мода

Стилни чанти есен-зима 2019

Седмица на прет-а-порте доволен от нас, красиви костюми и чанта в новата есенно-зимна. Дамски чанти „пазарска Чанта“ продължават да са на мода и през 2018-2019 година. Тези правоъгълни чанти с малки дръжки няма да остави нито една стилна момиче. Christian Dior и Chanel са известни с техните чанти. Тенденции в стил ретро няма да оставят в миналото сезон, както и да го продължи.

Модни чанти през този сезон вървят заедно с винтажными изкривени и метални украшения. Кожени дръжки, които излизат във веригата, също са много популярни сред модата.

През този сезон дизайн, дискретен и неподвластен.

Модерен цвят на чантите , тази есен ще бъдат черни, и всички шоколадови диапазон. Червено, тъмно синьо, бежово чанти също ще бъде на върха на популярността. Въпреки че на Джорджо Армани тръгна срещу течението през този сезон и ни предоставиха новите си колекция от светло сини, оранжеви и розови дамски чанти.

Ватирани чанти на Chanel, модни през есента на 2019 година. Версаче ни показва в новата си колекция ватирани чанти и ни съветва да ги носят през следващия сезон. Ромбовидная бод може да бъде украсена с красива катарама или метални дръжки.

Stylish handbags fall-winter 2019

Stylish handbags fall-winter 2019

Stylish handbags fall-winter 2019

Stylish handbags fall-winter 2019

Stylish handbags fall-winter 2019

Theme by Anders Norén