Женско списание » Грижа за ноктите » Дизайн на ноктите с панделка: идеи, правила за извършване на маникюр с неговото прилагане и цени

Дизайн на ноктите с панделка: идеи, правила за извършване на маникюр с неговото прилагане и цени

Модерните модни тенденции се променят с всеки нов сезон. Ето и в тази година на мода дизайн нокти с панделка, способни да придават на маникюру лукс, аристократичной сдържаност и елегантност.

Закупуване на такива ленти за маникюр, може да бъде почти всеки магазин, който предлага продукти за красота и грижа за себе си.

Лепкава ленти, наподобяващи скоч, това се случва най-различни размери, но най-популярни — това е много тънък, буквално 1.5 мм лента в различни цветове.

Точно такива размери лента и правят маникюр аристократичным и придават оригиналност, эстетичности и финес. Ако по-рано за стилен ефект са използвани кристали, днес са на мода именно лента.

От едната страна на лентата представлява нещо искрящее, ярка украса, сочни цветове, а ето втората страна, се обработват лепкава състава, който и приклеивает лентата към повърхността на ноктите. При това вие може и да са кратки или дълги нокти, все пак ще се окаже, креативен и модерен маникюр.

Залепи такава панделка, не е трудно: достатъчно е да се отреже от преобръщане на размерите на парчета и леко се придържа към повърхността на нокътната плочка.

Класически вариант на френски маникюр , с бял цвят в горната част на нокътя, в домашни условия направиха всичко много просто боядисани ивици лак за нокти. Спомни си колко трябваше да пострада, за да направи тази ивица от гладък и чист, ако не се използват специални комплекти за френча.

Както и в случая с подут панделки, винаги получавате красив и стилен, много оригинален маникюр.

Използване на лентата за създаването на най-различни маникюр . Най — важното е да изберете хармонична цветова гама от самия лак покритие и цвета на лентата.

Гама от избор на цвета на лентата е много разнообразен и тук има варианти за всеки вкус : модерен металик и злато, скромни пастелни цветове, ярки и сочни, наситени нюанси на различни цветове.

С помощта на такива лепило ленти могат да се правят ежедневни варианти маникюр, бизнес и вечер, с една или повече ленти, ромбоиди и други фигури, които можете да създадете с помощта на ивици.

Например, райета, маникюр изглежда много оригинално и светли. За него ще ви трябва само да се нанесе лак на ноктите, изчакайте докато изсъхне и залепите ленти по няколко ленти. При това имайте предвид, че като основа, можете да използвате всички видове декоративен лак, лента перфектно стоят и не се съблазнят. Всеки дизайн на ноктите с гел-лак (шеллаком), матови варианти с панделка изглежда елегантно и стилно. Важното е да си ивица е равна, отишла под цвета на лака или да се създаде контраст.

Лентата за дизайн на ноктите: как да се ползват

Дизайн на ноктите с панделка: идеи, правила за извършване на маникюр с неговото прилагане и цени 

Стъпка 1
За да се получи чист маникюр, ви трябва за начало да се направи маникюр: да се отървете от кожичките, режат ноктите и да даде на нокътната плоча в желаната форма с помощта на пилочки.

Дизайн на ноктите с панделка: идеи, правила за извършване на маникюр с неговото прилагане и цени 

Стъпка 2
След тези процедури се прилагат на всеки декоративен лак (гелевый, обикновен, акрил и т.н.). Задължително изчакайте пълното изсъхване на лак покритие, за да се лентата здраво приклеилась, и не повредился лак.

Дизайн на ноктите с панделка: идеи, правила за извършване на маникюр с неговото прилагане и цени 

Стъпка 3
След като лак изсъхне, отрежете необходимата дължина панделки и отклейте я от основите. Запази лента трябва да бъде на върха, за да има на нея попада колкото се може по-малко мазнини, който вреди на лигав състав и лента може да не е толкова здраво приклеиться на ноктите.

Дизайн на ноктите с панделка: идеи, правила за извършване на маникюр с неговото прилагане и цени Стъпка 4
Монтиране на лента трябва да се случва близо до периметъра на нокътя, за да получите завършен и хармоничен ефект. Но не може да бъде разрешено, за да се лента за дизайн на ноктите е по-висока край на нокътната платина, това води до нейното увреждане и тя бързо отклеится.
Дизайн на ноктите с панделка: идеи, правила за извършване на маникюр с неговото прилагане и цени 

Стъпка 5
След като всичко внимателно приложен, трябва да се нанесе слой лак-fortifier, за да защити панделка и полученият модел, още по-силна я придържа.

