Женско списание » Грижа за ноктите » Маникюр с единорогом

Маникюр с единорогом

Маникюр с единорогом

Мода в цветовете на дъгата еднорози отдавна е излязъл извън границите на детски анимационни филми. Сега вълшебни коне навсякъде – дами украсяват своите аксесоари, боя за коса в ярки цветове, които се носят дрехи с щампи и надписи, восхваляющими еднорози. Разбира се, модната тенденция не е прескочена лице и нокти-за услуги. Момичета споделят в мрежата фанатскими снимки, а майстор – видеоуроками изграждане на маникюр с единорогом.

Какво е необходимо?

Разновидности на маникюр в стил еднорог огромно множество. Може да се каже, че за създаването на такъв маникюр са подходящи всички средства. Но без определени качества, е просто невъзможно да мине. Поръчайте следното:

  • Стикери за нокти. Един лесен и приятен начин да декорирате ноктите си – това са така наречените водни етикети. Рисунки на филм база лесно се нанася върху ноктите и се държат много дълго време, не се плъзга. Сега много от тях: големи и малки, ярки и запазени, анимирани и доброто, водни и переводные.
  • Пастелни нюанси лакове. Да фигура по-добре се открояваше на фона, трябва да изберете за него бледи нюанси на синьо, ментов, розов, бял или бежов цвят.
  • Ярки цветове. Ако не искате ноктите украсени с щампи, използвайте ярки лакове с тънка четка – така може да нарисувате еднорог, например, по скица на уникалния майстор.
  • Rainbow, облаци, звезди, цветя, сърца. Да си единорогу не е самотен, по-добре се допълни фигура разнообразие от модели. Подходящ за всички – като се започне от ненавязчивых завитушек и завършва веригата звезди, сърца, цветя. Но най-подходящи рисунки ще станат облаци, дъга.
  • Надписи. За любителите на еднорози, за да проверите маникюр с надписи: цитат от карикатури, мотивиращи фрази, вашата авторска надпис или просто някаква забавна глупости. На вашия ногте точно има място за няколко реда.
  • Пайети и кристали. Мнозина смятат, че е блестящ лак излезе от мода. Може би, така е, но само не и в случай на еднорози. Тук ще подхождат на всичко, което блести, независимо дали блясък за нокти или специални отделни кристали. Може да се направи брилянтен целия фон или само контур на фигурата по – избирате вие.
  • Камифубуки. Този тренд, подобен на мини-конфети за нокти, отдавна е пуснала корени в среда за нокти-услуга. Огромно разнообразие от цветове, форми и размери на плочите позволява да се създават от тях са различни модели: геометрични, хаотична. Може да се покрие напълно от тях на ноктите. Доста необичайно, но определено си струва да опитате.
  • Градиент. Идеалният фон за еднорог ще бъде градиентный маникюр – комбинация от няколко плавно преминаващи един в друг цветове. Най-логично за тази ситуация комбинация от преливащи нюанси.
  • Втирка. Холографски маникюр, веднага спечели сърцата на модата необичайна переливчатой структура. Може би, може да се каже, че неонови оттенъци олицетворяват магическа среда, свързана с еднорози.
  • 3D рог. За десерт – най -, може би необичайно решение. Това е дълъг рог, който се нанася върху ноктите със специален инструмент (няколко слоя). Не е най-удобно решение, тъй като подобен модел образува оребрени надвеси, но изглежда много оригинално, приказно.

Възможности за създаване на вълшебен маникюр са изключително много. Което е още по – добре- можете да ги комбинирате: например, да се направи неонов маникюр с обемен рога, камифубуками, пайети. Може да се направи модел наклон с надписи и рисунки, облак от искри. Експериментирайте и се наслаждавайте!

Как да направите стъпка по стъпка?

Най-продаваният и най-лесният вариант – това са рисунки-етикети и надписи за нокти. "Успокоят" този забавно единорожку на ноктите си много прост, за да се справят дори начинаещи.

След основен хигиенни маникюр трябва да се прилага на нокти лак на всеки цвят. За предпочитане е добре да се използва под фон пастелни тонове. След това трябва да се овлажнява стикер, вода, внимателно свали фигура от хартиената основа и се прикрепя към ногтю, предварително малко подсушив лак. След непременно трябва да се покрие фигура прозрачен лак или специален закрепителем. Така снимка по-дълго продължи, без да губи яркостта и не стираясь. Форма и дължина на ноктите – всеки, също така може да се използват допълнителни елементи за украса.

Съраунд маникюр в салон

Този маникюр е почти невъзможно да се направи в домашни условия, така че по-добре се обърнете към професионалист. Майстор маникюр използват акрилни лакове и техника скульптурирования. Форма на рог и оребрена релеф са създадени с помощта на машинки за полиране, след това нокти със свеж маникюр държат в ултравиолетовата лампа. Малко търпение – и вашето собствено произведение на изкуството е готово.

За такъв маникюр формата на ноктите трябва да се увеличи привлека по-близо до формата на рог. Трябва заузить ги до края и ще изясни с помощта на пилочки. Бъдете готови за това, че ще трябва да свикне с наднорменото тегло и обемно неровностям. Но заради такава красота може да се изчака.

За кого е подходящ?

Няма значение, домоседка вие или тусовщица, мечтателна личност или практически – маникюр с единорогом ще отговарят на всички.

Но не трябва да забравяме, че за някои ситуации той е без значение. Има правила за облеклото, етика. Ако сте лекар, едва ли ще могат да работят с такъв маникюр. А по време на концерт на симфоничната музика на вас със сигурност осуждающе гледат. Но маникюр с единорогом ще е идеално в лятото на почивка и плажни партита, в нощта на празника Хелоуин и на новогодишния маскараде.

Дори ако за сдържаност във всичко, което се отнася до външния вид, си струва да опитате такъв невероятен маникюр. Преди това от магията никой не може да устои! Само правилно да оцените своите сили. Ако сте сигурни, че извършването на такъв маникюр сами не работи, изберете спечелени доверието на клиентите салон. Там всичко ще е перфектно. Може да се обърнете и към доброто частно учителя, който спечели много положителни отзиви.

Как се извършва маникюр с единорогом ще разберете от следващото видео.