Женско списание » Грижа за ноктите » Чудо маникюр с помощта на арт принтер за печат върху ноктите

Чудо маникюр с помощта на арт принтер за печат върху ноктите

В наше време появата на "хора" с занемарен ръце и нокти се счита за моветоном.

Чудо маникюр с помощта на арт принтер за печат върху ноктите

Чист и почти незабележим или ярко запомнящ се – всеки маникюр изисква време, независимо от това дали той се провежда в салон или в домашни условия.

Освен това, салонные процедури са доста скъпи. Но модерно – принтер за печат върху ноктите ви позволява да създадете изискан и оригинален маникюр доста бързо.

Цената на тези процедури в салон е много по-евтино ръчно изработени майстор, също така имате възможността да закупите тази "чудо-машина" за лично ползване и да се ангажират в създаването на оригинални рисунки върху ноктите от себе си.

Какво е печат на фигурата?

Много представителки на прекрасния пол са чували за този уред, но не всеки може да се случи, за да се ползват и не всички разбират какво е това.

Принтер за печат на ноктите си и външно да прилича на обикновен мастиленоструен принтер и представлява устройство, което е предназначено за нанасяне на най-различни рисунки на нокти.

Чудо маникюр с помощта на арт принтер за печат върху ноктите

Различни модели се различават помежду си по събиране и характеристики. Един от най-важните параметри е резолюцията на принтера, от които зависи подробно наносимых изображения.

Също така в зависимост от модела на доставения с принтера софтуерът позволява да се съхранява огромно количество възможности за дизайн на ноктите, и дори да създават свои собствени шедьоври.

Повечето се продават модели има специален екран, който е предназначен за избор на изображение и други параметри, за записване и редактиране на изображения.

Да се види устройства обикновено се предлагат специални дюзи, които му позволяват да прави рисунки върху нокти не само ръцете, но и краката. Има принтери, които печатат не само на ноктите, но и на различни теми: зажигалках, брелоках, калъфи.

Средната производителност на тази машина в 5-10 пъти по-висока, отколкото при майстор, наносящего рисунки на ръка.

Този апарат може да се използва за нанасяне на рисунки върху естествени нокти, така и на всякакви видове изкуствени нокти. Печат може да се извършва както на всяка нокътната плоча поотделно, така и на пет едновременно.

Трайността на такива цифрови маникюр е същата, както и при обикновен. Нанасяне на изображение се извършва на нокътната плоча, върху основата, а след това се поставя с помощта на специален гел.

Чудо маникюр с помощта на арт принтер за печат върху ноктите

Печат трае само няколко минути, което особено радва представители на нежния пол, които и красив маникюр искам, и време за тях съвсем не е достатъчно.

Изображението се нанася с фотографска точност, а използвайте по този уред може почти всеки, който е поне малко запознат с КОМПЮТЪР.

Как се извършва отпечатване на изображения

Техника на нанасяне рисунката на невен не е нищо сложно. Този процес е абсолютно безболезнено и безвредно, така че се страхуват от тогава нищо. Той се провежда в няколко етапа:

Той се провежда в няколко етапа:

  1. Върху чиста и ниско съдържание на мазнини нокътната плоча се нанася специална рамка (UV-гел), което е включено в комплекта. Тя е необходима, за да принтер при печат распознал границите на ноктите и не излезе извън техните граници. Чудо маникюр с помощта на арт принтер за печат върху ноктите Основа трябва да се оставя да изсъхне. Понякога в комплекта допълнително влезе специално средство (бял грунд), който се прилага под UV основа. Той служи за повишаване на устойчивостта на боята, използвана в арт принтер за маникюр и за по-голяма наситеност на картината.
  2. След това, като средство за сушени, на ноктите се побира скрепителни елементи, което е удобно определя тяхното положение.
  3. Нататък ръка се поставя в устройството, в което, в зависимост от модела, се случва печат на изображения на един или едновременно на пет нокти.
  4. С помощта на инсталирания софтуер се подбират на изображението, което впоследствие се пренася върху нокътната плоча. Чудо маникюр с помощта на арт принтер за печат върху ноктите Апарат, с помощта на вградена камера призова размер на изображението по ръба на нокътя.
  5. Избраното изображение се изпраща за печат. Процесът отнема само няколко минути.
  6. След това на върха на фигурата ще бъде необходимо да се нанесе защитно покритие и маникюр е готов. Ако желаете, можете допълнително да украсяват ноктите кристали или други аксесоари.

 

Малък, udalenky отговорът е – ръчна машина за нанасяне на рисунката Wonder nail

Средната цена на принтер за нокти в онлайн магазините е около 30-50 хиляди евро. Обаче, има и ръчни мини-версия на тези устройства, към които се отнася и ръчен мини принтер wonder nail.

Този компактен апарат позволява точно и бързо да се прилага фигура последователно на всеки нокът.

Чудо маникюр с помощта на арт принтер за печат върху ноктите

Принцип на работа е да се отпечатывании с помощта на матрица с готови рисунки на нокътната плоча понравившегося изображения. За работата му не се нуждаят от храна.

В комплекта са включени шест готови плочи-матрица с изображения, което ви позволява да изберете купя изображение 54 от предложените опции.

Освен това, машината се доставя заедно със 7 лакове в различни цветове, които могат да се смесват за получаване на желания цвят. Този апарат работи с всички видове лак за нокти.

Този мини принтер за нокти струва порядък автоматични устройства, за които беше говорихме по-горе, т.е. около 117 USD. Някои онлайн магазини предлагат да го придобие още по-евтино – за 1500 и дори за 30 USD.

Чудо маникюр с помощта на арт принтер за печат върху ноктите

Какво казват за принтери за нокти

"Има спечелила такова устройство. Всички са доволни: бързо и качествено. С помощта на него успява хубаво подзаработать, които искат да си направите маникюр с помощта на чудо-машина много..."

"Работя по този принтер. Боя изяжда достатъчно много, а и рисунки в основата на някакви детски, така и поръчките са били най-вече от деца.... Но бързо и без излишни движения... "

"Купих си принтер за фотодизайна ноктите и е много доволен. Качеството на печат на най-високо ниво..."

"Видях момиче маникюр с цветя – много приглянулся. Научих, че тази му на този принтер и свободи. Дойде и си купи.

Подкопила пари, помогна на родителите си и сега съм щастлив собственик на това чудо на устройство. На подругах и си го вече испробовала хареса. Сега искате да започнете да печелите пари с него..."

Чудо маникюр с помощта на арт принтер за печат върху ноктите

"Поръчах си евтин ръчен принтер. Всички са доволни, използвам с удоволствие. Спестяване на време, прекарано в този маникюр е огромна..."

Ето какво пишат обладательницы чудо-машини, способни, според тях, само за няколко минути, за да създадете оригинална рисунка върху нокти.

Но колкото хора, толкова и мнения, и бихме искали да разберете вашата гледна точка по отношение на всички видове принтери за нокти. Прочетете статията в нашия сайт, за да поддържате винаги красиви!

Принтер за печат върху ноктите си можете да видите в действие към предложи видео