мода

Обувки Мода 2019: модни примери |

Вашите реклами ще добавя тук

Сега! Плъгин за AdSense.

Моля отидете на страницата за админ плъгин за поставяне на рекламен код.

Обувки никога не е твърде много! Това важи и за модата на доказателства не се изисква. Важното е, че те са модерни и удобни. Като ще отговарят на тези изисквания през следващия сезон? Дизайнерите обещават: модни обувки, 2019, ще бъде красива, уютна и оригинална. И, в повечето случаи, а в същото време!

Мода обувки 2019: ключови тенденции

Обувки с дълъг тесен нос

Една от най-популярните модели на пролетните обувки за сезона е дълъг тесен нос. Това могат да бъдат както класически лодки на висок ток или с обувки с ток-на изстрел, и муле или модели на ниско движение. Носенето на тези обувки се нарича марки и дизайнери на Том Форд, Burberry, Келвин Клайн и др.

Fashion shoes 2019: fashionable examples |

Fashion shoes 2019: fashionable examples |

Червени обувки

Обувки на ниско ток

Предпочитан от много модерен жени обувки с нисък ток „киттен хил“ през този сезон все още е тенденция. Елегантен модел на малък ток открихме Burberry, Марк Джейкъбс и Кристофър Кейн.

Обувки на висок ток

Вашите реклами ще добавя тук

Сега! Плъгин за AdSense.

Моля отидете на страницата за админ плъгин за поставяне на рекламен код.

Разбира се, не са изчезнали и обувки с добро токчета. Нека това да не е най-удобни обувки, но и най-секси. Такива модели показаха Баленсиага, Альтузара, Бэджли Мече.

Обувки в мъжки стил

Въпреки, че модата на мъжките обувки в стил малко започва да намалява, въпреки че много дизайнери в пълна степен може от него да се откаже. Модни дерби, броги, лоуферы и oxfords са представени в колекциите на Лу Далас, Долче & Габана и Нула + Maria Cornejo. Носенето на такива обувки дизайнери препоръчват не само с дънки и тесни панталони, както женствени и леки рокли и поли. Но най-смелите дами могат да изпробват на тях дамски чорапи в мрежата.

Обувки с дебел ток

Удобно може да бъде модерен ток-родословни. Това напомня на Фенди, ADEAM и Versace. Този висок ток трябва да е дебел и устойчив.

Материали

Традиционно най-популярните материали за модни обувки става гладка кожа. Не по-малко актуални ще метални и тъкани кожа и велур, кожа на влечуги и мода последните няколко сезона пластмаса. Все още в движение и комбинация от различни текстури в един модел.

Цвят

Сред най-модните цветове на олово бяло, черно, бежевом и метален оттенке. Но при това дизайнерите добавиха в колекцията от ярки цветове и цветни щампи: обувки снимка Модерен оранжев, жълт и зелен цвят.

Декор

Много дизайнери не поскупились, щедро украсена с обувките си. В хода отиде кристали, пайетки, мъниста, пера, черупки и декоративни цветя и лъкове.

Fashion shoes 2019: fashionable examples |

Theme by Anders Norén