Женско списание » Грижа за ноктите » Шаблони за нокти: със собствените си ръце, като се ползва

Шаблони за нокти: със собствените си ръце, като се ползва

Колко често начинаещите майстори се сблъскват с трудности, когато се прилага дори на елементарни рисунки! Понякога лесен френски маникюр причинява много проблеми, поради необходимостта от създаване на равна и красива дупка. Шаблони за нокти — сигурен начин само за 5 минути за постигане на оптимален дизайн, но и те трябва да се ползват разумно. За всички нюанси на прилагане на шаблони и особеностите на тяхната самостоятелно приготвяне ще научите по-долу.

Разновидности на спомагателни елементи за маникюр

За начало нека да се справят с факта, че е по маникюр шаблони. По същество това е специална заготовки, която помага да се отговори на ноктите сложна фигура или необичаен дизайн. Всичко, което се изисква от човека, е да положи подходящ инструмент за ногтю и с негова помощ да се създаде уникален дизайн. Какви варианти на шаблон за маникюр има?

 1. Самозалепващи се възможности за създаване на дупки и френски маникюр.
 2. Необичайни листа с разположени в тях разнообразни рисунки и сложни изображения.
 3. Стемпинги, които носят фигура под формата на оттиска при прикладывании до ногтю (те също са наричани дискови трафаретами).

Във всеки случай има своите предимства и недостатъци. Например, трафаретами на клеящейся основа се ползват много по-лесно, защото им е достатъчно само да се прикрепя към ногтю, а след внимателно свали. Въпреки това, предлагани от рисунките са много често разочарова amatures, виртуоз дизайн. Обикновено тези шаблони се предлагат само схематичные изображения на цветя и растения, и да се постигне наистина необичаен дизайн с тяхна помощ лесно.

С помощта на дискови възможности момиче може да се създаде един наистина неповторим маникюр, гарниран с шарките на цялата повърхност на нокътя.

Ето само се прилага подобни изображения е лесно, защото в този случай е необходима прецизност и точност, а иначе фигура ще се окаже намазана.

Сега с помощта на шаблон прибягват главно начинаещите и тези хора, които не могат да се похвалят с таланта на художника. Въпреки това, използването на някои само на детайлите при създаването на маникюр за недопустимо, защото рано или късно подобен дизайн ще изглежда скучно.

Характеристики на използването на шаблон на клеящейся основа

Въпреки факта, че подобни шаблони за дизайн на ноктите се използват с цел да облекчи живота на учителя, това съвсем не означава, че те могат да се прилагат без специална техника. Ако една жена започне безсмислено да се прилагат шаблони, нищо добро от на маникюр, няма да успее, както и красива фигура ще се превърне в намазана с глупости. Работа с клеящимися трафаретами включва следните характеристики:

Как да използвате:

 1. Началната фаза на създаването на този маникюр се счита за стандарт: дама трябва да се отърве от кутикул, отреже невен с помощта на пилочки, а след това да се нанесе лак на желания цвят. Експерти съветват да избирате светли лакове, тъй като в тях са абсолютно всяка фигура ще изглежда ярко.
 2. След това трябва да се прилага на нокти шаблони, особено като се уверите, че той не пузырился и не е изоставал в проблемните места около основата на нокътя.
 3. Нанесете фигура стои спретнато, закрашивая само онези фрагменти, които, по мнението на момичетата, идеална украса, я ноготок. Понякога на един трафарете са изобразени най-различни рисунки и затова се наложи да изрежете част на фигурата, впоследствие да се придържа към ногтю.

Използвайте този шаблон за всички нокти, но си заслужава да се помни, че клеящая повърхност доста бързо губи своята лепкавост. Ето защо многократното прилагане на шаблон след няколко месеца едва ли ще рационално.

Сега на огромна популярност се радва на маникюр с геометрични елементи. В този случай момичето също така може да използвате шаблони за отпечатване на различни абстрактни линии. Този шаблон често е с форма на обичайните ленти, която е залепен на ноктите. Нататък е необходимо да се създаде тънка или правене на обемна линия, обведя контурите на етикети и изчистването му. За да направите такава фигура оригинален, дамата ще се нуждаят от максимална фантазия, така че не трябва да се страхуват от експерименти. Дори и ако дизайнът не успее, лакове, винаги може да се изтрие, отново хванати за работа.Шаблони за нокти: със собствените си ръце, като се ползва

За френски маникюр и за създаването на дупки в основата на нокътя, обикновено се използват етикети във формата на полукръг. Те нежно прилепват към желаната част на нокътя и помагат да се създаде абсолютно равна онези с бели връхчета на ноктите. Допълнително невен можете да украсите с помощта на страз и пайети, но сега вече след, като основна фигура изсъхва.

