Женско списание » Грижа за ноктите » Инструменти за педикюр и обзавеждане за маникюрно-педикюрного кабинета " Маникюр в домашни условия

Инструменти за педикюр и обзавеждане за маникюрно-педикюрного кабинета " Маникюр в домашни условия

Салон за красота, който се грижи за репутацията си, никога не ще се насладите на оборудване и инвентар с лошо качество. Уважающие себе си майстори използват висококачествени инструменти за педикюр и маникюр.


За оборудване на работно място на учителя за маникюру и педикюру, са необходими:

 • ноктите на масата и педикюрное стол;
 • педикюрный СПА комплекс;
 • специализирано оборудване за маникюр и педикюр;
 • стойки за крака, вани;
 • абсорбатори, маникюр тела.

Да се предоставят услуги за специалист по маникюру и педикюру се нуждаят от огромно количество професионално оборудване и инструменти, както и подходящото образование и опит. Изработка на специалист при наемане на работа се основава на резюме.

Работно място на учителя за маникюру и педикюру

Важна роля за кабинет играе на ноктите на масата, той създава привлекателен вид салону. Масата трябва да е удобен не само за овладяване, но и за клиента. На работната повърхност трябва да бъде поставен всички необходими инструменти.

Маса

Часа може да бъде класически, с аспиратор, бактерицидной лампа, светильником или маса транформер. Удобно работно място се създава за майстора така и на клиента благоприятни условия. Ако капитанът не се чувства комфортно, тогава това ще попречи му да изпълнява работата си качествено. Също много важно е удобството на столове или места за сядане. Те трябва да са с ергономичен дизайн и са практични.

Стол

Инструменти за педикюр и обзавеждане за маникюрно-педикюрного кабинета Педикюрное стол е задължителен елемент в интериора на купето. Избора на стол, трябва да се вземат предвид функционални, естетически и практически компоненти. За това е необходимо да се проучи техническа характеристика на количка. Има педикюрные група и педикюрно-козметични столове. Под наем педикюрной група дава възможност да се запознаете с този комплекс са добре информирани и да научите ползите от него. Да се запознаете с резюме на лицето, което подава педикюрную група може да се в интернет.

Педикюрная група се състои от комплект, който включва стола, стойка за педикюр, стойка за вана. Поставка за крака представлява стандартен столче за крака, който може да има сгъване или нескладную дизайн. Купуват го може всеки майстор, благодарение на достъпна цена.

Стандартен статив лесна за експлоатация и може да се регулира на височина. Нейната конструкция за здрав и устойчив. Треногу могат да бъдат закупени без излишни разходи. А благородна стойка за педикюр струва кръгла сума. За да направите това, има мебели под наем за маникюрного кабинет.

Педикюрный СПА комплекс

Инструменти за педикюр и обзавеждане за маникюрно-педикюрного кабинета Многофункционален комплекс позволява да се повиши нивото и качеството на услугите педикюрного кабинет. Комбинация от цялото оборудване е в едно устройство дава възможност за извършване на всички манипулации на едно място. За педикюрного кабинета на елитния клас такъв апарат просто не е необходима. СПА комплексът разполага с:

От педикюрной вана с джакузи, осветление, душ със смесителна батерия и източване;

 • От столове с роликовым массажером, който да може да се движи седене, регулиране на ъгъла на наклона на облегалката и има възможност за странично разтоварване.
 • От комплексен масаж, с функция за ръчен избор за знаме на гърба, врата, задните части, бедрата и раменете.
 • От маникюрных маси и съдове, които са вградени в облегалките.
 • От стола на капитана и дистанционното управление.

Някои комплекси са оборудвани с функции вибромассажа, светлинна терапия, контрол на питателна вода. Оснащенность зависи от стойността на педикюрного СПА комплекса. Също така в комплекта са включени ваната за педикюр.

Ако закупите многофункционален комплекс не е по джоба, то в този случай ще го наем за дълъг период от време. Под наем можете да вземете и педикюрное стол. Резюме, което подава под наем в СПА комплекс лице, се представя в рекламите.

Необходими инструменти

Най-важните инструменти за педикюр и маникюр – това е ножица за нокти и ногтевые, пилички, пинсети които, стригане маникюр за нокти, щипки за кожата на плешките-топорики, рашпили и др.

Инструменти за педикюр и обзавеждане за маникюрно-педикюрного кабинета Пили са:

 • стъкло;
 • метални;
 • пластмасови.

По форма те се различават директно, формата на банан или лодки, и могат да бъдат с една или няколко работни повърхности. Има популярност пилка за врастнали нокти, която има две абразивни повърхности.

Машина за педикюр с различни фрезами, дюзи. Те могат да бъдат диамант или стоманени, с различна степен на абразивно.

Инструменти за педикюр и маникюр за работа са просто необходими. И е много важно те да са качествени и маркови.

Уреди за маникюр и педикюр

На голяма популярност се радват на машинки за хардуер, маникюр и педикюр. Те ефективно придават форма на ноктите, премахва кожичките, мазоли и огрубевшей на кожата. Машини са оборудвани с различни многофункционални приложения.

Инструменти за педикюр и обзавеждане за маникюрно-педикюрного кабинета Учителя за работа е необходима поставка-прахосмукачка (на снимката по-горе), която бързо се почиства повърхността на работния плот. Поставка защитени от механично въздействие хромирана решетка. А нейният корпус е устойчив на агресивно излагане на лакове и разтворители.

Нито един майстор не може да пристъпи към работа, не простерилизовав си инструменти. За това има тенис стерилизатор, който почиства инструменти от прах, микроби и бактерии. В случай на липса на финансови средства, стабилизатор може да се закупи с помощта на лизинг.

Инструменти за педикюр и обзавеждане за маникюрно-педикюрного кабинета За маникюр са просто необходими маникюр ваната, така, както и стойка за педикюр за краката. Ваната е нужно, за да се поддържа оптимална температура на водата за горещ маникюр. Тя е зареден с няколко чашами, които са в различни форми и размери.

И това не е пълен списък на инструментариум и оборудване, което е необходимо за маникюр и педикюр. За да маникюр, кабинет започна работата си, собственикът трябва да има голяма сума пари. Отваряне на салон, много предприемачи прибягват до наемане на оборудване и уреди за предоставяне на услуги, обръщайки се към обобщение на наемодателя.