Женско списание » Грижа за ноктите » Правила и тайните на тийнейджърките, маникюр

Правила и тайните на тийнейджърките, маникюр

Правила и тайните на тийнейджърките, маникюр

Трудно е да си представим, че ще слабата половина на човечеството не се стреми да изглежда красива. Дами се опитват да се обърне внимание на всеки детайл на своя имидж, като се започне от прически и завършва с маникюр на ръцете на своите нокти. Всяко момиче тийнейджър гледаш елегантни жени, мечтае да изглежда по същия начин. Така че момичета тийнейджърите от ранна възраст да обръщат голямо внимание на външния си вид. Но, че ще откриеш своя индивидуален начин трябва да полага не малко усилия.

Но в някои учебни заведения е налице дрес-код, и учениците са длъжни да му отговарят. Така че младите хора нямат възможност да изразят своя стил в облеклото. Въпреки това училище маникюр е един чудесен начин за изява за момичета, но на територията на училище, той не трябва да бъде завладяващ и ярък. Маникюру трябва да бъде подходящо, скромен и се вземат предвид възрастта му обладательницы за да не предизвика излишни коментари от страна на преподаватели.

Основни принципи на грижите за ръце деца и юноши

Добър маникюр за юношеството си тя, когато ноктите на бебето ще е кратко острижены, и да има по-светъл тон на лака. Към днешна дата, родителите разбират, че грижите за ноктите тийнейджър не е лукс, а важна част от процесуална хигиена. Грижа за ръце може да се извърши самостоятелно или в салона за красота.

Нека да разберем, какви са тайните на детска маникюр са.

  1. Първото правило, което трябва да се спазват, това е премахване на стар лак. С помощта на течност лакочистител без ацетон премахнете остатъците от стария на новия маникюр.
  2. След това трябва да измиете ръцете си.
  3. След това да се вземе чифт ножици или пилочку даде ноктите кръгла къса форма. Не трябва да се оставят дълги нокти, но и реже късо, също не може.
  4. Дървена пръчка, почистете ноктите от мръсотия.
  5. Сега е време за отстраняване на заусениц. За това са ръцете на детето трябва да се поставя в топъл сапунен разтвор и се изчака за омекотяване на кожата. После взема клещи и внимателно премахване на заусеницы. След това се отложат с кожичките на ноктите портокалова пръчка, или ако е необходимо отрежете клещи. След тази процедура, ръката на детето се препоръчва да се намажете с крем.
  6. И в последния етап на покриване на ноктите с лак. Децата в предучилищна възраст могат да се прилагат прозрачни цветове лакове. Тийнейджърите могат да използват палитра от матирана светли тонове. Или да изобразяват фигура в светлата изпълнение.

Изпълнява правилната грижа за четки в ръцете на дете може да бъде себе си. Маникюр се изпълнява така, както и за възрастни хора. Ако не знаете, в правилността на детска маникюр, тогава по-добре да помоли в салон за красота до учителя. Той ще ви помогне да вземете личен курс от процедури.

Какъв вид на ноктите трябва да бъде ученички?

Юношеството е грижа на ноктите не трябва да е упорит и меть огромно количество кристали. Младежки маникюр е подреден, без излишни декор и украса, тя е естествен матиран тон. Този вид дизайн на нокти ще изглеждат в училище стилно, елегантно и уместно.

Нека да разгледаме примери за дизайн маникюров за тийнейджъри високо.

Прозрачна основа за маникюр

Този маникюр е идеален за момичета начално училище. Могат да се подчертае, невен не само прозрачен лак, но и матово покритие. Можете също така да добавите и малко декоративни мъниста и затегнете укрепващ лак. С помощта на такъв маникюр, може да се подчертае естествената красота на ръцете си. Маникюр за малко дете се случва, точно както и при възрастни жени. Такъв маникюр няма да предизвика гняв сред преподователя, и да не стане повод за забележки училища със строг дрес код.

Обърнете внимание, как изглежда страхотно маникюр на снимката.

Идеи за маникюр в ярки цветове

За момичета тийнейджър подходящ маникюр с ярка, пастельным тон, който ще акцентират я миниатюрность и естетиката. Детски ноготках много хубаво изглеждат розови, прасковени и кремави цветове лакове. Такива нокти никога няма да излязат от мода.

Френски френски винаги са на мода

Френския маникюр е един от най-популярните проекти за нокти. Той е един класически начин за всички жени. И е идеално място за старшеклассниц. Такава френч ще се побере във всяко облекло младите момичета, и ще бъде напълно се слее с учебната форма. Което ще даде на младите моднице финес и чар.

А ако училищен дрес-код, позволява да се нанесе върху ноктите всякакви рисунки или модели, а след това да се допълни с маникюр лесно интериор. Например изолиране на линия усмивка, или се направи малък светъл модел.

Примери на френски френча можете да видите на снимката.

Печатни маникюр или имитация на вестникарски редове

Павилион за принт – интересно и ново направление в модата. Този маникюр ще привлече вниманието не само на приятелки момичета, но и вниманието на някои учители. Цифри, букви, бележки – това е всичко, което отговаря на теми, свързани с училището. Тази идея за дизайн ще привлече младите модата. Ако исках да се направи такъв модел, не пропускайте да се запознаете с глава за техника на изпълнение на този маникюр.

Няколко оригинални дизайни можете да видите на снимката.

Маникюр с модерен дизайн

Момиче е тийнейджър, не трябва да забравяме, че в някои учебни заведения е налице дрес-код. И ако дрес-код позволено за старшеклассниц има модели на ноктите, след което всяко момиче, с радост се възползва от този момент. Обаче помниете, за това, че училищните стени, които не са предназначени за пъстри премени и причинява маникюров. По-хубаво място, да има ноктите на отлежало в светли цветове, с неброским модел. Който може да нарисува тънка четка, или да се възползват от готови стикери за нокти. Модел може да се направи не на всички невен, а само на един.По този начин се подчертае своята индивидуалност. На снимката, можете да видите оригиналния дизайн за вашите нокти. Така ще ви бъде по-лесно да определят избора на маникюр.

Какво ще ви е по-ясно, за това как се прави училищен маникюр, сме подготвили за вас видео урок. Прекрасната дама бъдете винаги най-чаровен.