мода

С какво се носят вземем това космато шапка?

What to wear with a fur hat?

В студеното време на годината задължително нещо е необходим кожа шапка. Така че, дори в модните колекции за есен-зима 2018-2019 винаги може да се намира този постоянен обект на гардероба на всяка жена.

Как да се носят вземем това космато шапка, ще зависи от модела на тази шапка. Днес ще говорим за най-често срещаните видове кожени шапки.

Шапка

Шапка ще изглежда страхотно с зимни палта, дубленкой или шуба от естествена кожа. При избора на дрехи, не забравяйте да обърнете внимание на дължината на козината. Не се комбинират шапка от кожа, като кожа на лисица или песца кожа, същата кожа или извънгабаритни якета. Шапка кожа ще бъде прекрасно се комбинира с палто от короткошерстного кожа или палто от кашмир.

What to wear with a fur hat?

Кубанка

Кожа шапка ще отлично се комбинира с всякакви дрехи в стил милитари. Ако обичате зимните палта с елементи на военна форма, на най-подходящ вариант кожени шапки за вас ще бъде просто шапка-кубанка. Модни дизайнери често използват в своите колекции такава комбинация.

What to wear with a fur hat?

Кожа взема

Много популярен модел-кожа взема. Това често се превръща в стилен момиче. Този стил добре подчертават романтичен и женствен характер, нещо повече, той напълно ще се слее със стилни норковой кожени палта или якета без яка и качулка.

What to wear with a fur hat?

Шапка-качулка

Този модел е идеален за класически стил дрехи и спортни. Капачка на предния капак може да се носи с яке или елегантно палто. Не си струва да го комбинирате с обемни дрехи.

В най-новите модни колекции за сезона есен-зима 2018-2019 можете да намерите много шапки от изкуствена кожа в ярки цветове. Този стилен и модерен прическа, като за енергични жени и млади момичета. Капачка ярки цветове ще е перфектно се комбинира с такива ярки, полушубки от изкуствена кожа.

Ако вече знаете, че ще нося си най-любимата си вземем това космато капачката, след това отидете в магазина и да го купя. Също така не забравяйте, че всяка прическа трябва да бъде с вас. Кръгло лице с едри черти по-добре ще красят шапка от гладка кожа.

What to wear with a fur hat?

Theme by Anders Norén