Женско списание » Грижа за ноктите » Окото на ноктите - стилен маникюр за всички поводи (снимка)

Окото на ноктите - стилен маникюр за всички поводи (снимка)

Окото на ноктите - стилен маникюр за всички поводи (снимка)маникюр с помощта на мрежа Трудно е да се каже кой и кога за първи път се трансформира в женски нокти в многоъгълник въплъщение на най-невероятни и сложни декоративни фантазии. Но, като се започне от момента, когато за първи път унылая однотонная боядисване с лак е заменен от създаването на фигурата, майстор на нийл арт не може да спре нито й, нито в цветовото разнообразие, нито в гама от използвани материали. В хода е абсолютно всичко – като се започне от банални стикери, до камъни, дантела, мрежа, фолио, стъкло и метал и др.Списък с всички материали, които капитана нийл дизайн може да се ползва при създаването на ногтевых шедьоври невъзможно.

Някои от материалите са много сложни за използване, а някои от тях просто се припокриват и се използва, че те могат да се ползват дори без помощта на майстор и създават различни варианти на маникюр в домашни условия. Например, маникюр с помощта на мрежа при цялата си визуална сложност, се отличава с относителна простота на изпълнение. Дизайн за нокти, за основа на които тъканта на окото, се различава ефектен и нестандартен външен вид. Уникалност и неповторимост на този декор добре се вижда дори и на снимка. А я превърнат в живота да могат всички желаещи, е достатъчно да следвате простото правила и техники.

Списък на необходимото

Първото нещо, което ви е необходимо за създаването на един уникален маникюр с мрежа това е самата мрежа за дизайн на ноктите. Става въпрос не е свършило за строителна мрежа от метал, а за тъкан, която можете да закупите във всеки магазин за платове и текстил. Като се има предвид, че тъканта на окото е на достъпна цена – купи си могат не само възрастни дами, но и млади прелестницы, решившее да експериментирате със своите ас. Между другото за експериментите – мрежа, представена от магазини, се различава и по структура, и по големина на клетки, това трябва да се вземат предвид и при нейното закупуване.Това е изборът на вида на материала зависи от това какъв чертеж, вие хоте създаване на своите нокти.

Освен мрежи за създаване на уникален шедьовър на ноктите се нуждаят от:

  • безцветно покритие (като основа);
  • лак черен цвят;
  • средство за премахване на лака, за предпочитане без ацетоновое;
  • пръчки от вата;
  • скучна гъба или парче пяна.

Маникюр с мрежа – этапность процес

Нийл дизайн с мрежа, предназначени за красиви дълги красиви нокти. Така че или ще трябва дълго и упорито отращивать и оформяне на ноктите си, или да се възползват от натрупване. Фигура с окото на къси нокти не произведе желания ефект и всички тези усилия си или майстор ще бъдат напразни.

В красиви дълги нокти се нанася основно покритие като безцветен лак. След което ноктите е необходимо да се покрие емайл със сребърен блясък. Не се препоръчва да се прилага на емайла на дебел слой, за да не се забави процеса на сушене. На нокътната плоча, на напълно! сухи, сребърен слой, трябва да постави на окото (виж снимката) и с помощта на гъба или пяна, за да нанесе върху него лак в черен цвят. Черен лак трябва да се прилага похлопывающим движение. Няколко минути след процедурата за нанасяне на черен декор, трябва драстично да се откъсне на мрежа от гъбички.По същия начин трябва да се създаде дизайн на всички или на няколко коготках. А лак, който остава по ръбовете на нокътната плочка, може да се махне с помощта на специални средства и се покрива с памучна свещ пръчки.

Като завершающего финал трябва покриване на ноктите закрепителем (безцветен лак). Нийл дизайн с мрежа готов, и ноктите със сигурност ще направи правилното ефект върху околните. Да се ползват от такава техника може да за създаване на уникален дизайн на всяка една цветова гама.

Змии оживяват в ръцете на

Между другото с помощта на тъкан на окото може да се възпроизведе един от най-модерните през този сезон – животински принт, а именно – имитация на змийска кожа.

Рисунка, направена с помощта на мрежа, ще позволи да открадне ноктите кожа от анаконда или питон, че е много важно в новия сезон на модните.

Не от факта, че за да превърнете ноктите си в змеиную кожата трудно, с помощта на тъканната мрежа това може да стане дори и в домашни условия.

За тази цел трябва:

  • покритие на основата и финишно покритие;
  • лакове и емайли-различни цветове. Цветовата гама зависи от кожата какъв влечуги вие хоте симитировать (изберете опциите могат да бъдат по снимка на истински змии);
  • тъканта сеточка;
  • гъба или подходящи.

Самата техника за създаване на змийска маникюр с прилагането на този необичаен материал, който не се различава от традиционния "окото дизайн". Основната трудност е за нанасяне на цветен лак на окото, обернутую около пръста си, но резултатът си струва.

Ако сами да създадете такава змия рисуване в домашни условия при вас не се получава – вие винаги можете да се възползвате от майстор на ноктите дизайн. Резултата ще ви удиви със своята красота и оригиналност.