мода

С какво се носят кожени комбинираната поли, стилове, съвети

What to wear with leather skirt combination, styles, tipsЯвявам се на модерните модни няколко сезона назад, кожена пола вече е станала важна част от гардероба на много fashionistas. Кожени поли предлагат икономични и “луксозни” марки.

С какво носите кожена пола

Кожени поли ще се побере в почти всеки стил, а това означава да се създаде образ с кожена пола не е толкова трудно. Тези поли са добре облечен с прости блузками и ризи. Отгоре може да се постави върху съкратен яке или сако. В студеното време на годината кожено полата могат да се носят с козина или вельветовый жилетка, затворени обувки и пуловери. Изглежда страхотно съчетание на кожена пола с обемен топ – пуловер или switchtm.

Кожени прагове в комбинация с бомберами и джинсовыми сака и ризи, този начин допринасят за класически лодки или ботильоны. Най-смелите и напреднали собственици да съчетаят кожени поли с кедами или oxfords.

Колкото по-добре се съчетава кожена пола

Разнообразни модели на кожени прагове говори за това, че този предмет гардероба си става почти универсален. В класическия вариант кожена пола отлично се съчетава с дрехите в стил casual и е подчинен на дрес-код.

Кожена пола е най-привлекателно изглежда в съчетание с бяло и бежово цвят и неговите нюанси. Ярки аксесоари подчертават уникалността на кожени поли тихо тонове и обратно – кожена пола, тъмно-червен цвят, по-добре се съчетава с минимум аксесоари.

Кожена пола невероятно се съчетава с неща спортен стил раници, якета и маратонки.

Правилно подбрани кожена пола може да се превърне в гардероба си и да се обърне към бизнеса в почти всички ситуации.

Стилове кожени поли

Има няколко основни модели кожени поли – молив, trapeze, с цепка, Слънце, мирис и директен. Най-популярни са полата-молив и директен кожена пола. Кожени поли-трапец започна да навлиза в модата няколко сезона назад, но вече спечели сърцата и гардероби много момичета.
What to wear with leather skirt combination, styles, tips
Пола с цепка-той е смел кожена пола. За да засили ефекта на пола с цепка носят с прозрачни или полу-прозрачна горна част. За да успокоят “свобода” кожена пола с цепка ще помогне на строга блуза с жакетом или водолазкой е затворен.

Различни модели кожени поли, може да се намери във всяка дължина и цвят. В По-голямата си част, кожени поли молив и поли с цепка се продават в черен цвят, поли-трапец и директни кожена пола в бежов цвят. Сега можете да намерите кожена пола очарованието на цветовете – червено, синьо, оранжево.

Как да изберете дълги кожени поли

Дългата кожена пола сполучливо прикрива всички недостатъци на фигурата и дава на своя притежател много чар и мистерия. Кожена пола макси дължина – чудесен вариант за изход “светлина” — поход на театър или на концерт. Дългата кожена пола ще отговарят на високи момичета. Момичета малък ръст задължително високи токчета с дълга кожена пола.
What to wear with leather skirt combination, styles, tips
Обикновено кожени поли с дължина макси дойде в тихо тонове и отлично комбинирани с ярки неща и неща от един цвят, например, за бежовата кожа на поли с дължина макси подходящи аксесоари и неща в бежови и кафяви цветове.

С какво се носят на къса кожена пола: няколко съвета

Къса кожена пола изглежда предизвикателно. Да се носят такава пола, трябва да има достатъчно смелост. Къса кожена пола не е подходяща за работа в офиса, но това е полезно за екскурзия в нощен клуб или на моминско парти. Къси кожени поли може да се намери в почти всеки цвят, но най-актуална е пола-trapeze в черно-кафяв цвят или кожени мини поли на всеки цвят.
What to wear with leather skirt combination, styles, tips
Къса пола върви добре с високи токчета и обувки на ниско движение. Ярки аксесоари червен цвят и цвят леопард подчертават смелостта на собственика, и за строга блузи и класически лодки ще смекчи имиджа си.

-Поли линия

Кожена пола-trapeze е символ на свободата и благодатта. Много удобна, прикрива недостатъците на горната част на бедрата и подчеркивающей на талията, кожена пола-trapeze трябва да има в гардероба на всяка модата. В зависимост от дължината на a-Line полата могат да се носят на разходка с приятели или на първата си среща с млад човек. Най-романтична пола-trapeze с дължина до средата на прасците.
What to wear with leather skirt combination, styles, tips
Тази пола върви добре с кашемировыми пуловери и кардиганами, както и широкополую шапка. Кожена пола-trapeze Макси дължина неуловим прилича на Дивия Запад, така че тя съчетава добре с нещата в “ковбойском” стил – груби ботуши, шалове и шапки.

Пола-молив

С какво носите кожена пола-молив?
Пола-молив ще се впишат в офис дрес-код и бизнес стил. Струва си да се забравя, че за разлика от поли-трапец кожена пола-молив подчертае всички особености и недостатъци на фигурата. Ако нямат желание да подчертае фигурата си, по-добре се спрете на пола-трапец. Кожена пола-молив могат да бъдат всякакви дължини и цветове. Се смята за класическа кожена пола-черен молив до коляно.
What to wear with leather skirt combination, styles, tips
На върха На популярността сега поли молив с джобове и големи ципове. Кожена пола-молив може да се носи в офис със строга риза, а след работа се разрежда бизнес образ ярък жакетом и клатчем.

Всеки стил кожена пола уникален и всяко момиче може да намери кожена пола-добър избор. Гъвкавост кожена пола ще го носите за работа, така и на неофициални събития. Най — важното- изберете най-подходящия стил и дължина кожени поли и изберете подходящите аксесоари.

Theme by Anders Norén