красота

Модни прически есен 2019 | моя CMS

Вашите реклами ще добавя тук

Сега! Плъгин за AdSense.

Моля отидете на страницата за админ плъгин за поставяне на рекламен код.

Мода есен-зима прически 2019-2020 актуална тема, която вече се интересува от момичета, които следят внимателно за най-новите тенденции в индустрията за красота. В тази статия ще си поговорим за това, какви прически ще бъдат модерни през есента на 2019.

Модни прически

Ключова тенденция за предстоящия сезон, дизайнерите единодушно заявяват, простота, женственост и естествена природа. Днес това не е на мода сложни прически, предпочитание се дава на най-простите прически, до полагането, които не изискват много време и специални умения. Ярък пример за това каскадни прически-това е прическа. Каскада (лесенка) остава популярен в продължение на много години и няма да вземат своите позиции през есента на 2019 година.

Алтернативен каскада ултра-къс, леко хулиганистый, прическа. Днес Томба естетика в челните редици на модата, буквално покриване на главата си всички сфери на индустрията за мода и красота. Момичето с късата прическа изглежда женствена и в същото време наивно и трогателно, че тя привлича.

Trendy hairstyles autumn 2019 | My CMS

През есента на мода ще бъде нова версия на любимия Кара, този път стилисти предлагат да се обърне внимание на съкратени варианти с бретон. Тук ще бъде подходящо всяко тълкуване, и цвят на косата. Е директен бретон линия, мелирование или оцветяване, хаотична къдрици или завить навътре краищата – можете да изберете стил, така че този вариант е обичан представители на по-нежния пол. Практичност, лекота и изящен външен вид винаги привлича погледи към собственика на такова тълкуване на модни прически.

Trendy hairstyles autumn 2019 | My CMS

Още един вариант за прическа каре — Четири скъсани, която е различна от класическата прическа леко къдрава направления на различни дължини се преплитат в хаотичен ред. Градуированное каре има по-точна форма, съдържанието на които не изисква никакви допълнителни усилия: максимален ефект мокра коса (по избор).

Trendy hairstyles autumn 2019 | My CMS

Все така актуален остава модерна прическа pixie. Тази прическа прилича на момче, въпреки това, нейният образ е толкова елегантни и женствени, че е най-елегантната прическа. През този сезон направления са предвидени срещу растежа на косата, а краищата им, като цяло на челото, Винцас къса скъсани бретон. Най-актуален вариант – прическа pixie с наклон мелирование в няколко нюанса на един цвят.

Trendy hairstyles autumn 2019 | My CMS

Да Не говорим за къса коса с выбритыми висками. Това е доста смели хора режат прически ще подчертаят женствеността и нежността. Най-важното нещо в прическа с выбритыми висками-това е създаване на лек и въздушен обем с малко повърхностното отношение. За да се постигне същия ефект с обичайните takesimana косата.

Trendy hairstyles autumn 2019 | My CMS

Все още валидни, прически боб и гарсон. Основен акцент на всяка прически 2019-това е лека небрежност и максимална автентичност. Точно тези елементи, които правят да изглежда елегантно и да не е банално.

Модни бретон

Специално внимание в предстоящия сезон ще бъде приложен към челке. В модни бретон прически, актуални следното: ультракороткие с окъсани ръбове; неправилна форма (вълнообразни, триъгълни); права; серво; дълбока филировки. Всички видове бретон изглеждайте страхотно с гладка коса и кудрями.

Trendy hairstyles autumn 2019 | My CMS

За по-нежния пол, които не са готови да жертват собствените си коса за тенденциите в модата имат по-голяма кръпка, бретон. С негова помощ можете да запишете „естествена коса“ и модерен бретон.

Trendy hairstyles autumn 2019 | My CMS

Тенденцията прически

Вашите реклами ще добавя тук

Сега! Плъгин за AdSense.

Моля отидете на страницата за админ плъгин за поставяне на рекламен код.

