Женско списание » Грижа за ноктите » Кленов лист за нокти: идеи за есенен маникюр

Кленов лист за нокти: идеи за есенен маникюр

От есента толкова притегателните страни! Колко бои дарява на околните есента гората! Особено атрактивни листа клен своята издълбани петолъчна форма и червено-жълтата гама. Много дами се опитват да изразят това свое маникюре. Как трябва да изглежда перфектния маникюр с кленовыми листа? Че най-добре се представят - хмурую и дъждовна есен на ноготках или ярка и пъстра? Представяме ви няколко креативни подходи към образа на есенните кленов листа на ноктите си.Кленов лист за нокти: идеи за есенен маникюр

Не е ли вярно, букет от есенни листа стазу повдига настроението? А защо да не представи лак на ноктите си? Най - добре- един или два-три листа. Как да рисувате с кленов лист на ноктите си? Есента нийл-арт предполага много и различни варианти. Предлагаме ви пренасят в свят от великолепни нюанси и цветове за есента на порите.

Използването на сочни нюанси

Най-доброто решение за позитивното дизайн кленов текстовете на ноктите ще бъде изображението малък лъч или абстрактен фигура на една листа в червено-жълти или зелени тонове. Най-популярният дизайн се счита за прилагането на сочни нюанси на лимон и оранжево. Ръцете с такъв маникюр точно ще забележите външни, и той ще стане най-добрият начин да внесете ярки цветове в сивото ежедневие.

Есенен стил изисква използване на нюанси на червения цвят. Той върви добре в маникюре с други тонове и внася в него благородство. Червено на цвят винаги привлича вниманието към себе си.

Стилен и обворожительным ще дизайн в винени нюанси. Елементи с бордовыми и костилки от тонове изглеждат много богато. И за падането на нийл арт подходящ кафява гама. За основа можете да използвате бежово, млечен, леко-праскова лак.Кленов лист за нокти: идеи за есенен маникюр

Луксозен златист оттенък в есенната дизайн

Есен за нея богати боя се нарича още златен, защо си струва да използвате златни лакове по това време на годината. Това могат да бъдат блестящи шафрановые, лимон, канареечные, нюанси на кехлибар. Уместно е да се направи омбре със златист лак, за да получите pearlescent върховете. Кленов лист за нокти в такъв случай е по-добре да се един или два пръста.

За да златист тон на коготках направи по-наситен, вземете специални стереотип, ги наричат сахарком или пясък. Отлично място за дизайн на маникюр с кленов лист за нокти ленти от фолио с цвета на злато. Може би на един ногте използването на ефекта на счупено стъкло със златист оттенък.

Кленов лист за нокти: идеи за есенен маникюр

Най-добрите идеи на есенния нийл арт

Маникюр с кленовыми листа изглежда неординарно, внася нотки на чар и изящество в образ. Можете да изберете спокоен вариант или да се възползват от весел и жизнерадостным. Това е един много интересен дизайн:

 • Кутрето и показалеца си покриват бордовым лак.
 • В останалата част на ноктите се нанася бял перлен лак.
 • На безименния пръст на върха на бяла основа рисуват бордовым лак няколко кленов листа с различни размери.

Техника за рисуване кленов лист за нокти могат да бъдат различни. Някои момичета предпочитат по-реалистични изображения, други харесват мультяшные рисунки. Прекрасно следния вариант: светло каштановая перламутровая в основата на ноктите, златни кленови листа с черни контурите.

Оригинално решение ще бъде един или два нокътя боя под имитация на текстурата на дървото, а на останалите нарисува падащи листа клен. Необичайни листа можете също така да плащам лъскави пайети.Кленов лист за нокти: идеи за есенен маникюр

Есенни плъзгачи

Отлично решение за създаване на есенен маникюр с кленовыми листа без много разходи и специални умения. За това се възползвайте от водни стикери (слайдерами). Те са много силни, ярки, с ясни линии на изображението. Лепило, за тези плъзгачи трябва на бял или много светъл лак. Някои етикети невъзможно да се различи от артистични стенописи.

Френч с кленовыми листа

Много оригинално изглеждат ноктите есента френч. Го извършват с червено-оранжеви върха. Малки кленови листа рисуват около себе си "улыбочек" под формата на модела. Върховете на френския маникюр, може да поръсите със златисти пайети.Кленов лист за нокти: идеи за есенен маникюр

Майсторски клас: "Кленов лист за нокти"

Опитни майстори, без много усложнения, създават красив есенен маникюр. Ако вие не знаете как да рисувате клиновый лист на ноктите си, предлагаме ви инструкции стъпка по стъпка. За начало подгответе всички необходими уреди и материали:

 • укрепляющую база под лак;
 • основното покритие;
 • лакове за право фишове: жълто, червено, кафяво, оранжево;
 • тънка четка за рисуване на контури;
 • black лак за оформяне;
 • триизмерна златен посыпку;
 • закрепитель.

След като всички аксесоари за маникюр са готови, се пристъпи към неговото изпълнение. След изброени стъпки ви стане ясно, като нарисува кленов лист за нокти. Създаване на весел есента нийл-арт, придържайте се към следните съвети:

 1. Нанесете върху ногтевые плоча основно покритие. Тя ще защитава ноктите от вредното въздействие на последващи окрашиваний.
 2. Направете оцветяване на ноктите на основния цвят. По-добре да се възползват от бежово, светло кафяво, каштановым лак. След изсъхване отново нанесете лак.
 3. Преминете към изображение листа. За начало си спомнете форма кленов лист - тя е заострен. Нанесете върху нокътната плоча пет точки оранжев цвят, отгоре върху тях нанесете точка на червен тон, после жълто. След това с четка прорисуйте от тези пет точки на краищата листа. Ако ви е трудно да се направи лист от три тонове, използвайте един цвят.
 4. Тънки четка и черен лак прекарайте около заплатата е едва забележим контур.
 5. Ако сте решили да нарисува няколко падащи листа, а след това повторете фигура по горното план.
 6. Всеки лист се поръсва с златист пясък.
 7. Заключете дизайн закрепителем.

Ако искате есента изглежда на 100%, изберете красив нийл-арт с кленовыми листа.