красота

Модни прически есен 2019 | моя CMS

Вашите реклами ще добавя тук

Сега! Плъгин за AdSense.

Моля отидете на страницата за админ плъгин за поставяне на рекламен код.

Всеки сезон модата диктува своите правила. Значение прически играе важна роля в създаването на стилен образ на съвременната жена, така че винаги трябва да знаете последните модни тенденции. Добре поддържана и красива коса-това е важен аспект на женската красота. Модерна прическа винаги ще впечатли други хора, създават специално настроение и ви позволяват да изглеждате стилно. Какви нови модни прически готви за есенния сезон? Какви прически и стайлинг, според стилисти, най-модерен?

Стилни нюанси

Смелите експерименти с модерните женски образи позволяват да създавате и съвсем необичайни прически. Важно е да изберете подходящия цвят на косата. През есента на стилисти предлагат да се направи акцент на топли и нежни цветя, лилав и шоколад цветове. В колекциите на водещите дизайнери Tadashi а шоджи и Джейсън Ву модели се появиха с temnokozhimi и червено-оранжева коса. На модните подиуми блистали червени луксозни модни прически, обрамчени от стилни аксесоари.

Trendy hairstyles autumn 2019 | My CMS

Trendy hairstyles autumn 2019 | My CMS

Trendy hairstyles autumn 2019 | My CMS

Още един важен нюанс в есенен цвят кафяв трюфел. Топъл меден цвят на косата може да се види на най-новите модни Lacoste и Томи Хилфигер. Ослепителна блондинка и тъмно кестени е избор стилисти Гучи. Други цветове на косата са малцинство.

Избора на цвят на косата искате да се движите не е на мода, както и лични данни, като черти на лицето, цвят на очите и на кожата.

Прически 2019

Богемные къдрици

На върха На популярността се превърна в европейски стил „богемные къдрици“. Днес тази тенденция е най-актуален в света на стилни прически. Стил е прост и лаконичен. Ако имате дълга коса за Тази прическа, те изглеждат въздушни и красиви. Натурални малки къдрици – изборът е много стилисти. Разнообразни неброские варианти са избрали за своите нови колекции Versace и Анна Суи.

Trendy hairstyles autumn 2019 | My CMS

Фризьорите представиха на модните подиуми приказно къдрици за къси и дълги косми. Макс Мара стилисти предлагат женски образи прическа „боб“, в комбинация с прости, текстурирани къдрици.

Френски привкус

Тази стилна прическа-това е класика, а класиката, както е известно, винаги са в движение. Спретнати снопчета коса, намиращи се в косата, лидерите днес в есенните колекции на много дизайнери. Стилисти отличителни черти на стила на 30-те години на миналия век и е била украсена с луксозни коса, аксесоари. Френски twist-много е гореща тенденция в света на прически. Прическа дава възможност за създаване на изтънчен и изискан начин на жените.

Trendy hairstyles autumn 2019 | My CMS

Trendy hairstyles autumn 2019 | My CMS

Trendy hairstyles autumn 2019 | My CMS

Стилисти на Модна къща Chanel добави косата Копринен панела под формата на лента, създаване на по-изразителен поглед. Косата са обзаведени в класически френски високите снопчета коса, които мишката. Тази елегантна полагане на подходящ за всеки ден.

Стилен конска опашка

Популярна тенденция на модата стават опашки. Най-добре косата с небрежно събрани в задната част на главата. Различни прически-горе-долу е избрал за модни стилисти Майкъл Corse, Sacai, Дерек Лам.

Trendy hairstyles autumn 2019 | My CMS

Trendy hairstyles autumn 2019 | My CMS

Чудесно допълнение към модната прическа ще се превърне в красива кожена шнола. Обикновено, стилни аксесоари, представени в новите колекции на дизайнерите в голямо разнообразие. Луксозни и модерни прически с кожени и метални украшения.

Обемни къдрици

Модни обемни прически на върха на популярността. Стилисти Даян фон Фюрстенберг за създаване на желания визуален ефект с кичури по-светъл цвят и по-тъмни корени.

