мода

Подготовка за пролетта: как да изберете цвета на дрехите за вашия тип тяло |

Вашите реклами ще добавя тук

Сега! Плъгин за AdSense.

Моля отидете на страницата за админ плъгин за поставяне на рекламен код.

Често момичетата започват да се променят чрез определяне на вида на външния вид. Раздели на вид момичета в следните категории: зима, пролет, лято, есен, за да се определи най-подходящия цвят.

Getting ready for spring: how to choose the right color clothes for your body type |

Зимата е ясна и студена палитра

Момичето има светло „студена“ външен вид. Те лесно привличат към себе си очите на мъжете. За тях е много светла или тъмна кожа. Кафяви очи, черна, тъмно-сиви или светло-зелени. Косата е тъмно-кафяви или черни, а ако е светъл, платинен блясък.

Такъв контраст с едно момиче, най-добре подчертават външния си вид черно-бяла цветова палитра на дрехи, това не е непременно скучна и апатично. Дори напротив – изразителна и интересна, ако се добавят ярки аксесоари. И момичетата могат да играят с тези цветове: червено, лилаво, тъмно лилаво, синьо, смарагд, жълто. По принцип, всички студената цветова гама — това е вашият вариант. Не търси причина, просто се комбинират.

Пролетта е топла, ярка и светла палитра

Вашите реклами ще добавя тук

Сега! Плъгин за AdSense.

Моля отидете на страницата за админ плъгин за поставяне на рекламен код.

„Топло“ вид външния вид може да се определи по черта. Момичета от този тип са кехлибар, сиви или светло-кафяви очи, тънка кожа, кайсия цвят, червен или светъл мед. Цветове, които ще отговарят на този вид пастели: златисто, бледо жълто, праскова, зелено, оранжево. Не е нужно да носите тъмни дрехи, особено нюанси на лилаво. Не използвайте в своя начин на такива цветове като бяло, черно, синьо, червено.

Лято — ярката и студена палитра

Това момиче-пепеляв или светло кафяво коса, светла кожа. Тя често сиви, сини или светло-зелени очи. Изберете нежни дрехи, но са студени цвят на зрял череша, люляк, тъмно-синя, светло синя, розово и сиво. Не използвайте в облеклото — черно, зелено, жълто, бяло, оранжево. Студеният сребрист метал, сиво на черно-бели дрешки, но и подчертават и допълват този вид на момиче.

Есен — топли, приглушени тонове

Външни данни: тъмна коса, тъмна кожа, тъмни очи. Това момиче е подходящ арсенал от разноцветни дрехи в топли цветове, цвят слива, жълто-кафяви тонове, зелено, виолетово-червен.

Така, най-важното е да запомните, че през пролетта и през есента ще изглежда по-добре с топла цветова гама на дрехите, и студена (зима, лято) винаги ще се насладите на студени или неутрални нюанси оборудване събрана.

Theme by Anders Norén