Женско списание » Грижа за ноктите » Пушер за маникюр: какво е това и как да се възползват

Пушер за маникюр: какво е това и как да се възползват

На война с епидермиса всички средства са добри! – сигурни момичета. И събират в борбата цяла армия от инструменти, а в генерали-фельдмаршалы тази армия е назначен... пушер за маникюр! За това, какво е това, как правилно да изберете "пълководец" и като се научат да го използват – прочетете в тази статия!

Желязо инструмент за Красота

Преди да практикувате нийл-арта или просто боядисване невен, дори и непрофесионалисти, знаят, че трябва да се подготвят ногтевые плоча. По-специално, да ги избави от нарастваща върху тях на кожата – епидермиса. Тази тънка първоначално филм може да стане здраво и дава началото на заусенцам. Напълно и дълбоко се режат кожичките не е необходимо и дори опасно, защото тя изпълнява важна функция – да предпазва от проникване до корена на нокътя на вредни бактерии и мръсотия.

С една дума, всичко кожичките са важни, и всички кожичките се нуждаят от! Обаче, как да направите невен попрезентабельней и не вредят на себе си? Отговорът е прост: леко избутване от кожата, не травмируя си. За това в маникюрном набиране на всяка красавица трябва да бъде пушер. Какво е това и за какво е необходим?

Пушер за маникюр – това е специален инструмент, с помощта на които прехвърляне на епидермиса и да симулират дупката. Също така продуктът е известен под имената – скрепер, подстригване и маникюрная на плешката. Но английското "pusher" – "тласкач" все още се използва много по-често. Без него не може да се мине в началния етап на маникюр.

Как изглежда?

Тоя агрегат, като цяло, може да се похвали с две работни лица. Една от тях винаги е изпълнена под формата на шпатула. Именно тя е предназначена роля сдвигать или, ако щете, настоява кутикула към края на нокътя. Освен това, острието се смени птеригий – тънка кожа, почти незаметную, която расте след нокът, се намира под епидермиса и пречи на нийл-арту става идеално.

От другата страна на пушера е голямото разнообразие. Съвет могат да венчать:

  • "Axe" – изчиства излишното около страничните ролките. Това е най-чест спътник на плешките.
  • "Шпатула" – помага на администраторите на протезирането, лечение на врастнали нокти и мазоли. Обикновено за използване в домашни условия не е добро.
  • Пила – говори сама за себе си.

Ето снимка на пушер за маникюр:

Пушер за маникюр: какво е това и как да се възползватПушер за маникюр: какво е това и как да се възползват

Дръжка "лопато-брадва", украсени с дърворезба, не за красота. Тази техника позволява да пушеру легнете удобно в ръката и не се плъзга.

Продукт за педикюр, обикновено е по-масивно и с големи работни страни. Размерът му е да улеснява работа на майстори, но в обикновения живот, ако имате вагон на време, може и малко маникюрным шабером отлично се справят.

От какво е направена?

Произвеждат повечето пушеров от медицинска стомана. Лесно се стерилизират и ще продължи един добър инструмент за десетилетия, за разлика от същите тези портокалови пръчици, които бързо идват безполезни.

Има шаберы от пластмаса, на върха на които е изписана плътно гумено копытце. Със своите функции по сдвиганию кожичките те се справят и с тях е невъзможно да навреди на плоча, така и да се дължи на малкото тегло в пъти по-удобно. Обаче в сила и "долгожительстве" значително отстъпва на своя метален "братя".

Дървени пушеры добре им се обадих портокалови пръчици за хранене . Те наистина са изработени от портокалово дърво, но суперспособностей това не им дава. Шаберы от дърво съвсем скоро преработват в края на рамото, така и дезинфекцирайте им е трудно, защото дървото е напоена с влага след процедурата и малко се подува.

Научавам го от хиляди... Как да изберете пушер?

Ако правите маникюр себе си, тогава изборът на машинката за нокти трябва да мине отговорно. Не грабнете първата попавшийся в супермаркета. По-добре купете си качествено в специализиран магазин.