Trendy hairstyles autumn 2019 | My CMS

Основната разлика между обемни замъци е на раздяла. Завить косата си, тази прическа е най-добре в големи вълни. Основното правило на подреждане-е стилна великолепие. Прическата е подходяща за дълга коса и за кратко.

Колан по френски език

Вашите реклами ще добавя тук

Сега! Плъгин за AdSense.

Моля отидете на страницата за админ плъгин за поставяне на рекламен код.

Тази модерна прическа е косата-охлюви, се въртят вътре. За да създадете такава прическа, косата трябва да се оправят в жгутики от двете страни и ги свържете в задната част на главата с гумена лента. Стилисти представиха новите колекции на различни варианти на тази прическа.

Trendy hairstyles autumn 2019 | My CMS

Жгутик на гърба на голям обем – точно копие на рок-н-Ролли прически петдесетте. Можете също да създадете ниска или висока опашка. Една шепа коса, трябва да бъдат запазени около оста. Този вариант прически, предложени от стилист Лаура Биаджотти.

Ретро вълните

Стил на миналата епоха 20-те-30-те години на здраво вкоренени в съвременната мода. Тази есен ще се насладите на различни възможности за ретро прически.

Trendy hairstyles autumn 2019 | My CMS

Къдрици трябва да се къдри обикновена плойкой, след това огъване на вълната се определя тънък невидим. Вълна в ретро стил не трябва да бъде дълъг. Отличителна черта на прически – специална плавността на хода, която може да бъде постигнато с помощта на гел и лак.

Пулсация на

Плойка-пулсации е била много популярна през 80-те години. Днес на кичури, направени с нейна помощ отново се върнаха на мода. Гоффредо се обработват само отделни направления.

Trendy hairstyles autumn 2019 | My CMS

Тази прическа изглежда невероятно стилно и привлича вниманието на околните. Прически-пулсации, много стилисти, модни къщи. Стилисти Ванеса Сиуърд предложи създаването на малки вълни, отколкото отделни косми, и всички коса.

Романтични къдрици

Модерен падането на косата ще станат малки буйни къдрици. Косата накручиваются на маши за коса, в резултат на кичура стърчат в страна и приличат на малки спирали. Много стилисти представиха на модерните модни коса на едро в африканския стил.

Trendy hairstyles autumn 2019 | My CMS

Такъв експлозивен вариант подчертае индивидуалността и ще изглежда много необичайно.

Раздяла отстрани

Различни варианти за гладка коса със странично пробором ще бъдат много актуални през есента сезон. Дълбок страничен път (на косата) ще бъде ефектно изглежда по-гладко косата си. За да направите това, използвайте гел или други средства.

Trendy hairstyles autumn 2019 | My CMS

Стилисти препоръчват се създаде модерен стил, коса къдрава, вълниста или идеално гладка бретон. Ниска странична раздяла днес в модерните модни се намират на много модели.

Опашка

На мода различни заплитане на косата. Плитки са много популярни не е първият сезон. Можете да създадете най-лесният вариант модни плитки, или, напротив, да събере косата красива корона. Тенденции на френската бретон заплетать в опашка и на други форми.

Trendy hairstyles autumn 2019 | My CMS

Trendy hairstyles autumn 2019 | My CMS

Всеки, който иска да върви в крак с времето, необходимо за овладяване на различни умения преплитане косичек. Косата може да бъде събрана в различни форми, смело експериментираме с плитки. Тези прически изглеждат много женствени и романтични, да даде всякаква автентичност.

Дълъг, дължина –

Тенденцията голям, като по дължината на косата. Преки дълга коса визуално удължават лицето и придават някаква тайна жени. Падащи кичури може да се комбинира с бретон всяка прическа може да бъде и без него. Модел с дълга коса изглежда, като днес на подиума страхотна нимфа.

Trendy hairstyles autumn 2019 | My CMS

Невероятни и уникални снимки с дълга коса, предложени стилистами Карвен. Да се създаде такава прическа може да бъде убит предните кичури назад. Тази тенденция се придържат към дизайнерите на модната Къща Versace. Всички модни прически не са били избрани през есента сезон, той трябва идеално да подчертае достойнствата на човека. Стилни луксозни аксесоари за коса ще ви позволи да създадете уникален женски образ.

Theme by Anders Norén