Ако създадете многоцветную палитра от различни лакове, лентата клеится само след като сте нанесли всички нюанси на лак и чакаше пълното им изсушаване. За тези, които не знаят за прилагането на такива материали, като лентата за дизайн на ноктите, как да я ползва, може да се чете и в препоръките, които дава на капитана на маникюру.

При работа с гелевым или акрилен маникюр, лентата се придържат преди да се нанесе върху ноктите довършителни работи слой лак.

Самозалепващи ленти са били измислени стилистами, за да създаде своеобразни акценти върху ноктите си с различни декоративни покрития . Но днес те създават най-стилните и оригинални проекти, без които си арсенал за красота" би била непълна.

Можете да затегнете лентата под формата на ивици по целия ногтю или залепени една ивица, която ще даде маникюру оригиналност и изящество.

Френски маникюр — класически вариант, сега може да се направи много бързо и най-важното — внимателно. Всичко, от което се нуждаете — това нанесете основния декоративен лак пастельного оттенък, да изчакате пълното му изсъхване. След това внимателно прикрепете лентата по ръба на нокътната плочка, така, че лентата не излизаше отвъд нея. Сега може да се намерят всички защитен прозрачен лак.

За този вид маникюр, можете да изберете класически вариант на лентата бял или бежов, лек розов цвят, или пък се възползват от златисти, сребристи и други варианти на ленти.

Този сезон е последен писък на модата разнообразни геометрични мотиви и орнаменти, които вие сте прости и лесно ще можете да правите с помощта на ивици. В този вариант много внимателно отрезайте лента, така че те точно отговарят един на друг, не излиза извън рамките дойде вас модели. Творчески изглежда хаотично геометрична хаос и също така стилен външен вид симетрия с разноцветни панделки. Лентата за дизайн на ноктите може да бъде най-различна дебелина, най — важното е да не се прекалява с такъв акцент и ако вие не знаете как да се насладят на различни схеми на закрепване на лентите, по-добре помислете за примери на произведения от известни стилисти.

Се използват ленти, и в маникюре фрапе, при това, такъв оригинален дизайн на ноктите, може да се запази в продължение на 2 седмици.

Залепваща лента за нокти: съвети за избор и прилагане на

Дизайн на ноктите с панделка: идеи, правила за извършване на маникюр с неговото прилагане и цени Най-често срещаните грешки при работа с панделки — това е небрежност и не напълно изсъхналото лак палто покритие на ноктите.

Ако за първи път правите такъв вид маникюр, не си струва да измислят си нещо много ламинирано и геометрично. Опитайте се работи с една ивица, с помощта на която ще можете да определите за себе си необходимите размери на лентата, да се научите правилно да се придържаме декор, така че тя да не излезе извън нокътната плочка.

Вие също трябва да се следи внимателно, за да залепваща лента за нокти не щеше на нокътната платина морщинками и гънки, които създават неаккуратный ефект и целият дизайн изглежда не много красиво и страда качеството на работата.

При всеки многоцветном маникюре и при прилагането на различни аксесоари винаги трябва да има чувство за мярка и вкус. Само в този случай може да се похвали с модерен и стилен дизайн на ноктите, който допълва и завършва на вашия стил и образ.

При избора на лента, за да разгледа формата и дължината на своите нокти . Ако имате бадемовидни нокти, можете да се използват различни по дебелина на лентата. А ето тънка залепваща лента за нокти — това е идеалният вариант за квадратни и закръглени форми на нокътната плочка.

Най-дебели ленти, които създават метален блясък — това е вече отделен аксесоар, който можете да използвате като най-важният акцент в дизайна маникюр.

Купи самозалепващи ленти за нокти, можете да в специализирани магазини, където се предлагат всички продукти за грижа и различни аксесоари, декорации и т.н.

Цената на лента за маникюр доста ниска, а цената на ролка започва от 50 евро. Така можете да си купите себе си цял арсенал от такива аксесоари и да създадете най-стилни и красиви дизайни на нокти.