отново и отново.

Цвят на ноктите

Какви черти са надарени с момичета, които избират тюркоаз маникюр? Цвят на морска вълна – това е символ на чистота, нежност, креативността и въздушна лекота. Нюанс на точки за лоялност, предприемчивостта и подчертава специален статут на стопанката на къщата. Тюркоаз води по интерес от страна на мъжкия пол и доста често се свързва с висока интелигентност.

Тюркоаз маникюр с гел-лак: снимки, идеи за дизайн през 2017 г. и видео уроци

Маникюр с тюркоаз лак е най-често тези, които искат да останат насаме със себе си и да въведе малко хармония в живота си. Ноктите тюркоазено оттенък помагат да се откъснат от ежедневните проблеми и имат успокояващ ефект, защита от негативност. Това е тон на истинските мечтатели.

Релакс на морските дълбини

Тюркоаз е различен: безтегловно, въздушен, топло, хладно, студено и много тъмно. Наситеността на цвета зависи от размера на нанесените слоеве. Всички нюанси могат да се смесват с бял, черен, зелен и син, като достига правилния тон. Какъв цвят ще отговарят точно на вашите маникюру?

Тюркоаз маникюр с гел-лак: снимки, идеи за дизайн през 2017 г. и видео уроци

ЦвятХарактеристики
ТюркоазКласически цвят на морските вълни. Нюанс е идеален за монохромни покритие.
Светло синяТюркоаз има синкав подтон. Е добра подложка и основа за никакви рисунки на нокти.
Синя тюркоазЯрката и свежа синя тюркоаз ще се превърне в чудесен вариант за лятото и сочен за маникюр.
ЦианПлътен и наситен цвят на морска вълна инкрустирани переливающимися кристали идеално ще изглежда на тен на кожата.
Тъмно синяПрекрасен вариант за бизнес и строг маникюр.
Тюркоаз перлиЦветът е зелен подтон и успешно се съчетава с много цветове.
Много тъмен тюркоазТон шик, подходящи за вечернему роклята.
Яйца млечницаБлагороден тюркоаз подходяща за празнична дизайн нокти.
Ярко-синяСочен, но наподобяващ цвета на морска вълна е по-удобен за ежедневието и однотонного покритие.
АквамаринСянка се приближава към салатовому и ще бъдат примирени с пастелни гел-лакове.
Небесна тюркоазТон е идеален за създаване на френча, на лунния маникюр или обратно на лунния маникюр.
ЕлектротехникСреден цвят между тъмно и светло. Маникюр в синьо-зелени тонове може да играе самостоятелна роля или допълване на дизайна.

Няколко съвета

Прости съвети ще ви помогнат да създадете перфектния си маникюр с тюркоаз лак:

 • кот д ' оттенък подчертава всички недостатъци на нокътната плочка;
 • преди създаването на покритието се препоръчва да се изправите на нокти с гел или база;
 • тюркоаз маникюр за къси нокти изглежда доста добре, смело експериментирайте с цветове;
 • най-добре е цвета на морските вълни в хармония с изгори от слънцето пальчиками;
 • дополните своя ярък маникюр фаланговыми на кръгчета.

Тюркоаз маникюр с гел-лак: снимки, идеи за дизайн през 2017 г. и видео уроци

С колкото по-добре се комбинират

Тюркоаз маникюр може да има много нюанси. Изборът му зависи от вашия цветотипа и основните тонове дрехи. С особен трепет близо до избор на допълнителни цветове. Те ще ви помогнат да се създаде една обща хармонична композиция за покриване на ноктите.

Бледо-тюркоаз

Светъл нюанс има огромна палитра от цветове, като се започне от нежни пастельного тюркоаз и завършва с аквамарином. Тон напомня струящуюся синята водичку и ще ползва всеки цветотипу. Е чудесно решение за създаване на пастельного маникюр, френча или руффиана с цветни дупки.

Успешно се комбинира с ярки и огнени цветове, лилави, персиковыми и нюанси на бледо розово. Маникюр тюркоаз елегантно ще изглеждат страхотно с перлената, метални и бронзов втиркой. Се препоръчва да се използва сребърна или златна скоч-лента.

Тюркоаз маникюр с гел-лак: снимки, идеи за дизайн през 2017 г. и видео уроци

 

Бирюзово-син

Енергичен оттенък е подходящ за повечето момичета цветотипа "зима". Наситен синьозелен със синьо подтоном се променя под различни светлинен ъгъл. Той може да бъде топло или студено, в зависимост от това, коя дрехи надета. Перфектния тон за монохромни покритие.

Универсален нюанс е подходящ и за по-строг бизнес маникюр , за ежедневна начин, за тожественных дейности или за почивка. Е поглед към ярка фуксия, огненному червено, коралловому, тъмен салатовому, слама, бежевому и други благородни нотки на метал.

