маникюр

Най-ефикасни начини за укрепване на нокти

The most effective ways to strengthen nails

Всяко момиче мечтае да има нежна кожа и здрави нокти. Въпреки това, в студено време на годината, често идват проблеми, особено при авитаминози. Косата може да започне да пада, не стратифицира кожата и ноктите се съборят. За зимата, ноктите не стават крехки и заусеницы започна гробет, ние ще ви разкаже за най-добрите начини за укрепване на ноктите.

Мнозина вече знаят за укрепване на ноктите с йод. Въпреки това, има също козметични продукти, които дават гаранция за лечение на чупливост на ноктите и расслоению, а също така гарантира тяхното бърз растеж, както и домашен евтино, със същия ефект.

The most effective ways to strengthen nails

Лимонов сок

Това е много ефективно средство за перфектно укрепва чупливи нокти. И какво лимонов сок да действа ефективно на ноктите, трябва да се подготви средства щипка сол и една супена лъжица лимонов сок. Сместа трябва да се нанесе върху ноктите, оставете за двадесет минути, след това изплакнете. След процедурата ръцете трябва да се намажете с хидратиращ крем.

The most effective ways to strengthen nails

Морска сол

Морска сол за кожата е много полезна, тъй като съдържа голямо количество минерали, които много добре влияят на структурата на ноктите. За това, за укрепване на ноктите, трябва да се правят ванички от топла вода и морска сол.
Такива бани трябва да се правят няколко пъти седмично. Концентрацията им трябва да бъде: няколко супени лъжици морска сол е необходимо да се разтворят в 500 мл вода. За това, за да получите по-голям ефект, не се добавят към ваната, без допълнителни вещества. След приемането на вана трябва на кожата, нанесете крем и носете памучни ръкавици, за да крем е най-добре впитался.

The most effective ways to strengthen nails

Масло

Идеално средство за сухи и чупливи нокти-това масло. Това може да бъде маслиново, бадемово, кокосово масло или масло от авокадо. маслото може да се използва за масажи, компреси или вани, а може просто да го втрийте в кожата през нощта. В банята трябва да се добавят няколко капки от етерични масла за засилване на ефекта и получаване на приятен аромат. Ако имате много повредени нокти може да се добави ампула витамини, които можете да закупите във всяка аптека.

The most effective ways to strengthen nails

Сметана и червен пипер

Тази смес е в състояние за укрепване на ноктите и ускоряване на техния растеж. По-долу това означава да се готви, трябва да се вземе половин чаена лъжичка смлян червен пипер се смесва с една супена лъжица преварена вода и една лъжичка тлъсто хранителен крем за ръце. Нанесете го равномерно и да се остави в ноктите в продължение на двадесет минути. Тази процедура трябва да се извършва само веднъж в месеца.

The most effective ways to strengthen nails

Пчелен восък

Восък е един много полезен инструмент за укрепване на вашите нокти. Восък трябва да се стопи и се втрива в ноктите, и могат да бъдат на основата на восък за готвене и други средства. Например, ефективна е смес от восък, мед и овлажняващ масло, взети в равни пропорции. За да направите това на водна баня се разтапя восък, за да добавите масло и само в края на мед. Това означава, че можете да го търка на нощта и деня, и след това намажете кожата с подхранващ крем.

The most effective ways to strengthen nails

За да се уверите, че ноктите винаги са били силни, не ломались и не lolis, трябва редовно да се грижи за своите нокти.

Theme by Anders Norén