маникюр

Модерен маникюр

Fashionable manicure

Най-модерен и интересен зимен маникюр маникюр „пуловер“. Днес ние ще представим някои много интересни възможности.

Пастелни цветове

Минавайки от един към друг нюанси на българската и чаена роза, а също така може да люляк ще бъде идеално допълнение към вашия уютен пуловер от мека топла ангорски или кашмир.

Fashionable manicure

Монохромен

Класически и винаги модерни цветове за пуловери и маникюр-класически универсален цвят, например, тъмно сиво или тъмно синьо. Този маникюр ще изглежда страхотно като на почивка и по време на работа.

Fashionable manicure

Злато

Перфектна комбинация за маникюр „пуловер“ ще стане блясък на злато. Тя е идеална за студените, деликатни цветове, като синьо, лилаво или светло розово.

Fashionable manicure

Бери бонбони

Прекрасен цвят зрънце candy не по-подходящи за модерен маникюр „пуловер“. И за това да изглежда скучна и не е подобен на стила на кукли Барби, трябва да го смесват с по-тъмен оттенък, например вино.

Fashionable manicure

Бяла

Ако Ви харесват пуловер с шарки „ромбове“, ще оцените диаманти с бял лак. Те могат да бъдат златни, сини или синьо. Те изглеждат много оригинално, елегантно и строго.

Fashionable manicure

Кафе и шоколад

Ще бъде красиво изглеждат млечно-розово лак за нокти в комбинация с топъл кафяв. Той може да е гарантирано ще стоплят вас, дори ако това не е горещо шоколадово мляко, но просто такъв интересен вариант на маникюр.

Fashionable manicure

Толкова различни

Също така е интересно изглежда маникюр, където всеки вязаный модел ще изберете своя цвят. Този вариант на маникюр ще бъде възможно само ако вие ще изберете пастелни лъки млечен, заглушен корал, мента и сиво-лилави нюанси.

Fashionable manicure

Контрасти

Необичайни син лак ще искрят с нови цветове, обединени в един маникюр с ярко розов. Още по-добре ще бъде, ако тези нюанси ще се комбинира не само в маникюре, но едно нокътната плочка. И, разбира се, в модерен маникюр „пуловер“.

Fashionable manicure

Theme by Anders Norén