Ето какво трябва да се обърне внимание при избора на метален инструмент:

  • Пушер за маникюр: какво е това и как да се възползватШирината и формата на вашите нокти. Острието може да бъде под формата на лъжички, на квадрат със заоблени части или овална. За широки невен перфектно ще заоблени квадрат, а ето миндалевидным причини едно неудобство. Повечето нийл-майстори предпочитат овал за неговата гъвкавост.
  • Дръжката трябва да бъде разрези. Вземете продукта наизготовку и оценявам го удобство за себе си. В същото време "примерите" и на дължина, например, ограничение за шабера 15 сантиметра могат да бъдат великоваты за малка женска дръжки. Но най – важното- комфорт!
  • Острота. Колкото по-добре заточени инструмент, толкова по-скоро и безболезнено да отстъпи ципа. Прекарайте пушером по ногтю – при цялата сериозност той не трябва да оставя драскотини.
  • Цена разпръсна наистина впечатлява. Можете да си купите скрепер и за 2 USD на 2 хиляди. Разбира се, ако планирате да ги използвате единствено себе си, а след това до нищо купуват дорогущий инструмент, изберете средния ценови сегмент. Например, пушер за 10 USD, за да проверите за домашно приложение.
  • Закупуване на двупосочен скрепер, те могат да бъдат и премахване на кожичките и птеригий, както и почистване на ноктите.

Острието срещу кожичките. Как да се насладите на пушером?

На пръв поглед какво по-лесно е взела и отодвинула. Но не, ако не се действа шабером, може да нарани и дори да нараните ноктите, че той ще започне да расте правилно! Въпреки това, ако спазвате прости правила, маникюр ще бъде не само красив, но и сигурен.

Стъпка 1

Трябва да изчисти ноктите си от следите лак и омекотява кожата. Поглезете дръжки ванночкой или нанесете средство за премахване на кожичките. Етап с размягчением в никакъв случай не може да пропуснете, тъй като, ако се опита да измести суха кожа, може да я прекъсне, да се почеше, дума, приятен ще бъде малко и като цяло боли.

Стъпка 2

Водене на лопатката под остър ъгъл, мека движение плъзнете кутикула към края на нокътя. Тя пързалки без усилие, а ако се поддава на зле, задръжте невен в топла ванночке. Силно се притиска инструмент е невъзможно, тъй като може да се надраска и дори премахване на слой на нокътя.

Стъпка 3

На противоположната страна се разхожда около ногтевых валяци и лунулы и махнете отметката от "бахрому", които изостават на нокътната плочка.

Разгледай ясно за работа с пушером може на това видео:

Ето и цялата техника. Важното е, да се контролира силата на натискане на и след това ще се насладите на чист маникюр, без увреждане на ноктите. Между другото, ципа след редовните упражнения с шабером става по-тънка, и скоро ще можете съвсем да се откаже от обрезного маникюр.

Погрижете се, че имаш. Как да се грижим за пушером?

Това е полезно да се напомни, че машинката е предназначена за индивидуална употреба и дори и след нас трябва да се стерилизират.

Метален инструмент може да се варят, да се държи под ультрафиолетом или просто избършете спиртосодержащим разтвор. Пластмаса и дърво се вари. За това, което е необходимо, ако шабером ползвате самостоятелно? Хигиена! – отговарят за нокти-майстор. Ако се оставя мръсен пушер, остатъци от кожи ще стане гостоприемна среда за всякакви бактерии, и следващия път, когато лесно занесете "гостите на" под ноктите. Така че не пренебрегвайте прочистване.

Суха скрепер се съхранява в футлярчике.

Дори и при честа употреба е нужна само една заточване на година. Сами това по-добре да не се занимава, а да го дадете в ръцете на специалист.

Женските дръжки в продължение на векове се възхищава. Правилната и безопасна грижа непременно ще ви представим чист невен и нежни пръсти. Пушер – това е незаменим инструмент за маникюр, че сте в скоростта ще се чудите как досега сте се справяли без него! Да се грижи за ноктите ще стане значително по-лесно и по-приятно.