Женско списание » Грижа за ноктите » Маникюр на вода и лаке: как да се направи в домашни условия, видео-и фото урок

Маникюр на вода и лаке: как да се направи в домашни условия, видео-и фото урок

Ноктите – това е съществен елемент от имиджа на съвременните момичета, който я кара начин пълна и завършена. За да остане оригинален женски пол предприема множество невероятни трикове и техники, за да се създаде един уникален маникюр. В някои случаи това води до сложни и дълги процедури, все пак има начин за създаване на индивидуален маникюр, който да се включи в целия творчески потенциал и постигане на отлични резултати. В някои случаи и най-обикновените материали могат да помогнат в създаването на магическо ноктите на фигурата.

Как да направите маникюр на вода в домашни условия

Колкото и да е странно, процедурата по изграждането на водния маникюр доста проста. Това не отнема много време и ще донесе на своя образ неповторим нокътната модел, параметри, което определя само от фантазията на създателя. Тази техника не включва под себе си, особено сложни манипулации и достъпни дори и за начинаещи.

Маникюр на вода и лаке: как да се направи в домашни условия, видео-и фото урок

Специфика, така наречените мраморно маникюр, е да се последователно нанасяне на водната шир на лак за нокти, създаване на повърхността на водата мека цветен филм. Фигура пренася върху нокътната плоча чрез потапяне в течността и изваждане с вече готов шедьовър.

Коя вода и нужда от инструменти

Маникюр не изисква набор от допълнителни инструменти, важно е само да се определи основната цветова гама, която ще се отрази на настроението. Можете да създавате ярки, лъскави, наистина летни чертежи, като използвате топли цветове лак: жълто, червено, зелено, синьо. Ако екстравагантен подаване на хартията не е подходящ в този момент, то ноктите могат да покрият по-строгите нюанси, като се използват бял и черен цвят. Във воден маникюре важното е, да е изпълнена контраст цветови нюанси, тъй като това е отличителна черта на техника.

Маникюр на вода и лаке: как да се направи в домашни условия, видео-и фото урок

Важно е да се разбере, че лак доста специфичен материал, който се държи по различен начин при определени условия. Въз основа на това, е важно, че водата, която се използва за отглеждане на ноктите покритие, остава една и съща, хладни температури. Температурата на водата играе важна роля в изпълнението на дейности, по тази причина, за да се осигури постоянен термичен състоянието на течности, трябва да се използва достатъчно дълбок съд, например чаша. Напълни предварително приготвен съд с хладка вода, може да се премине към смесване на цветове.

Маникюр на вода и лаке: как да се направи в домашни условия, видео-и фото урок

Така също трябва да се внимава и за това, че процесът няма да се проточи заради оттирания лак с испачканных на пръстите. За тази цел трябва да замотать пръст всеки материал, който ще ги предпази от оцветяването. И като бариера можете да използвате лепило, самозалепваща лента (тиксо), а така също и всеки друг материал, замотав им фалангу пръста си по този начин, за да за външни въздействия е достъпна само ногтевая плоча.

Все още е необходимо да се подготви ацетон, в случай, че частици от лака ще попаднат върху кожата, тъй като те веднага трябва да бъдат отстранени с помощта на памучен диск. Ще трябва и клечка за зъби или някакъв друг тънък остър предмет за създаване на рисунка. И, разбира се, няколко лакове за нокти в съответната цветова гама.

Стъпка по стъпка инструкции за изпълнение

  • На първо място в чаша вода добавете лак. Това следва да се направи внимателно се откажа от, хвърляйки петно от един цвят в центъра на капацитет. След като лак беше по вода, като създава тънък филм, парцел в средата на кръгли петна следващия цвят и така, докато нито бъдат справим брой нюанси. В резултат на това трябва да има нещо като катран.

Маникюр на вода и лаке: как да се направи в домашни условия, видео-и фото урок

  • След това трябва да бъде създаване на желания модел, за осъществяването на тази цел вземете клечка за зъби и ще проведем няколко разреза "на карта", провеждането й е на ръба на капацитета до основата на фигурата. След като направи няколко манипулации, може да се отбележи, че на повърхността на водата се образува съвсем ясна и устраивающая създател на споразумение. Важно е да запомните, че преди всяка цепка, клечка за зъби да избират от влага и остатъци от лак.

Маникюр на вода и лаке: как да се направи в домашни условия, видео-и фото урок

  • Следващата стъпка ще бъде създаване на "защитно оборудване" за пръста, за да на кожата да не се удари лакирана филм, която в момента съхне. След това спокойно може да се окунать пръстите във водата така, че да нокът падна успоредно на повърхността на водата. Потопен пръст трябва да се оставят в течността, докато останките на лаковой филм не бъдат извлечени от чаши с помощта на клечки за зъби.

Маникюр на вода и лаке: как да се направи в домашни условия, видео-и фото урок

  • След като всички стъпки са пълни, може да се получи хензел и да се снимат с него бариерната дрехи. В крайна сметка на ноктите си остава много оригинален маникюр, който много е просто да се създаде самостоятелно у дома.

Видео-урок за създаване на мраморно маникюр

Този видео урок ще даде на всички необходими инструкции за създаване на мраморно маникюр в домашни условия. Освен прости съвети, автор видео предлага няколко възможности за създаване на модели за създаване на оригинален и неповторим начин.

Фото-идеи за дизайн на ноктите с мраморен ефект

Най-важното, което е необходимо за създаване на мраморно ефект на ноктите – това е фантазия. С помощта на клечки за зъби не може само да извършва съкращения на филма от краищата към центъра, но и обратното. Чудесно изглеждат и спирала разрези, които и позволяват да създадете ефекта на мрамор. Всъщност всеки един хаотичен манипулация с тънък инструмент ще приключи творческата идея на дизайна на нокти.