Изведнъж, в модерните модни беше представен на опашката, които по преценка на стилисти, ще се превърне в един от най-модерните прически през 2019 година. Това може да бъде като обикновен училищен конска опашка и оригинални опашки, увити в шалове, обвързани в турникет по цялата му дължина и дори се събират в цилиндрите. Обладательницам дълги и средна дължина на косата може смело да експериментирате с опашки и да остане в тенденция.

Trendy hairstyles autumn 2019 | My CMS

Sucesive коса на опашка или формиране на Кок, можете да добавите прическа модерен акцент раздяла отстрани. Такава раздяла може да се носи с косата си, и е абсолютно всякаква дължина, и дори момичета има бретон, тази тенденция не ще бъде излишно, но това е само от полза актуализира вашия имидж.

От миналия сезон остават модни снопчета коса на темето. Трябва да се помни, че ако лъч не е идеално гладка, а след това останалата част от косата трябва да бъде леко навик, отклоняване на кичури от лицето си. Като цяло прическа трябва да изглежда така, като че ли момичето го е направил в бързаме – просто е събрала косата си, за да не пречат.

Trendy hairstyles autumn 2019 | My CMS

Отново на мода високи руно, което е идеално за обладательниц тънка коса. Екстремни bouffant не изглежда прекалено строго, стилисти съветват да го комбинирате с широка каишка и модерен през този сезон превръзка на главата.

Trendy hairstyles autumn 2019 | My CMS

Още един взрив на мода от миналото — най-горещите клещи с приставка пулсации. Стилисти представиха много възможности стил „вафла замъци“: пулсация плюс базалната руно, велпапе опашка, цвят пулсации и други интересни идеи. Като овче вълна, косми от „плисе направления“ ще добави пищност и airness тънка, лишена от обем на косата.

Trendy hairstyles autumn 2019 | My CMS

Мокри кокошки (фитнес зала на кожата) не губи значение в продължение на пет години. През есента на тази тенденция става все по-влажна, предизвика вълна от драматични образи. С помощта на специален гел, който имитира външния вид на току-що измити коса, може да излезе много готини снимки. Не е задължително да се прилага в цялата си дължина, може просто пригладить косата на слепоочията, а останалата част да се връща или се прилага на цялата зоната на корените, а краищата са сухи.

Trendy hairstyles autumn 2019 | My CMS

На върха На популярността – къдрици, като закачливо, дързост и невероятно секси. Най-разкошни къдрици изглеждат dlinyj коса, но те могат да направят средна дължина, тя ще изглежда особено сладък. Стилисти наричат тези къдрици плаж. Те трябва да бъдат внимателно опаковани, косъм до волоску, напротив, визуално те създават впечатление за лек хаос в главата на момичето.

Trendy hairstyles autumn 2019 | My CMS

Пигтейли и варианти за плетене на мода, поне до пролетта. Това е само прическа може да експериментирате до безкрай. През есента на сезон стилисти препоръчват заплетать стегната дълга коса-опашка, за да се създаде няколко слоя или полагане на няколко вида плетене. Въпреки това, струва си да се отбележи, че за тънка коса изглеждат по-добре, услуги ножницата с та разговор със счупени направления, така косата ще изглежда по-обемно. Ефектът може да се засили, ако косата е предварително завить или progovarivat.

Украса за коса

Съвременните дами знаят, че за създаване на стилен оживен път с помощта на аксесоари – дъвка, щипки за коса, украсени с мъниста, цветя и кристали. През есента на сезон стилисти препоръчват да комбинирате колела и ленти не само с летящи рокли и кофточек, но и с обемни пуловери и switchtime.

Trendy hairstyles autumn 2019 | My CMS

В предстоящия сезон дизайнерите са дали нов живот невидима. Само че сега те не само служат за фиксиране на прическата си и да бъде в центъра на вниманието. Можете да използвате едновременно две игли, и с кука една след друга в редица, или да ги създава целия геометричен модел.

Всяка модата решава да събере косата си на висок кок или опашка, да се направи „по подобие на“ криеница или екстремни bouffant. Във всеки случай, представени различни модата, можете да изберете прическа, която, без съмнение, ще бъде за нея.

Theme by Anders Norén