красота

Стилни мъжки прически за къса коса, средни и дълги

На съвременния човек само брутальные и небритые. Всъщност, за да следи за външния си вид – въпрос на чест за всеки мъж. Не само дрехи за съвременните мъже прическа също е важно. Ние вече говорихме за това, как да отрежа косата за всеки конкретен тип личност. Днешната тема, която ще изложа-това е мода в чист вид. А именно, мъжки прически 2018 и 2019, която ще бъде по това време на върха на популярността. И така, запознайте се с: модерен лука на нашата неустоима!

Stylish mens haircuts for short hair, medium and long

Но за начало си припомним някои прости съвета за избора на прическа

Най-практично на косата – Къса. Ако не разполагате с време, за да се притеснявате толкова много за подреждане и съдържанието на бутилки на рафта в банята, посъветвайте се с вашия фризьор за да ви кратко “не дамухари”. Но със степен на кичури, съвременни асиметрични прически и прически със средна дължина, напротив, изисква не по-малко от 10 минути от времето си. А понякога – всеки ден.Stylish mens haircuts for short hair, medium and longТънка коса “обичат” къса дължина и профилиране. Вълнообразни и просто непокорен – изтъняване и прическа в каскада. Носител на квадратен лице, независимо от това как се режат – при него всичко ще бъде добре. Но ако имате достатъчно късмет да се роди с кръгли “лице”, за да бъде по-придирчиви за подстригване. Най-добрите нива прическа с постепенен преход. Ами, лице на триъгълник разкрасяване на асиметрия и внимателно създаден хаос в косата. Ако искате да направите прическа на бъдещето, най-актуалните и популярни мъжки прически 2018 – 2019 (според мъжете дизайнери и фэшн-блогъри) – къса класически, скъсани краища, да лежи на една страна, асиметричен бучки и стилни прически в стил ретро. Е, повечето функции на младежта – това е косата, обръсната или обрезанное на всяка страна и средна дължина на горната част на главата. Този вариант коса за мъже дава много място за фантазии – бери каша в косата си аранжирани с гел sucesivas, и дори “гнездо” Вей.Stylish mens haircuts for short hair, medium and long

Така че, да се учим взаимно: къса коса

Поне в нашата страна, все по-малко мъже ме питат на стилист е по-кратък в колата, но “внос” блог все още бредят за този вид прически. Лесен, бърз, лесен за обслужване (тоест, не е необходима) и в него се охлади през лятото… най-модерен “Таралеж” 2018 – 2019 – не е твърде кратък (не по-малко от 1 инч). Между другото, тази прическа не може да е “гладка”, и още мода – е изпълнен с почти “под нула” от двете страни и отзад, и по-разширени отгоре и отпред. Въпреки това, “полярност” на носа още да върви човек с квадратна челюст, – но ако лицето по-изтънчен стилист е, че може да се откаже от такава прическа.

Stylish mens haircuts for short hair, medium and long

Други модни прически мъжки 2018-2019 в кратък вариант – “полубокс” и “бокс”. През миналата година да стигнете до нас популярните мъжки “канадски”. Тя върви до някого, изглежда добре за всички типове коса, така че през 2019 г. “канада”, все още ще бъде на мода сред стилните мъже. Което го прави да изпъква? Продълговата форма бретон иStylish mens haircuts for short hair, medium and long плавен преход между къси и дълги кичури. Тази къса подстрижка може да зачесывать още, поне от едната страна, а дори и косата да се вдигне нагоре, да ги хакерство. Опция за инсталиране може да се различават в зависимост от това какви са ти косата е вълниста, къдрава или права.

Още една тенденция 2018 къса коса – преппи. По принцип, това е същият “канадски”, но с коса, с пробором по средата. Космите се отстраняват за една страна, и по цял ден са стилно в тази позиция, те са “пълни” с помощта на средства за стайлинг.

