Женско списание » Грижа за ноктите » Дланите на ноктите - тропически ярък маникюр за лятото, видео и фото дизайн

Дланите на ноктите - тропически ярък маникюр за лятото, видео и фото дизайн

Дланите на ноктите - тропически ярък маникюр за лятото, видео и фото дизайндланите на ноктите си през Лятото сочен маникюр радва на голяма популярност. Ярко оранжево, оптимист зелено, флуоресцентно жълто, матиран лак или кракелюр През горещото лято препоръчваме ви да експериментирате с цветовата гама на вашия маникюр. Правилно подбран цвят е най-важното допълнение към вашия looky, подчертават цвета на рокли, на бижута и да повдигне настроението!
Сега е времето да използвате в дизайна на нокти тропическую тема, цветове на хибискус и палмови листа. Цветове, цветове, рисунки... няма граници на въображението. Крайбрежни или пустинни, на брега или сред пясъците, че Ще изберете, какви палми и къде - тук като придумаете, като желанието ви, а ние ще се опитаме да ви опиша как се случва това. Тъй като все още "расте" палми на ноктите си.

Какво трябва за нокти-арт "Палми"

 • База за маникюр
 • Основа - бял лак
 • Градиент на розови цветя
 • Пайети
 • Пискюл
 • Гъба
 • Черна акрилна боя

Проектно решение за маникюр палми: походова работа

 1. Покрийте ноктите база за маникюр и оставете внимателно ги да изсъхнат.
 2. Отворете всички приготвени лакове и изберете цвят, който ще бъде за фон. Ако си дизайн морски, нещо синьо, а ако е на плажа - жълт. С една дума, подготвяме фон, където ще бъде палми. В този случай ние взехме бял лак. Нанесете го на безименния си пръст и оставете да изсъхне. Важното е да не се бърза, тъй като с высыханием лакове, така и с прилагането на първите два слоя. Повърхността трябва да бъде равна и без всякакъв вид издатини и се свива. С внимателни нанасяне на слоеве с картинка е съставено ясно и красиво.
 3. На останалите ноготках градиентный маникюр се изпълнява с такава технология - вземете спонжик, за да се създаде наклон от розови цветове. Нанесете върху спонжик две необходими лак, и натиснете го няколко пъти за ногтю. Ако е необходимо, подходящи за пореден път нанесете необходимите лакове и нанесете втори слой наклон на нокти за по-голяма яркост.
 4. Лакочистител премахване на излишната розов лак на страничните валиках.
 5. На върха на нокътя нанесете лак със златисти пайети.
 6. Започвайте да изготви дизайн на черна акрилна боя. Фина четка първо прорисовываете стволове, а след това листата.
 7. В заключение покрийте ноктите закрепителем. Вашият маникюр с палми е готов.

 

Ако смятате, че може да не се справи или не знаете как да рисувате, да тренират на плочи, или за режийни ноктите си. Хвърляйки се към тях все нови и нови идеи, като едновременно с перфектно ще видите комбинация от тонове и вида на самото изображение. Можете без проблеми да успеем в дизайнерски решения, не по-лошо майстори салони. За вашия успех в овладяването на нийл арт, може да се монтира на подружках, най-вероятно те с радост ще се съгласят на такъв оригинален експеримент.И ще Имате възможност не само да гледат на своите рисунки, а да се чувстват автор направени шедьовър на нокътната колористики.
Ако търсите вдъхновение, вижте на следните събрани снимка дизайн нокти "маникюр палма"!

Пресен портокалов

Оранжев цвят – това е акцентът на летния сезон. Този популярен цвят не се изплъзна и от дизайна на нокти с палми! Идеален избор за всеки, който иска да изглежда ярко и сочно през този сезон.

Сладки бонбони (снимка)

Нежни нюанси на розово и бонбони класически цветове - приличат на захар, сладки близалки. Подходящ за въздушен и лек летен дизайн, носи всеки един образ някакво очарование.

Цитрусов сорбе (снимка)

Жълт лак за нокти изглежда добре, соло или в комбинация с друг предмет на това облекло и същи цвят (колан, риза, шал). Можете да изберете вашия дизайн, като меки, пастелни тона жълт, така и сочен, неон. Жълто с оранжево — отлична основа за маникюр с тропически палми и дизайн, с участието на залез слънце.

Зелена жаба

Ако искате да се открояват от тълпата – направете дизайн на ноктите с помощта на цвят, с буйна зелена трева, или най-деликатните пастельно-зелен оттенък. Не е задължително да се обличаш по нещо зелено, този цвят изглежда страхотно и соло.

Загадъчен лилав

Пастелни и ярки нюанси на лилаво в маникюре се намират в лятна мода в продължение на дълго време. Този цвят напомня сочен сливи или ален залез. В основата на дизайна на ноктите в лилави нюанси идеален за рисуване тропически палми.

Безоблачно небе (снимка)

Син лак прилича на морски вълни, за безоблачно небе.

Дланите на ноктите - колко това е реално

Маникюр с палми, като Се е убедил, не е трудно съвсем. Просто малко усилия, малко търпение и ще украсяват ноктите си сами. Ако все пак предпочитате услуги, салон за красота - Вашето право на съветника ще Ви помогнат да изберете модел и професионално ще вземат го на Вашите нокти. Ами за тези, които все пак се впуснете в експерименти - успешно творчество, важното е малко търпение и ще успеете.