маникюр

Шлайфане и полиране на ноктите

Grinding and polishing of the nails

Ако вашата ногтевая плоча се променя, например, можете да видите промяна в цвета, или появата на нередности, може би ще трябва да се прибегне до полиране на нокти. В противен случай, трябва да се отнасяме към него или организма като цяло. Днес-това е „модерен“, ще ви кажа как можете да елиминирате някои малки промени на ноктите с лак.

Grinding and polishing of the nails

Ползи и на вредите за полиране

Полирани нокти може да им даде не само красив външен вид, но и ще стимулира техния растеж и размножаване. При полиране, ще можете да премахнете от повърхността на нокътя, промяна на цвета и сцеплението. Ноктите ви ще бъдат блестящи, гладки и здрави.

Grinding and polishing of the nails

Но преди да се пристъпи към процедура на полиране, трябва да знаете, че тази процедура не е подходяща за всички. Например, ако имате напукани и чупливи нокти, Вие не трябва да се полира, защото това само ще увеличи тяхната крехкост. Ако маникюрша все пак Ви съветва да се направи това, тогава трябва да се направи единствено с мека нож или восък.

Но дори ако ноктите са здрави, Вие не трябва да се полира по-често от веднъж месечно. По-добре да не се полира дом, и да отидете в салон за красота, за да направи от опитен майстор. В действителност, ако тази процедура ще свършите сами можете да си ноктите само да навреди. А след това няколко месеца с надеждата да ги гледаме и да чакаме, докато те растат.

Grinding and polishing of the nails

Инструменти за полиране на ноктите

Ако имате нужните умения, можете да направите лак за нокти себе си. За това ще ви трябва пила за нокти и други инструменти. Ако имате такава, можете да да се извършва тази процедура.

• Пилочки за нокти са с различна степен на твърдост. Като правило, те са номерирани, и това ще ви помогне да ги използват в ред. Произведени пилочки за нокти може да бъде в различни форми: те могат да бъдат двустранните ни, плоски или обемни, който има четири ръба. Освен това, на различни файлове и свойствата на материала, от който са изработени. Най-добре е да закупите професионална пила използвана в салоните. Защото тези пилочки ще зависи от състоянието на вашите нокти.

• Детайли баба. Така наречените тетраедърна блокове, с различна степен на грапавост. Той също трябва да бъде пронумерован всички посоки, така че вие непрекъснато полиране на ноктите.

• Тестени изделия. Полиране може да бъде направено с паста. Докато полиращи пасти съдържат абразивни частици, комплекси от витамини и минерали за укрепване на ноктите.

Grinding and polishing of the nails

В салони за красота и използване на различни приспособления и инструменти за безопасно и ефективно полиране. Той пиеше с различна твърдост, машина за полиране на ноктите, двустранен, кърпи, четки и паста за зъби с лечебни компоненти.

В някои случаи полиране може да бъде направено с помощта на просто приложение на ногте на минута специален крем без по-нататъшни действия. В някои случаи, полиране на ноктите, може да използвате и полиращи машини.

Като лечебни и хранителни компоненти, можете да използвате масло от чаено дърво, евкалиптово масло и масло от жожоба или авокадо, камфору или екстракт от корен на джинджифил. Салон за лечение на ноктите с лак, като обикновено отнема от десет минути до един час. Това ще зависи от състоянието на ноктите и средства, които ще бъдат използвани в тази процедура. С карета перална машина ще се случи много по-бързо.

Grinding and polishing of the nails

Процедура за полиране на ноктите

Тази процедура включва няколко етапа:

• Първи етап-подготвителен. Трябва да премахнете лака за нокти, който е бил направен по-рано, и се режат ноктите до необходимата дължина. След това трябва да се пара ноктите и ги обогатява с минерали. Най-добре е това да се направи с помощта на вани с лимонов сок и морска сол. Тя също може да бъде вана от ябълков оцет и се загрява олио. В тавата трябва да бъде намалена на пръстите в продължение на десет-петнадесет минути. Тогава ноктите трябва да се почиства със суха кърпа. Също така може да се използва вана с топла вода разреден лимонов или портокалов сок и йод. Освен това, можете да използвате други съединения, като йод-йод, сол или масло. И на йод е употребата на йодирана сол. Обикновено в този етап на епидермиса и да се премахне или да се приведе в съответствие край с помощта на пинсета или да го бута.

