Женско списание » Грижа за ноктите » Маникюр разтягане: проста техника, отличен ефект

Маникюр разтягане: проста техника, отличен ефект

Маникюр разтягане – това е създаване на ноктите плавен преход от един цвят в друг с помощта на четката. Този дизайн има и други имена – омбре, наклон, деграде. Всички начини за създаване на омбре, разтягане на мнозина наричат най-удобно. Защо? Четете в продължението на статията!

 

Маникюр разтягане: проста техника, отличен ефект

 

 

Предимства маникюр стрии

 

 • Стречинг се извършва с четка. Такъв инструмент е винаги да имате под ръка, никакви други приспособления не трябва.

 

 • При пошаговом извършване на маникюр, не се замърсяват околоногтевые ролки и ципа. Извършване на омбре с помощта на гъба, е невъзможно да се създаде красив преход, не само с едно докосване на кожата на пръстите. Премахване на петна от лак не е много удобно, освен това има риск да развали дизайн. Маникюр с растяжкой цвят изключва тези неприятни моменти.

 

 

 • При извършване на преход на цветове начин стриите се създава гладко покритие. В случай на прилагането на гъба, на повърхността на ноктите си остават малки грапавини.

 

 • Стречинг е много удобно да се изпълни гел лак. Ефектен дизайн ще продължи до 20 дни, а това е невероятно предимство за съвременните активни жени. За всички тайни на стрии гел лак разберете сега!

 

Разтягане на гел лак: как да направим правилно

 

Наклон може да изпълни успешно гел лак (шеллаком). Поэтапная инструкция за създаване на дизайн се състои от осем точки:

 

 

 • След традиционната обработка на ръбове и околоногтевого пространство трябва да бъдат отстранени с плочи гланц за подобряване на сцеплението с гел лак.

 

 • Дезинфекция и обезмасляване на повърхности със специални средства.

 

 • Нанасяне върху ноктите бескислотного праймера.

 

 • Нанасяне на първи слой гел лак на половината от повърхността. За втората половина на нокътя парцел с друг цвят гел лак.

 

 • Изпълняваме упражнения чиста пискюл на кръстовището на цветове. Уверени движения, като се държат на базата, който засяга и двете оттенък. От време на време вытираем четката кърпа, за да се избегне образуването на "мръсни" цвят.

 

 • Подсушете слой под лъчите на лампата.

 

 • При нужда се повтаря 6-7 пункт, се нанася втори слой гел лак.

 

 • Покриваме ноктите финишным покритие и да изсъхне.

 

Маникюр разтягане: проста техника, отличен ефект

 

Преход на цветове може да бъдат хоризонтални или вертикални.

 

Изпълняваме упражнения обикновен лак

 

Стъпка по стъпка инструкции за създаване на наклон дизайн обикновен лак, ще бъде съкратен. Но и срокът на експлоатация на такъв проект, уви непродолжителен.

 

Маникюр разтягане: проста техника, отличен ефект

 

 • Нанесете на плочи основен слой.

 

 • Половината от нокътя покрие един нюанс на лака, другата половина – по друг цвят. Нанасят лакове трябва да се доближава.

 

 • Чиста четка, за да извършват удар на границата на цветове. В най-скоро време нюанси смешаются, чрез създаване на меки преход.

 

 • След изсъхване покриване на плочата на дюзи.

 

Маникюр стречинг с пайети

 

Стречинг може да се изпълнява не само цветни лакове, както и пайети. Този дизайн изглежда много впечатляващо и празнично.

 

Маникюр разтягане: проста техника, отличен ефект

 

Искрящи частици имат име глиттер. В продажба има пайети с различни размери, форми и цветове. Налице е суха глиттер и лак с блещукащите компоненти. Стречинг може да се направи на всякакъв носител.

 

За да започне да се оцвети плоча цветен лак. След пълно изсъхване на средства може да се прилага пайети. Суха глиттер леко се разклаща, с върха на нокътя, след това постепенно се дърпайте много ги пискюл до корена, така че концентрацията им постепенно намалява.

 

Маникюр разтягане: проста техника, отличен ефект

 

Ако използвате лак с пайети, а след това нанесете средство на ръба на чинията, след това "опъвайте" в посока към корена, така че да блестящи частици постепенно се редели, като на снимката.

 

Красив маникюр на разтягане може да се направи и по друг начин: да пайети на основата на плочи и постепенно се разтягат ги по посока към свободния край.

 

Маникюр разтягане: проста техника, отличен ефект

 

За стриите е по-добре да се използват подобни нюанси. Така ще бъде по-лесно да извърши преход на цветовете. В бъдеще е възможно да се експериментира и с контрастни лакове. Всеки дизайн ще изглежда по-нов, оригинален и стилен! Той е превъзходен, подходящи и за къси, и за нарощенных нокти.

 

Маникюр разтягане: проста техника, отличен ефект

 

Маникюр разтягане: проста техника, отличен ефект

 

Маникюр разтягане: проста техника, отличен ефект