Тюркоаз маникюр с гел-лак: снимки, идеи за дизайн през 2017 г. и видео уроци

Тъмно синя

Луксозно решение за момичетата с цветотипом "лято". Плах и мек тъмно тюркоазено има малко синьо-зеленикав оттенък. Универсален тон хармонично се съчетава с всякакви пастелни нюанси на розово, лилаво, лилаво, дърво фъстъци с произход, лавандулово, а така също и с бордовым и кафяв. Не забравяйте да добавите сребристи и златисти стилни акценти под формата на страз или скоч-лента.

Тюркоаз маникюр с гел-лак: снимки, идеи за дизайн през 2017 г. и видео уроци

Бирюзово-зелен

Синьозелен оттенък със зелен подтоном е наситен и спокоен едновременно. Подходящ е за момичета цветотипа "есен" и "пролет". Ноктите на такъв цвят ще са чудесно допълнение към всеки образ и заедно. Повече от всичко му са подходящи декоративни бижута (кристали, бульонки, скоч-лента) с метален акцент. Идеално ще изглеждат страхотно в съчетание с всички прозрачни цветове: розов седеф, синьо, оранжево и студени зелени.

Тюркоаз маникюр с гел-лак: снимки, идеи за дизайн през 2017 г. и видео уроци

Идеи тюркоазено маникюр

Как да изберете идеално покритие сред огромен брой идеи тюркоазено дизайн на ноктите? Всеки един от предложените от нас вариант може да се подчертае и да се допълнят вашия имидж.

Изискан френски

Тюркоаз маникюр с бял изглежда елегантно, ако той е изпълнен в техниката на лунна френч. Самата подложка може да бъде наситен на морските вълни и бяла дугообразную усмивка. Дупката в този сезон могат да заемат 1/3 или 2/3 на нокътя. Още по-нови тенденции студен сезон 2017/2018 може да прочетете в нашата статия за есенен маникюр .

В контрастиращи тюркоаз субстрат елегантно изглеждат никакви бели, монограми и мотиви. Тънки четка или дотсом с най-малката дюза можете да рисувате ажурное дантела, , или буйни пъпки.

Как да направя бяло и тюркоаз френч с цветя могат да се видят на видео.

Хармонична двойка

Един от най-добрите нюанси, които перфектно се съчетава с цвета на морска вълна – това е модерен през тази година цвят балет пуантов. Тюркоаз маникюр с розов цвят, може да се изпълни в техниката на наклон с помощта на тънка четка или чиста кухненска гъба. Като междинен цвят може да действа бял или бледо розово.

Нежна перекат пастелни нюанси ще се създаде уникален романтичен и женствен начин. А контрастен преливат от ярки тонове ще се превърне в добро решение за лятна и дискретен маникюр. В края на краищата, тези цветове са особено добре се съчетават с лошо слънчево изгаряне на тялото и допълнена с метални украшения. По-лесният вариант: покриване на последователно всеки хензел и двамата нюанси. В каквато и да е форма вашият маникюр ще изглежда стилно и хармонично.

Класическа комбинация от

Черно тон винаги отделя лазурния и го прави по-акцентным. Само тъмни щрихи ще добавят стил на вашето корицата. На бирюзовом субстрат луксозно изглеждат всички ажурни монограми, дизайн, обемни чертежи с тънки плоскости или дантела. Препоръчва се изпълват дизайн на геометрични фигури и направи чист онези с бели връхчета черен цвят. Благороден мрамор тюркоаз маникюр с черни включвания, инкрустирани кристали и камъни, ще изглеждат също отлично и ще добавя няколко нули към вашия начин.

Летни нюанси

Наистина ярък и свеж, ще стане годишен тюркоаз маникюр в съчетание с жълто, лилаво и ярко-розов оттенък. Цвят на морска вълна напомня за топло море, жълт за ярко слънце, наситен лилаво за цъфтеж лаванде, а фуксия за буйни екзотични бутонах.

Нюанси може да нанесе върху всеки нокът, превръща се редуват. Препоръчително е да направите жълто-тюркоаз маникюр в техниката омбре, за да се постигне плавен подвижен цветове. Ако сте любител на класика, а след това ще отговарят на тюркоаз, лунен френски маникюр с цветна подложка и дупки.

Тюркоаз маникюр с гел-лак: снимки, идеи за дизайн през 2017 г. и видео уроци

Тюркоаз маникюр за специален повод

Тюркоаз маникюр, изпълнени с гел-лак, може да стане прекрасен вокал в начина или подложка за други модели. С този тон искам да експериментира и да създава различни вариации, избирайки за себе си идеалното покритие.

Дизайн с удоволствие

Маникюр тюркоаз лесно комбинируется с други тонове. Добро решение, ще се превърне в геометричен дизайн нокти с успоредни прави и равнобедренными триъгълници, които са отделени метална скоч-лента. Постигайки покритие руффиан, заменете стандартните овални дупки на разтягане от златни пайети или от люспи юки.

