Женско списание » Грижа за ноктите » Клещи за кожичките: как да изберете най-доброто и правилно да ги използват (мнения и препоръки)

Клещи за кожичките: как да изберете най-доброто и правилно да ги използват (мнения и препоръки)

Чист и добре поддържани нокти са неразделна част от образа на съвременната жена. Да се почисти ръцете си, може в салони за красота, доверявайки се на професионалисти в своята работа, но много успява да извърши процедурата самостоятелно, без да губите постоянно за това пари. За успешното изпълнение на маникюр в домашни условия е необходимо само малко търпение и набор от добри инструменти. Важен елемент от този набор са специални клещи за кожичките, избора на които трябва да се обърне специално внимание.

Съвети за избор на добри маникюрных щипчиков

Закупувайки за подстригване, за маникюр, не заслужава да бъде спасен, дори ако е планирано и тяхното използване единствено в домашни условия. При избора е важно да се обърне внимание на няколко параметри:

Клещи за кожичките: как да изберете най-доброто и правилно да ги използват (мнения и препоръки)

 • дължина на рязане край. Оптимално се счита за показател 5 мм, на такъв инструмент е идеален дори и за тези, които съвсем не се опита да го използва;
 • инструмент непременно трябва да се вземе в ръце се разбърква по всички възможни начини на свързване трябва да бъдат здрави, нищо не трябва да скърцат, важно е, че движението е плавно, без да са смотаняци и кликвания;
 • от голямо значение е материалът, от който са направени белезници. Най-добрият вариант – медицинска стомана;
 • задължително трябва да се провери хода на инструмента, няколко пъти стискат и разжав му. Ако разжимаются пинсети с трудност, а след това ги купуват, не струва;
 • инструмент трябва да е удобно и удобно лежи в ръката си;
 • на външната повърхност не трябва да има драскотини, остри изпъкнали места и за други дефекти;
 • преди да купите също така трябва да се провери остротата, можете да направите това на обикновен найлонов плик кульке – стригане трябва да се режат, а не се дръпне или да повръщат.

Как правилно да се ползват и изрежете кожичките

Даде ноготкам красив външен вид в домашни условия не е трудно, важното вземат предвид основните насоки за прилагане на процедури. Първо трябва да се дезинфекцира инструмент всеки удобен състава, а самите пръсти малко отпарить в топла вода. Разкриване на клещи подвеждат към кутикуле и завод на едно от ножове малко под нея, след което се нарязват част чрез сжимания клещи. Също така инструмент може да се отървете от заусениц на страничните валиках. Щипчиками трябва да се движи плавно, без резки движения и точно се реже тъкани, а не се къса и да ги дръпна.

Клещи за кожичките: как да изберете най-доброто и правилно да ги използват (мнения и препоръки)

В процеса на изключване не си струва твърде много да забожда инструмент на нокътната плоча, движенията трябва да бъдат леки, с кърпа на кожичките малко се изкачва и почиства, без излишен натиск. Важно е да се разбере, че ципа не трябва напълно да се лишите по време на процедурата трябва да се остави тънка, чист ивица, която е изпълнявана било функция на този елемент за нокти – защитавала от инфекции. След процедурата е необходимо да намажете ръцете с хидратиращ крем.

В края на маникюр, не трябва да се мият пинсети с вода – тя се отразява негативно на уреда, достатъчно ще бъде да ги обработва дезинфектант състав. За удължаване на служба препоръчва да се използват специални капачки и чехлами.

Видео: как трябва да се режат кожичките

Сами да си направите красив обрезной маникюр доста просто, това е достатъчно, за да разгледа това видео и да се пристъпи към практиката. Видео-урок разполага с цялата необходима информация за тази процедура и тънкостите на нейното провеждане.

Какви клещи за изрязване на кожичките по-добре: да преглед на

Условно всички клещи могат да се разделят на две групи: за домашна и професионална употреба. Разликата обикновено е в качеството на материала и различни тънкости, например, покритие на дръжката. Малко търсене, можете да изберете един наистина добър вариант, поради добрата цена, и използването му ще доведе до едно удоволствие.

