мода

Мъжките пуловери 2019

Според най-новите проучвания в мъжките списания, 70% от мъжете искат да изглеждат стилно и красиво, и много следят за най-новите тенденции в модата. Какво ни очаква през идната есен — зима 2018 — 2019?

На носа дъждовна есен и студената зима, мъжете не могат без топли и удобни пуловери. В следващия сезон ще са актуални като crochet пуловери, жилетки и пуловери.

Mens sweater 2019 Mens sweater 2019 Mens sweater 2019

Модел пуловери

През настъпващия есенно-зимен сезон на мода пуловери, плетени и опашка. Също така ще тенденция блузи и пуловери. Може да се носи под риза или водолазку. По този начин топлината в зимни условия и ще ви стилен и привлекателен човек.

Mens sweater 2019 Mens sweater 2019 Mens sweater 2019

Материали

Най-удобни вълнен пуловер, но цената на тези продукти не са евтини. Но повярвайте ми, те са си струва. Кашмир могат да се носят дори на голо тяло, не колется и не дразни кожата. Също така много популярни през тази есен, кожа и козина, много дизайнери се добавя детайли от кожа и кожа пуловер, тя изглежда необичайно, смело, този инвентар за смели мъже, които не се страхуват да експериментират с външния си вид.

Печат

През този сезон блузи с щампи. По избор: източна тема, цветни геометрия, щампи с лого на известни търговски марки. Цвят на мода и свободно изразяване. Мач на такива жилетки дизайнери предлагат не само с неутрален цвят панталони, или с допълнителни мотиви като Долче & Габана.

Mens sweater 2019 Mens sweater 2019

Цвят

Хладно през есента носи пуловер ярък цвят – червено, жълто и синьо на цвят с контрастни петна или ярки принтом – тя удари през следващия сезон. Модни цветове за сезона сиво, черно, camel, синьо, розово, бордо и зелено.

Mens sweater 2019Mens sweater 2019

Не се страхувайте да експериментирате, попълнете вашия гардероб топли вязаными неща. Времето навън, ще бъде малко неразбиране на вашия стилен начин на живот. Ако Ви хареса статията ми, сподели я с приятели в социална. строителство. Стига!

Theme by Anders Norén