Стемпинг: какво е това, и как да го използвате

Много светъл вариант на маникюр, можете да създадете с помощта на диск технология. За нанасяне на рисунката по този начин човек ще се нуждаят от специален диск, печат и малък стъргало. Всичко това може да се закупи в специализиран магазин, но струва определено ще са доста. И така, по същия начин се нанася фигура?Шаблони за нокти: със собствените си ръце, като се ползва

 1. За начало човек трябва на диска боя харесвани фигура, чрез премахване на излишния лак с помощта на скрепер.
 2. Нататък си струва да се прикрепя към диск, печат, че на нея се появи печат с мрежа фигурата.
 3. Сега ще остане само и печат на ногтю с вече приготвената повърхност и перекатывающими движения на възпроизвеждане на изображение.
 4. След като изображението изсъхне, върху нокътната плоча ще остане само да финишно покритие.

Основното предимство на подобно дизайн се състои в това, че с помощта на печат дама може да възпроизвежда дори най-сложните и необичайни фигура.

Разнообразие от комплекти за стемпинга ще ви помогне да експериментира с пускането на плочи отново и отново. Обаче има подобен маникюр и своите недостатъци:

 • Първо, доста си струва самия набор. Средната цена в магазините — 1 хиляди рубли.
 • На второ място, за да фигура изглежда интересно и ясно, може да се наложи специални лакове на акрилна основа, което също струва доста.
 • На трето място, дамата ще трябва да покаже значителен старание при нанасянето на рисунката. Понякога дори и при пълно спазване на технологията образи се получават твърде смазанными и не се задоволява с особено взискателните майстори.

И все пак, подобна технология се радва на огромна популярност, защото с нейна помощ можете да се създаде един наистина реалистичен фигура, която изглежда много ярко. И ако обикновените "бисквитка катер" изображения често дават своя истински произход, маникюр, пресъздадена с помощта на диска за технологии, изглежда така, като че ли го наистина усърдно се приближи.

Стемпинг нокти — видео

Листове с ръцете си: нюанси за създаване и възможни проблеми при използването на

В този случай, ако едно момиче иска да се спаси или да покаже въображение, той може да направи шаблони за нокти със собствените си ръце. За това не трябва да направи чудеса, в края на краищата, създаването на подобен "помощник" маникюрного майстор — въпрос на пет минути.

За създаване на шаблон със собствените си ръце трябва стандартен канцелярский лепенка или залепваща строителна лента.

 • Ако една дама мечтае за красивия френски маникюре, тя трябва да се намали чист дупката, от единия край на лентата, а след това по вече познатата ни технология записвам лепкава шаблон към всички ноктите на опашката. В резултат на това ще се окаже чудесен маникюр, за създаването на който трябва да се полагат най-малко усилия.
 • Следващия вариант е създаване на ярки геометрични фигури. Например, едно момиче може да нарязани на лепенка на няколко фини линии, които, ако ги събере заедно, ще симулира снимка на звезда или необичайна геометрична фигура. След това трябва да се придържа само тези части на лентата до чинията в определен ред и боя свободни места. Полученият маникюр ще бъде много светло, но при това не изисква от своите создательницы специални умения при възпроизвеждане.
 • Шаблони могат да се създават от старите стикери, рязане на техните по някаква определена форма или от прости парчета хартия, които после ще трябва да внимателно да се засилят до чинията.

Този импровизиран вариант на дизайн ще накара една жена да покаже въображение, при това без да харчите рубли за закупуване на допълнителни материали.

Съвременният свят маникюр е толкова разнообразна, че едно момиче може да си ноктите си всичко, което искате, не се страхуват да изглеждат нелепо. Ако с възпроизвеждане на всякакви изображения се появяват на трудност, на помощ на дамата винаги идват специални шаблони, всички размери и форми. С тяхна помощ може да се превърне в един опитен майстор, при това разходите за създаване на чертежи на не повече от пет минути и малко средства.