Най-накрая късата си коса през 2018 и 2019 г., може да се намали под undercat. Това е един от най-модерните и дръзко коса: на задната част на главата и отстрани, след това се обръсна, бретон нещо като започва в задната част на главата, минава през главата и завършва на челото. Въпреки това, те могат да са къси и фини, почти “готвач”. Интересен факт е, че нашите дизайнери често се нарича прическа на този човек “гъба”. И това не е само за млади хора-студенти или modnaja — Бекъм, но това е далеч от мода човек като Ким Чен Ун, лидер на Северна Корея и герой забавни интернет-меми. Нищо чудно, че КНДР в последно време тази прическа – фаворит сред мъжете.Stylish mens haircuts for short hair, medium and long

За средни коса

Въпреки че мъжките прически 2018-2019 предимно тези, където има малко коса, но ако сте любители на коса със средна дължина, не е нужно да се раздели с тях. Най-добрите варианти за вас в края на 2018 г.-началото на 2019 – небрежно разрошен къдрици или направления на г-Н Стръмни (или като вариант – просто свободно свобода косата, навита страни). Лесно Ремстройтреста и разгильдяйство – това е един вид творческа свободна практика 2018.

Stylish mens haircuts for short hair, medium and long

Прически за дълга коса

От 2017 г. до 2019 година в модата каре с окъсани, преки или ассиметричными двата края. Това е чудесен вариант за романтични и артистични хора. Благодарение на тази мода, да не се замразява през зимата, разходка с косата си (това е никоя, и вълна). Но през лятото на 2019 г., който, както и през лятото на 2018 г., обещава да бъде повече от просто топлина, косата трябва да свиете в три смъртни случая под венеца – е, освен да се оставят на страна на замъка… и тогава е малко вероятно.

Stylish mens haircuts for short hair, medium and long

Укладочные средства брутальные прически

Да, за мъжете това не е новина, че косата може да вържете не веднага, и удобен гребен и четка. Нещо повече: в магазини и има продукти за коса при мъжете, а купувачите не им дават да събира прах. Кой от тези инструменти ще бъдат най-актуални през 2018-2019 г.?

Stylish mens haircuts for short hair, medium and long Stylish mens haircuts for short hair, medium and long Stylish mens haircuts for short hair, medium and long Stylish mens haircuts for short hair, medium and long Stylish mens haircuts for short hair, medium and long Stylish mens haircuts for short hair, medium and long Stylish mens haircuts for short hair, medium and long Stylish mens haircuts for short hair, medium and long Stylish mens haircuts for short hair, medium and long Stylish mens haircuts for short hair, medium and long Stylish mens haircuts for short hair, medium and long Stylish mens haircuts for short hair, medium and long Stylish mens haircuts for short hair, medium and long Stylish mens haircuts for short hair, medium and long Stylish mens haircuts for short hair, medium and long

Косата е тънка и често имат проблеми с кожата на главата? В горещото лятно време, по-добре е да се пръска ги с защита от слънцето спрей, като Аведа грижи защитен коса воал или Пол Мичъл козирка климатик спрей (дори ако сте с най-модерните сред мъжете, прическа).

Stylish mens haircuts for short hair, medium and long Stylish mens haircuts for short hair, medium and long Stylish mens haircuts for short hair, medium and long

За да укроти непокорную бретон или сложете половината от косата настрана, но не блокира мастните (а през лятото и дори и да не бъде), на влажна коса трябва спрей с морска сол и след това ги подсушете с сешоар (по-силни, като ги отмени), или да изсъхне от себе си, за да бъде по-смел. Но ефектът на овлажняване или крем за мъжкия стайлинг на коса не винаги са подходящи – например, през лятото, в жегата, тези чудесни инструменти, ще започне да се топи в косата и потек по челото или отстрани.

Ако обичате модата, гладка повърхност, не позволява на косата да изсъхне сама е още влажна, за да укроти ги, избърсване с кърпа. И за блясък на повърхността, използвайте супер-силен сладък – нещо като “лепило” за стилни мъже. Пример – главата косата твърд нагоре отпред. Ами ако вие – “Кудряшка Сю”, купи Лореаль Лис. Това е инструмент за изглаждане, за да ви помогне да укроти дори и най-непокорни къдрици.

Theme by Anders Norén