• На втория етап. Често, преди полиране на ноктите леко шлифована им. Упражнения мека шлифовку пила за нокти, за нокти, срещу растежа на нокътя, за да се вдигне кератиновые люспи и почистете повърхността на ноктите, както и премахване на недостатъците на кожата и пожълтяват. За първична полиране на ноктите, можете да се изменя кератиновые люспи и премахване възниква областта на полиране на ноктите микро-драскотини и удари. Основната полиране, за разлика от процеса на смилане, трябва да бъде в посока на растежа на ноктите. Това трябва да се случи с твърда файлове.

Grinding and polishing of the nails

• Трети етап-полиране с помощта на мека пила за нокти, който също трябва да обработва цялата повърхност на нокътя.

• Последен етап включва в себе си прилагане на витамини масла и кремове, пирони, които трябва да се хранят и да стане гладка и блестяща. Също така трябва да се подобри структурата на ноктите и ускоряване на техния растеж. За полиране трябва да се използват естествени масла, които сами по себе си съдържат минерали и витамини.

Много важно е да се спазва технологията на тази процедура. Пила за нокти трябва да се движат внимателно, без много натискане на ноктите. Движението трябва да бъдат от центъра на нокътя към краищата, винаги в една и съща посока. Не трябва да се движи пилочку назад и напред. Първо, трябва да се справят едната страна на нокътя, а след това друга.

Grinding and polishing of the nails

Полируя восък

А за крехки и чупливи нокти е противопоказан полиране пила за нокти, по-полезен, може да се полира с восък паста. В салони за красота, тази процедура е много популярна. Когато восък за полиране на ноктите ви ще бъде за задържане на влагата, с изключение на ноктите да се насити на восък полезни елементи.

Тази обработка се извършва с помощта на специална пила за нокти с дръжки покритие. Восък върху ноктите се нанася и леко се втрива в епидермиса. След това лак за нокти, пила за нокти с дръжки покритие, докато повърхността на нокътя да не стане гладка и равна.

На последния етап на полиране ще се прилагат към ногтю и кожичките хранително масло. Красотата Индустрия е създала голям брой лъскане на състава, например, biovasc dnc, които, с изключение на восък, се предлагат на силикон, восък, рициново масло, екстракт от сибирски женшен, бяла глина. Тази комбинация ще ви помогне за запълване на неравности и пукнатини на ноктите и подхранва техните полезни вещества. Този инструмент е много пестеливо изразходва.

Grinding and polishing of the nails

Пилинг на нокти

Полиране прави ноктите гладки и лъскави, но също толкова ефективни процедури за нокти.

Тези процедури се различават по това, че смилане на много по-силен ефект на ноктите, така че може да не по-често от веднъж на всеки шест месеца, за ноктите не стават по-тънки и крехки. И за тези, които имат проблеми с ноктите, от тази процедура е по-добре да не се отказват.

Когато лак почти напълно се отстранява най-горния слой на нокътя, така че за тези, които имат слаби нокти, да се направи тази процедура, само в случай на медицинска нужда, например, за да се отърве от гъбички. Кабина фрезоване се извършва с помощта на специален апарат. Така че, за да се смила по-добре именно в салона, защото капитанът не може да ви помогне да извършват пълен набор от процедури за лечение и възстановяване на ноктите.

Полирани нокти може да им даде здрав вид и блясък. След тази процедура, ноктите ви ще станат гладки, така че те по-дълго ще останат лакирана и не се нуждаят от базата подравняване на основата. Но се полира докато не си струва да правите повече от един път в месец, по-добре да направите това е необходимо, ако ноктите са надлъжни или напречни бразди или след използването на нискокачествени лакове за нокти, те се образуват в пигментацията.

Grinding and polishing of the nails

Theme by Anders Norén