мода

Палто пролет 2019 | моя CMS

Вашите реклами ще добавя тук

Сега! Плъгин за AdSense.

Моля отидете на страницата за админ плъгин за поставяне на рекламен код.

Днес ние говорим за герб. Пролетта е много непредвидим. Невъзможно е да се предскаже, тя ще бъде топло или дъждовна, снежна или ветровито, така че всяка модата трябва да бъде готов до всички капризите на пролетта. Най-популярната облекло през пролетта на палта и якета. През този сезон дизайнерите при създаването на своята колекция пролет обръща специално внимание.

Coats spring 2019 | My CMS

Москино

Повечето тенденция този сезон е на кожени палта. Кожата е материал, който почти никога не излиза от мода. Дизайнерите са направили кожени палта това е не само удобно, но и изключително стилно. Дъждобрани в минималистичен стил и двубортные, класически черни и наситени цветове, плодове – всичко това е изключително актуални през този сезон.

Coats spring 2019 | My CMS

Тамуна Ингороква, Миу Миу

Освен кожата, дизайнерите са използвали за създаване на стилни палта, деним, велур, кадифе, велур и дори шифон. Що се отнася до цветовете, през всеки сезон се наблюдават тенденции. Палтото на жената пролет 2019-това е на първо място пастелни цветове, но има и много най-различни модели. Намерили своето място в дисплеите на моделите жълт, мандарина, вино, синьо, бежово и разбира се бял цвят и нюанси.

Coats spring 2019 | My CMS

Кристиан Диор, Долче и Габана

През този сезон трябва да се обърне внимание на модни палта пролет 2019 свободен. Те не са обременени с излишни линии или малки детайли, всичко е доста просто и лесно. Още една тенденция в този сезон са двубортные палто. Този модел е подходящ за момичета, които обичат минималистичен, защото те изглеждат строго и лаконично.

Вашите реклами ще добавя тук

Сега! Плъгин за AdSense.

Моля отидете на страницата за админ плъгин за поставяне на рекламен код.

Coats spring 2019 | My CMS

Mitko, Виктория Андреянова

Набира популярност дамско палто с миризмата. Тя е идеална за жени с буйни гърди, се набляга толкова, колкото ви е необходимо.

Coats spring 2019 | My CMS

Кристиан Диор

Coats spring 2019 | My CMS

Виктория Андреянова, Mitko

На върха На популярността модели палта с къси или скроенные ръкави. Но е ясно, че, въпреки факта, че през този сезон популярни пуловери с дълги ръкави, те в никакъв случай не трябва да надникнат под пелерина с 3/4 ръкави. Трябва да се виждат само от нежни женски ръце или, в краен случай, дълги ръкавици. За по-топлото време дизайнерите предлагат напълно да се откаже от ръкавите, създаване на модели наметала от белите дробове, струящихся тъкани.

Модни windbreakers пролет 2019 са насочени към женственост и финес. Така че couturier обръщаме специално внимание на козината с различни колани. Фигура модата става по-крехка и нежна, благодарение на подчертана талия. Най-модерен през този сезон тънък колан и панделка или бантиком, но широки бретельки по-добре да се отложи за друго време.

На модните подиуми бяха представени шлифери с различна дължина, но все още е лидер сред тях са модели на макси дължина. Въпреки това, трябва да се помни, че този модел елегантно подчертават достойнствата на високи, стройни дами. Момичета дребен на ръст по-добре да купя палто женски пролет 2019 класическата дължина.Coats spring 2019 | My CMS

През пролетта без дрехи невъзможно. Благодарение на данъчните складове дв, бр дизайнери, за да изберете стилни палта тренчи пролет 2019 може всяка модата: и скромна и малко на бунтовниците. В крайна сметка основната мода във всички времена – да бъде уникален и индивидуален!

Theme by Anders Norén