Маникюр "диня"

Маникюр

Истинската жена винаги иска да изглежда стилно и привлекателно, особено в горещото време на годината. Лятото е идеалният период, за да изпробвате нови образи, стилове, пуснати в ярки бои и се украсяват различни аксесоари. С идването на топлина стават актуални цветни грим и маникюр.

Диня – годишната бери. Той е светъл, сочен и сладък, изглежда перфектно не само на масата, но и в ноготках модата. В статия ние ще разгледаме една популярна тенденция – маникюр "диня".

Летен дизайн

Горещо лято диктува свои правила в стила и образността. На ноготках рисуват киви в кройката, грозде, грозде, червени череши, лимони, ананаси и др. От година на година на върха на популярността е така наречения маникюр диня. Това преображение се настройва за позитивно мислене и повдига настроението.

При създаването на "арбузного маникюр" на ноктите си рисуват цветни парченца узрели плод или плод на провал. Ярки цветни арбузики привличат вниманието и придават общия начин на цветове и свежест. Този маникюр е свързана със слънцето, зрели плодове и горски плодове през лятото, топлина и други удоволствия на ваканционния сезон. Това клирънс по-често избират млади момичета, които искат да се подчертае своята игривост и отлично настроение.

Примери за нокти

Благодарение на голямата популярност на маникюр "диня", за цялото време на съществуването му е разработен от голям брой различни варианти на оформяне на ноктите в тази посока. Всяко момиче може да избере за себе си най-атрактивен и стилен, според нея, декор. Помислете за най-популярните и разнообразни видове маникюр.

Стандартен. Класическият вариант е създаването на "арбузного" маникюр. В този случай върху всички нокти изобразени плодове в кройката. Фигура може да бъде нанесен върху всички или почти на всички. На безименния пръст, голям или всеки друг пръст, могат да се представят арбузную кора или листа.

Акцент. В този случай диня в контекста на рисуват само върху един ногте на едната ръка. Като правило, останалата част от невен, боядисани в тези цветове, които се използват за сума плод: червен, зелен, бял, черен. Също така е възможно да се прилагат и други ярки нюанси лакове.

Френч. На всички е известен класически френски. Това е най-често срещаният маникюр, който е универсален и е подходящ за всички стилове. През лятото на модата избират диня френч, когато вместо бял кант по ръба на нокътя рисуват арбузную скилидка: Зелената ивица (кора), бяла и червена с черни включвания (месото с кости).

Обратната френч. Този вариант е преобърната версия на арбузного френча. Изображение на плод е съставен не в края на нокътя, а корен.

Парчета. Много красиво и пъстро изглеждат миниатюрни резени диня, боядисани върху ноктите, триъгълни и полукръгли парченца сочни и сладки плодове.

Градиент. С помощта на стандартен набор от цветове (зелен, бял и червен) може да се направи диня маникюр с наклон. Цветове ще плавно преминават от една в друга. На върха на по-хладно чертаят черни капки – семена на плод.

Това са само основните възможности за избор. Във вашите сили сами да се изработи декор за маникюр или се обърнете за помощ към администраторите ноктите на услугата. Ако повече ви харесват нежни и меки нюанси, а след това, вместо тъмен и наситен зелен цвят може да се използва светло зелен вариант, а червен замени в розово.

За да се постигне максимално сходство на реми на диня с настоящето, трябва да се използват два вида зелен - светъл и по-тъмен нюанс за право цвят на кожата. Въпреки, че идеята не е нова, тя все още е обичано.

Идеи и новости г.

Заслужава да се отбележи, че "диня" маникюр ще бъде чудесно изглежда не само през летния сезон, както и в края на пролетта и началото на есента. Сезонна декорация невен, което изглежда вярно, докато на улицата струва горещо и слънчево време. Нарисувани плодове чудесно изглеждат не само на ноготках на ръцете, и на краката си. Диня педикюр ще е перфектно се комбинира с леки отворени босоножками.

Маникюр с резена диня красиво като с ярки предмети от гардероба, така и със светла и бели дрехи. Плодове, изобразени върху ноктите, ще се превърнат в колоритен акцент, който ще привлече вниманието на околните, не по-лошо бижута.

През този сезон групировка цветни образи избират по-нестандартни варианти за оформяне на маникюр. Ако по-рано при посочване плод на едно ноготке останалите выкрашивали в зелено, червено или покрити с безцветен лак, а след това вече tidbits съчетават с различни възникване цветове: синьо, лилаво, оранжево, жълто и други. При желание може да замиксовать няколко цвята на една ръка.

Огромна популярност придоби фреш-маникюр. Ярък арбузную скилидка отгоре се покриват капки прозрачен лак, симулирайки капчици вода. Този акцент придава свежест и лекота. Снимка сякаш оживява. Този прием често се използват по време на създаването на овощни маникюров.

За никого не е тайна, че френч - това е най-разпространеният вид маникюр. Във връзка с това диня френч е на върха на популярността си през този сезон. Могат да се представят на ноготке fruity скилидка по слоеве или схематично да го повторя с помощта на цветовата гама. За избор момичета предлага обратно или класически (декоративен) вариант. Форма на диня скилидки благодарение на округленности, свързани с френчем.

