Minx маникюр

Иновация на XXI век стана Minx маникюр, който представлява покритие на ноктите термоустойчивой фолио, което може да е гланцирана или лаковую повърхност. Най-често невен, на които се прилага този специален филм, изглеждат сякаш леко обклеены фолио. Този нийл-арт разполага с богат избор на дизайн за всеки вкус и цвят. Модата могат да избират случайни минимализъм, кричащую пестроту, смешни рисунки, женствени орнаменти, луксозен гланц и още много други в зависимост от настроението и повод.


Minx маникюр

Звезден Minx

Законодательницей модата на тази новост в областта на ноктите изкуство се превърна в известната эпатажная дива Lady Gaga. След нея склонни да се качват и много други звезди на: Риана, Бионсе, Пинк, Камерън Диас. Ето защо е второто име, което носи Minx маникюр – Холивуд. Той е лесно разпознаваем по безупречному фигурата и чист цвят.
Minx маникюр

Техника на изпълнение на маникюр, Минкс

Изпълни маникюр Минкс може да бъде както в салона, така и в домашни условия. За работа с тази техника са необходими стандартните инструменти за маникюр, филм Minx, стъклена пила специална лампа.

  1. Преди прилагането на филма трябва да се обработи ноктите. Първоначално трябва леко избутване на кожичките портокалова пръчка и изглаждане на повърхността на нокътната плочка с помощта на wheelhead и полировочной пилок.
  2. След това на ноготочки трябва да лакочистител или грунд, за да обезмаслени повърхности.
  3. Предварително избран от Минкс трябва да се сложи под една лампа на 15-20 в. Това ще му позволи да се затопли и да стане по-гъвкава и еластична.
  4. След като филмът размягчилась, може да се пристъпи към нанасяне я на ноктите. На първо място, трябва да изберете размер за всеки ноготочка и да започне процедурата за налагане.
  5. Нанесете филм Минкс се нуждаят от центъра на нокътната платина до страни, разглаживая и премахване от него въздух.
  6. Нокти с покритие следва да се постави под лампата и отново да прекарат надавливание по цялата повърхност. След това се препоръчва да им даде да се охлади в продължение на 10-15 с.
  7. На следващия етап – отстраняване на излишната филм Минкс. За това трябва да се маникюрными ножица и изрежете ненужните части. Ноктите трябва да подпилить стъклена пила за нокти.
  8. На финала, за да могат отново прогладить ноготочки, покрити с фолио, изглаждат я по цялата дължина.
  9. За да се прецени качеството на маникюр, Minx, е необходимо да се проведе на възглавничките на пръстите на свободния край на нокътната плочка.

Дизайн на ноктите Minx– модни тенденции

Актуални направления за маникюр Minx са монотонен стил с помощта на сребърен, златен, червен цвят, а също анималистические щампи, абстрактни орнаменти, цветни рисунки, грах, ленти, клетка. С помощта на тази новост нийл арт също могат да се извършат най-причудливи рисунки: носене на ноктите изображения на плодове, невероятни герои, космически пейзажи и така нататък.
Minx маникюр

Сребро

Изключително популярни лъскавите нокти, покрити с монотонен сребърен цвят с метален блясък. Освен за оцветяване на 1 тон Minx маникюр позволява декориране на пръсти наистина феерическими и луксозни орнаменти. Сребро отлично се съчетава с ивици, сочи, абстракция. При това всички ноготочки декорируются или еднакво, или по-различен начин. В тенденция се постига чрез комбинирането на различни стилове на една ръка. В съответствие с модата на някои пръсти може да се оцвети монотонно, а други – допълнително украсяват фолио с рисунки, сочетающимися с всичко маникюр стил.
Minx маникюр

Злато

Не по-малко луксозно и модерно да изглеждат ноктите, покрити със златно фолио Minx. Както и в случая със сребърен дизайн, този стил е много популярен и е представена в множество варианти: монотонное оцветяване, декорация на абстрактни или минималистскими рисунки, съчетаването на едната ръка-различни стилове. Монотонния дизайн може да бъде гланц или с добавяне на пайети.
Minx маникюр

Сребро злато +

Истинско откритие е Minx маникюр, съчетаващ два благородни цветове: сребърни и златни. Най-добре е комбинация от нюанси изглежда при боядисване на всеки ноготка фолио с орнаменти, совмещающим и двата цвята. Както и да се направи такъв дизайн е още по-оригинални, може в един хензел и да фолио Minx е сребърен или златен цвят.
Minx маникюр

Рисунки

Ярки и положителни рисунки за нокти са способни да зарадва добро настроение през цялата година. Който вече е сезон на световната водят държат рисунки на точки. При този цвят на фона и на самите зърна може да бъде абсолютно всеки. Не по-малко популярен и украшение цвете. Голяма любов сред модата се радва на маникюр, на който се изпълнява с помощта на множество цветни нюанси. Обаче модерен представят за ноготочках не само цветя, но и зеленчуци. Минкс, което позволява пальчикам да бъдат оцветени "под диня", е изключително популярни."Страховити" отпечатъци: под леопард, рисувай зебра, python и други позволяват да се създаде един незабравим стил съдбовни амазонките. Както и клетка, например, "шотландка" или "Burberry" прекрасно е подходящ за ежедневна или офис стил.
Minx маникюр
Minx маникюр
Minx маникюр
Minx маникюр

Достойнство на маникюр, Минкс

Minx – това е изключително удобен и оригинален вид за нокти дизайн. Тя отнема около половин час и се задържа от 4 до 8 дни. Трайно покритие не се намазва и позволява ноготочкам страхотно изглежда дълго време.

В този момент холивудски маникюр получил широко разпространение и е на разположение не само на звездното красавицам. С помощта на всяко момиче да бъде в състояние бързо и качествено създаване на своите нокти всеки приятен дизайн.