мода

Модерни цветове пролет-лято 2019 | моя CMS

Вашите реклами ще добавя тук

Сега! Плъгин за AdSense.

Моля отидете на страницата за админ плъгин за поставяне на рекламен код.

Така завърши една от най-важните седмици в Ню Йорк, а именно Седмица на модата. Много много концерти, много нови елементи, огромно количество костюми, приятен за окото. И сега, след като видя най-добрите екипировки, тези модни експерти от Института Panton, анализирани всички са го видели и са съставили списък на „модни цветове на пролетта-лятото на 2019 година: ТОП 10 на най-добрите цветове и нюанси“ за предстоящия сезон.

Помня миналогодишните колекции може да забележите, че тя не се е променила много. Въпреки това, цветовете стават по-ярки, те са станали по-нежни и женствени. Трябва също да се отбележи, че много дизайнери се опитват да създават своите шедьоври в такива нюанси, които са по-близо до цветята на природата. Дойде време да разгледа, че ще бъде популярно в следващите шест месеца. И също така, не забравяйте, че има някои цветове, които са винаги актуални, без значение от сезона, и коя година е.

Trendy colors spring-summer 2019 | My CMS

Топ 10 на най-добрите цветове и нюанси

Тази година дизайнерите радват с нас на факта, че повечето цветя са универсални. Можете смело да се купи дрехи с такива цветове, както за работа в офис и бизнес стил или вечернему свиданию, и просто ежедневна употреба. Същите цветове се различават по това, че те на практика са идеални един за друг, което значително улеснява избора на дрехи.

1. Ниагара.

Лека и прохладна сянка, която на пръв поглед много прилича на деним, ще почувстват прилив на енергия и свобода. Тъй като този нюанс на традиционно основният цвят на почти всички дънки. Това ще ви позволи да усетите комфорт и максимално удобство. Сянка ще ви даде възможност да се насладите на спокойствието и помни блясък известният Ниагарския водопад, в чест на която и носи колер. Ниагара е известен с факта, че не много ярък цвят, който не веднага хваща окото. Това го прави идеално място тон към всяко облекло. Тя перфектно се комбинира с всеки друг цвят, не се безпокойте за него, а само добавя. Въпреки това, Ниагара може да бъде избор на вечерни рокли. В тази премяна ще изглежда озадачаващо с лека степен на пъзели и уникален елегантен.

Trendy colors spring-summer 2019 | My CMS

2. Жълта иглика.

В противен случай това може да се нарече иглика. Ако сте уморени от пролетта на времето, постоянни дъждове и облаци, вероятно носите парче от Слънцето! В края на краищата това може да се опише този прекрасен, не много ярки, но много наситен цвят. Може безопасно да се замени популярни през миналата година, горчичных цветове. Цвят твърдение, което, най-малкото, привлича вниманието, но тя хармонично се съчетава с почти всички останали цветове. Този жълт тон просто излъчва топлина и уют. Мек нюанс позволява да се повиши настроението и на другите.

Trendy colors spring-summer 2019 | My CMS

3. Лазур.

Цвят, който може да се намери в природата, виждайки в него само студена красота лазули. Нюанс-това е начало на нов сезон. Дизайнерите предвиждат му голяма Слава за няколко напред показва. Тази схема е привлякла вниманието на дизайнери, които, благодарение на своя безпрецедентен насити, той е абсолютно самодостатъчен. Не е необходимо да го комбинирате с други цветове. Ако вие се облечете рокля цвят на лазурен, а това е изключително изгодно да се подчертае всички достойнства на фигурата, скроет всички недостатъци. Всяка кожа, на фона на това, студен нюанс изглежда свежо и ярко изглежда. Лазурным едно докосване на неговите свойства стройна фигура, почти равна на черно, но поради факта, че той е по-чувствителен, това е значително по-добре, отколкото черни люспи.

Trendy colors spring-summer 2019 | My CMS

4. Пламъците.

Въпреки името си, този нюанс е единственият от цялата палитра, която може да бъде описан като не е много близо до природата. Стилисти решили да се съчетават с ярко червени и огнено-червено. Оказа се невероятна комбинация, която е трудно да се опише с думи. Можете да го сравните с неизчерпаема енергия, празник на живота, жажда за свобода, карнавал, който никога не свършва. Пламъкът ще бъде трудно да се комбинират с други цветове, но можете да се опитате да потъмнее яркост и в комбинация с леки зелени нюанси, връщането на пламъците към основната тенденция на годината – естествен. Ако червено-зелени комбинация ви допада, можете да опитате меки нюанси на жълто, които ще добавят нотка на спокойствие и умиротворение.

Trendy colors spring-summer 2019 | My CMS

5. Райски остров.

Името говори само за себе си. Невероятно красиви, небето-синьо. В природата този цвят може да се намери само на брега на остров някъде в Тихия или Атлантическия океан. Леки вълни се натрупва в бял пясък, и създава един незабравим цвят, който със сигурност ще бъде най-доброто допълнение към вашия гардероб за предстоящия сезон. Тя е толкова женствена, че може да се конкурира с известния пастелни нюанси, които са много популярни през последните години. Цвят на „райски остров“ могат също да бъдат включени в пастельную гама, но той е толкова ярки и пълни с живот, че това е просто невъзможно да се направи. Всяко облекло този цвят ще даде чувствителност и лекота на всеки образ. Дантелено рокля „Рай“ е сянка, ще създаде секси лук, изпълнен с нежност и мекота.