Как да направим сами?

При наличието на определен редица консумативи и умения могат да бъдат направите цветен маникюр "диня" себе си. Преди да се пристъпи към нанасяне на фигурата, трябва да се подготвят по подходящ начин.

Подготовка на ноктите за арбузному маникюру:

 • За начало трябва да се направи специална ванночку за ръце. В топла вода се добавя натурален лимонов сок и няколко капки етерично масло, на някои - по ваша преценка. Дръжте пръстите си в ванночке трябва да бъде около 25 минути. Кожата распарится и изхвърля за по-нататъшна обработка.
 • След като сесията приключи, вода, с ръце и нокти да се прибира с помощта на салфетки или кърпи. Нанася подхранващ крем върху кожата и растирается до пълното усвояване.
 • Сега е време да се обработва епидермиса. За да ги премахнете трябва с помощта на специални ножици или клещи. Да се отървете от кутикул трябва да е задължително, в противен случай няма да имате красива и чист маникюр. От нокътната плочка епидермиса натиснете с помощта на нож или дървени пръчки.
 • В края се препоръчва да нанесете на зоната около нокътя и специално масло. Тя подхранва кожата воалите и освобождава от старата, ороговевшей кожичките.

Парцел фигура

След това, тъй като ноктите са в ред, че е време да изпълнява най-интересна и приятна работа – де ги изображения сочен диня. Нека разгледаме пример за класически варианта на оформяне с прорисовкой реалистичен плод на провал.

За арбузного маникюр трябва да се подготвят определена цветова палитра лакове:

 • Червено или розово. Този цвят е необходим за право на целулоза. За да създадете ефект на наклон, ще трябва 2 нюанса на един цвят, по-светъл и потемнее.
 • Тъмно зелен. За изображения на тъмни ивици върху кората на диня.
 • Салатовый или светло-зелени. Този цвят се нуждаете за светли ивици плод.
 • Бял. Той е необходим за право светъл слой между коричка и целулоза, а също и за създаване на по-реалистични изображения.
 • Черен. Без този цвят, не може да направи. В арбузном маникюре той е по-удобен за семки и оформяне на фини детайли.
 • Прозрачен лак. С негова помощ се прави в гланцово покритие и осигурени фигура.

Стъпка по стъпка ръководство за нанасяне на рисунката:

 • За начало выкрашиваем нокти в основния цвят, червено или розово.
 • След като първият слой е напълно изсъхнал, е време право кора. Draw светло зелена ивица, а над нея е тъмно-зелени линии.
 • За да корк смотрелась по-реалистичен, трябва да се представят в него, малки черни вкрапления. За право на леки детайли се препоръчва да се използва тънка маникюрную четката.
 • На върха на червената пулпа рисуваме малки черни капчици – това са семена. На върховете на остри костилки могат да причинят бели точки. Те ще направят изображението по-обемна и реалистично.
 • След като фигура изсъхне, покриваме го прозрачен лак.

Френч

Също така можете да се опитате сами да направите по-горе дизайн в стил френски. Освен цветен лак допълнително ще дойде по-удобно пискюл за лака, а също така стикери за френски маникюр. Заслужава да се отбележи, че по технологии диня френч почти не се различава от обикновен френски маникюр, само че вместо бяла "усмивка" прорисовывается зелен кант.

Има два вида оформяне:

 • Кора се поставя в основата на ноктите под формата на полукръгла линия, тъй като в обратен френче.
 • Като в класически френски маникюре фигура се нанася отгоре, на ръба на нокътя. Първо отива зелена ивица, после бяла и след - червената част.

Полезни съвети

За да маникюр оказа красива и смотрелся чудесно, трябва да се вслушат в препоръките на специалисти ноктите на услугата.

Ако правите маникюр себе си и за първи път се приема за нанасяне на фигурата, се препоръчва първо да се извършва на изображението. Идеален тренировъчен пръст, в която майстор на ноктите на услугата усъвършенствате своите умения, но ако го няма под ръка, можете да опитате да рисувате арбузную скилидка на обикновен лист хартия.

Не се скъпя за лаке. Използвайте само качествени средства, които лесно ще се прилагат на нокътната плоча и дълго време стоят без пукнатини.

За да се увеличи устойчивостта на графиката, горната част се нанася слой прозрачен лак. Не забравяйте, че това се прави само след пълното изсъхване на изображението, в противен случай можете да го повредите.

По време на резитба кутикул бъдете максимално внимателни, за да не вреди на кожата или на нокътната плоча.

Ако искате да получите стилен, красив, чист и устойчив фигура, по-добре се обърнете към услугите на професионалисти. Майстор от салон за красота воплотят в реалност всяка творческа концепция. Този маникюр ще запази привлекателността на няколко седмици.

Диня маникюр е много стилен и интересен, но той изглежда уместно само в горещото време на годината. През лятото на такова оформяне е идеално място за срещи, разходки из града и приятно изкарване. Въпреки своята игривост, с по маникюр може да ходи на обучение или на работа.

Как се прави маникюр "диня" вижте в следващото видео.