За подстригване, за маникюр Сингър /Zinger

Клещи за кожичките: как да изберете най-доброто и правилно да ги използват (мнения и препоръки) Под тази търговска марка може да се намира голям асортимент от различни инструменти за маникюр , включително и щипчиков. Има няколко възможности: ръчно заточване, с ключалка, с златист или сребрист покритие. Различава продукти с много високо качество: остра част от дълго време не затупляется, механизъм сжимания-разжимания еластичен, да не се огъват. Инструмент да се справи както с големи заусеницами, така и дребна работа за отстраняване на малки частици от епидермиса. Такива кожички при домашна употреба може да продължи в продължение на много години, без допълнително заточване.

Йоко / AYHAN

Клещи за кожичките: как да изберете най-доброто и правилно да ги използват (мнения и препоръки) Пинсети от Йоко са изработени от кобальтовой са станали, те са добре полирани, блестят и нямат отклонения под формата на остри издатини. В продуктовата гама можете да изберете най-удобният вариант за себе си механизъм за компресия: двойни метални плочи-система, двойна или единична стандартна пружина. Също така има възможност за избор на дължината на рязане край (от 4-ех до 15 мм). Ръчно заточване при производството на инструменти гарантира тяхната острота и продължителна употреба, без допълнително обслужване. Продукти са произведени във Виетнам.

Сталекс професионални

Клещи за кожичките: как да изберете най-доброто и правилно да ги използват (мнения и препоръки) В асортимента под тази търговска марка голям избор на професионални клещи от качествени материали. Опции се различават ширина дръжки, дължина на режещия инструмент, размера и други параметри. За да инструмента е устойчив на процесите на корозия и притежава висока якост, за производството му се използва хирургична стомана. Заедно с ръчно шлайфане такъв параметър гарантира, че повторна манипулация на затачиванию ще се нуждаят от не по-рано от 5 години активна употреба.

Эклат / Eclat

Клещи за кожичките: как да изберете най-доброто и правилно да ги използват (мнения и препоръки) Инструмент за премахване на кожичките, произведени от неръждаема медицинска стомана, поради което може да напълно да се стерилизира и дезинфекцира. Пружина смыкающего елемент е с мек ход, благодарение на шарнирному винтовому връзка, което позволява да се наслаждавате на кусачками, не изпитвайки че неочаквано клещи рязко дернутся. Острието е затворен плътно, върховете на максимално тънки, че се осигурява свободен достъп за отстраняване на кожичките. Внимателна обработка на всеки един детайл осигурява максимален срок на експлоатация клещи.

Като наточить клещи

Всички качествени клещи за премахване на кожичките дълго време да се наслаждаваме на своята обладательницу лекота на използване и обичаи работни плочи, но рано или късно трябва да се прибегне до процедурата на заточване, за да върне инструмента му на оригиналния характеристики. За това е необходимо да се обърнете към професионалист, тъй като този вид работа означава използване на определено оборудване и специални умения.

Клещи за кожичките: как да изберете най-доброто и правилно да ги използват (мнения и препоръки)

Заточване на инструмента преминава през няколко етапа:

 • за начало съветникът проверява за наличието на ответна реакция (разлика между работни повърхности) и ако е необходимо, да го елиминира;
 • система пъти са коригирани, за да се осигури плавен ход;
  при наличие на ръжда я елиминират;
 • допълнително капитана затачивает всяка равнина на опашка, за да отвътре, за да образува тънък и остър чучур.

При професионален подход клещи стават същите, каквито и да са били веднага след покупката. Но ако се обърнем към една лоша администратор или се запишете на тази процедура, след това може напълно да съсипе своя инструмент.

Коментари

Алиса: имам клещи за кожичките от фирма Сингер, те са просто прекрасни. Използвам ги вече повече от седем години, а те са все като нови! Не тупятся, добре почиства епидермиса, без разкъсване на нея, удобно лежи в ръката. Идеален инструмент!

Алекс: Работя господар на маникюр, да ми е удобно да се използват клещи с дълъг рязане на кант. Избрах за себе си е инструмент от Йоко, никакви забележки нямам. Вписват добре в ръката, качествени и дълго време служат дори и при изключително активна употреба.

Sisa: отдавна правя маникюр у дома си и дъщеря си уча! Пинсети помагат да се отървете от заусениц, а самата епидермиса аз почти никога не се режат – имам само по себе си аккуратная и една малка.