мода

Нови аромати, които ще помогнат за повдигане на настроението

New flavors that will help to lighten the mood

Понякога се случва така, че ние сме физически е напълно здрав, и с вътрешния свят, че нещо се случва. След това ние пугаемся, после тъжно, след това ние силно раздразнение и разочарование за други. Това обикновено означава, че времето за пребиваване или смяна на спиртни напитки.

New flavors that will help to lighten the mood

Мързел

Мързел-това е доказателство, че в този момент тялото ви е в режим на пестене на енергия. С мързела, да се борим, а не стимулиране на нея. Заемете по-активна позиция, огледайте се наоколо и ще откриете, че вие сега наистина интересно. И да ви помогне в това състояние аромати с нотки на цитрусови плодове, като лимон, бергамот, лайм, грейпфрут и бергамот. Те действат като Energizer зареждане на вътрешната енергия и пробужда нашия интерес към живота. Освен това, можете да изберете не само духове, но и дезодоранти с тези аромати сутрин, за да се повиши вашата енергия.

New flavors that will help to lighten the mood

Меланхолия

Често необосновано тъга е свързана с несбывшимися планове, чувство на неудовлетвореност, което се негодувание. Дори безобидная мързел може да доведе до меланхолия. Първо, ние не искаме нищо да направите, а след това се дължи на факта, че в живота ни не липсват интересни събития и напредък, преминаваме в емоционална в меланхолия. В тази ситуация най-важното-да събуди интерес към живота и се зареди с добро настроение. Това ще ни помогне цветя-плодови аромати. Плодовете ни напомнят вкуса на живота и изобилието, и цветя преходността на човешкия живот. Важното е, че ароматите не са твърде тежки, защото те ще се създаде обратния ефект. По-добре е, ако това не е парфюм, а превръзка или Парфюм вода. Круша, пъпеш, смокини, праскови, малини, касис, Ябълка или Къпини – изберете любимия си плод и да ги търсят в вкусове.

New flavors that will help to lighten the mood

Страх

Страхът често води до вътрешен стрес и ограничения, които сковывают ни отвътре. И за да преодолее страха, да се отпуснете на мода. Подходящи аромати с нотки на бадем, ванилия и фини и млечни нотки. Те са способни да създават чувство за сигурност, стабилност и спокойствие. С тези аромати не се страхуват да опитват нещо ново и да върви напред.

New flavors that will help to lighten the mood

Дразнене

За да се преодолее дразнене, трябва да се отървете от негативизъм и да погледнете на света по нов начин. Това ще бъде най-добрият аромат с нотки на мента, градински чай, тамян, свежа зеленина и гальбанума. Те са в състояние да прочисти съзнанието си от негативните мисли и облекчаване на вътрешното напрежение.

New flavors that will help to lighten the mood

Theme by Anders Norén