Всяко дантела на нежно-лазурния цвят ще изглежда красива и да си стюардеса, наред с други. Тюркоаз, както и позволено благородному резба, много обича всяка хълмист инкрустацию. Кристали, бульонки, течни камъни, камифубуки ще стилни нюанси на това покритие.

Структурата на тюркоаз

На пальчиках може да покаже имитация на благородния камък тюркоаз с най-малките ивици. Освен характерните черни вкраплений в структурата са налице тъмно-сини петна. За това трябва да се добави малко черно или синьо гел лак в основен. На живо маникюр изглежда доста елегантно и приятно.

Малки прозрачни петна, разводи и млечна мараня в консистенция може да се добави, ако се смесват топ и капка бял гел-лак.

Какво е необходимо:

 • маникюрная пила;
 • обезмаслител;
 • основно покритие;
 • гел лак черен, тюркоаз и син цвят;
 • палитра за смесване на цветове (фолио или пластмаса);
 • тънък пискюл или клечка за зъби;
 • топ.

Как да тюркоаз маникюр с гел-лак:

 1. Подготвя ноктите за работа: да се намали излишният блясък, нанесете обезмаслител и покриване на базата.
 2. В палитрата На смесете тюркоаз и син оттенък, за да се постигне перфектния тон.
 3. Ноктите, които не ще дизайн, покриване на черно гел лак и се суши в лампата.
 4. Ноктите с дизайн накрасить тъмно тюркоазено оттенък в 2 слоя и също се суши в лампата.
 5. Клечка за зъби или тънка четка нарисувайте черни жилки.
 6. В основния цвят добавете капка черно гел-лак и добре се разбърква.
 7. Тънка четка нарисувайте хаотична линии с различен натиск.
 8. Всички слоеве се суши в лампата и покриване на дизайн завършващ топ.

Модерен тюркоаз маникюр, който имитира благородна текстура камък, може да се види на снимка.

Тюркоаз маникюр с гел-лак: снимки, идеи за дизайн през 2017 г. и видео уроци

Маникюр за бирюзовому рокля

Рокля цвят на морска вълна, най-често избират леки и романтична природа. Това е любим цвят на много от възпитаниците и шаферките. Наситени или пастелни нюанс в нито работа изглежда отлично. Но какво покритие подходящ за такова рокли? Какво ще бъде това: тюркоаз, маникюр, метални нокти, пастелни или по-тъмни нюанси?

Тон в Тон

Тюркоаз е чудесен вариант за този случай. Но трябва да бъдат чисти при създаването на покритие. Ако изберете цвета, който напълно съвпада с роклята, след това лесно може да се изгуби в този соитии тонове. Ако на ноктите искате да нанесе един и същ тон на гласа, тогава най-добре да изберете съседни нюанси. Нека ноктите ви ще бъдат малко по-светла или по-тъмна рокля. Например, можете да бледо-тюркоаз, лунен френч с бели картофи с овална усмивка. За специални събития с дълги или коктейльными рокли ще е уместно да вземем тъмно синя на цвят със син подтоном.Най-добре е да погледнем по-отблизо нюанси към по-студената скала.

Уникален гол

Няма нищо по-успешно, отколкото комбинация от тюркоазено с универсален бежово, нюдовым, светло кафяв и нежно-розов оттенък. Всички тези цветове се повтаря тон на естествен нокът и много добре са подходящи за лазурному роклята. Нюд не отвлича вниманието, търси дискретна и позволява да се акцентира върху луксозна рокля.

Игра на контрасти

Два самостоятелно достатъчно цветове, които са изключително комбинират помежду си. Цвят на морските вълни и нюанс на жаркото слънцето гали ще станат по-уютни допълнение на вашите пальчиках. Нека това да бъде градиент, стречинг цветове, лунен маникюр или стилни акценти на еднакво субстрат. Ако тюркоаз в начина си твърде много, покрийте ноктите е само топъл жълт оттенък. Това ще е достатъчно.

Бессменная класика

Черното е винаги привлича вниманието към себе си, но изглежда доста строго и лаконично. Това е чудесен вариант за бизнес вечери и туризъм в театър в бирюзовом рокля. Бял и седеф перфектно ще се впишат във всеки образ. Важно е да тонът е непременно нещо разреден: негативно пространство, кристали и всякакви дантела или бульонки. Добавете малко метални акценти в образа си. Нека 1-2 пальчика бъдат украсени slr или перлената втиркой, скоч-лента или нитове.

Тюркоаз маникюр с гел-лак: снимки, идеи за дизайн през 2017 г. и видео уроци

Красив тюркоаз маникюр ще бъде елегантно допълнение към вашия начин. Без значение, дали ви стил кэжуал, сте главните шефа в офиса, бързате за среща или отивате на почивка, е важно само да изберете правилния нюанс на лазурен.