Trendy colors spring-summer 2019 | My CMS

6. Желая дрян.

Романтични сянка, наподобяваща листа, цъфтят дърво. Мек розов тон ще покаже цялата чувственост и емоционалност. Не ярка приглушени цветове, по-добре да се подчертае, бледност на кожата. Бледа сянка от дрян-символ на невинност и чистота. Я по-добре не се комбинират с други цветове, в противен случай можете да развалят усещането за крехкост и нежност. Чудесно допълнение са аксесоари с популярни метален цвят, или бронзови орнаменти. Най-добре да закупи шифон пола: прасковен цвят на цвят, те придават високомерие на изображението, а също и копринени рокли и всички любимите си уютен пуловер.

Trendy colors spring-summer 2019 | My CMS

Вашите реклами ще добавя тук

Сега! Плъгин за AdSense.

Моля отидете на страницата за админ плъгин за поставяне на рекламен код.

7. Зелените.

Цвят първата зеленина, на първата пролетна трева, цвят на живота, пробуждане от дълъг сън. Зелените не веднага привлече вниманието, и дълго време остава незабелязана. Обаче, това шоу го прави фаворит сред дизайнери и модни дизайнери. Ярък, наситен цвят дава възможност да се открояват от тълпата, за да се чувстват дългоочакваното идването на пролетта и се подготвят за полет. Билки е по-добре да се използва като базов цвят. Той е доста добър в хармония с останалата част на актуални нюанси на студените цветове, но ако искате да угоди на себе си и на всички наоколо добро, като можете да експериментирате и да използвате този цвят за monoloco.

Trendy colors spring-summer 2019 | My CMS

8. Розов бял равнец.

Ако не можете да изберете между ярко розово или много тъпа, розов бял равнец определено е за вас! Стилисти намерите идеалната „златната среда“. Дебел и привлича вниманието, цвят приятен за зрителите на всички модни дисплеите. Не е трудно да се комбинират с други цветове, човек трябва да има отлично чувство за стил и умение да се комбинират нюанси. Но, ако вие все още се страхуват да носят само един цвят, майката природа всички отдавна продумала за нас. Идеално допълнение към този розов нюанс ще се превърне в зелено на цвят, тъй като те първоначално са обединени в природата.

Trendy colors spring-summer 2019 | My CMS

9. Кале.

Появи се още един нюанс на зелено в списъка на най-добрите. Това е доста скучна в сравнение с предишните модели, но има много важна функция – гъвкавост. Този цвят може да се прилага като основен за всеки набор облекло, или носят допълнителни елементи на този цвят. Тя ще се слее с первоцветами, и бледа, дрян и ще добави спокойствие в огнени цветове. Този нюанс ще бъде незаменим при създаването на бизнес стил, подходящ за разходки по вечернему града. Добави мир и стабилност, ще ви позволи да се чувствате уверени.

Trendy colors spring-summer 2019 | My CMS

10. Лешници.

Нежна Nodoby сянка-последният от най-добрите цветове, но не по важност, а само пореден номер. Друга цветова палитра розово никога не боли. Този цвят носи в себе си естествена елегантност и не може да се направи при създаване на офис начин. Този стилен, модерен нюанс може да се използва Monolake. За да се гарантира, че образът е завършен, се прави на важен акцент на аксесоари. Специално внимание трябва да се обърне на избора на хармония обувки и чанти.

Trendy colors spring-summer 2019 | My CMS

И ето и завърши списък с най-актуалните цветове по Pantone. Но дизайнерите не винаги споделят това мнение. Те имат свои фаворити в предстоящия сезон.

1. Метален.

Безспорен тренд на сезона. Той присъства в почти всички колекции. Цвят подобен на фолио, идеално за отслабване и добавя екстравагантност в образ. Можете да го използвате за украса и малките детайли на костюма, или, като предлагат дизайнерите, не си струва пени мъдър, по-добре да металик основният цвят на лука.

Trendy colors spring-summer 2019 | My CMS

2. Бял.

Да, това е бял цвят заема водеща позиция на модните подиуми. Леко, въздушно рокля от полупрозрачни шифон и дантела блуза – всичко това създава усещане за нежност. Достатъчно е да се припомни шаферски рокли, както и повдига настроението. Белият цвят е добре да използвате одноцветную и не се смесва с нищо, тъй като можете да изтриете своята невинност, символизируемый бели.

Trendy colors spring-summer 2019 | My CMS

3. Черен.

Независимо от това, колко е трудно да се отървете от този тъмен цвят, той все още винаги ще бъде популярен. Нейната гъвкавост е безспорен. Уникалните свойства на визуално правят фигурата по-малко, тъй като възможността за добавяне на сексуалността в образ, да се направи черен любимец не само сред дизайнери, но и сред всички жени на света.

Trendy colors spring-summer 2019 | My CMS

Theme by Anders Norén