Женско списание » Грижа за ноктите » Маникюр с трафаретами: описание на технологията, интересни идеи и препоръки. Шаблони за френски маникюр

Маникюр с трафаретами: описание на технологията, интересни идеи и препоръки. Шаблони за френски маникюр

Френски маникюр с трафаретами или френч е подходяща за всякакви дължини и форми на ноктите, краси дръжки жени от различни възрасти и е подходящо за всеки патрул, и ситуация. Класическият френч е, нокти, покрити с лак пастельного на цвят с бяло на върха.

История на възникване на

Въпреки името френч се появява през 1976 г. в Сащ, когато режисьорът се оплаква на приятел на недостиг на време за съемочного ден.

Проблемът се състоеше в това, че актрисата е променено не само тоалети, но и цвета на лака. А това е силно отразено в бюджета, в края на краищата, трябваше да плащат маникюрщицам за рециклиране. Джеф Пинк, след като изслуша проблема приятел, създал иновативна за времето си колекция от лакове позволяват да правят универсален маникюр с трафаретами.

Маникюр с трафаретами: описание на технологията, интересни идеи и препоръки. Шаблони за френски маникюр

Колекцията бе толкова успешна, че скоро се оказа по подиуми на Франция. Благодарение на модели, които се е налагало десетки пъти да променят екипировки. Оттук се появява името "френски".

Създател на иновациите патентова създаден чип. Защото, както е известно, всичко, което се нарича на френски се свързва с изтънченост.

Предимства на френча

 • Гъвкавост;
 • Може да се използва както за естествени, така и изкуствени нокти;
 • Никога няма да излязат от мода;
 • Въз основа На него може да създадете уникални маникюры, достатъчно да се включи въображението;
 • Срок на служба трае по-дълго, отколкото при други лакове;
 • Помага за прикриване на дефекти на нокътната плочка;
 • Фокусира вниманието към природната красота на ноктите;
 • Идеален вариант за педикюр.

Разновидности на френча

Позовавайки се на основата на класическия маникюр, професионалисти и любители ноктите на услугата излезе справедлива стойност на деривати. Например, милениум (с помощта на пайети), фен-френч и т.н., Но най-известни, се считат за класика и лунен възможности.

Маникюр с трафаретами: описание на технологията, интересни идеи и препоръки. Шаблони за френски маникюр

При класическия метод ногтевая плоча, покрита с някакъв лак телесен цвят, най-често това е бежово или светло розово. И шаблони за френски маникюр позволяват леко прокрасить върха на бели емайл. Този вариант е добър гъвкавост. Той е подходящ за ежедневието, официални тържества, на приятелски срещи и романтични срещи. Класическият френч е съчетаваме с дрехи от различен стил.

Лунен маникюр сега е в пика на своята популярност. Също така го наричат "обратен френчем". Ако в класически усмивка прорисовывается на върха, а след това в лунна тя се извършва в основата на нокътната плочка, а останалата част се покриват всички студен оттенък.

Оригинално изглежда лунен френч с помощта на студените тонове. Например, златна усмивка и матиран лак сиво-син цвят. Но заслужава да се отбележи, че този вариант визуално намаляване на дължината на ноктите, така че за кратко по-добре да изберете класически. Освен това, той е практичен: полумесец (усмивка) на ноктите може да нюанс по-малко тяхното прераждане.

Маникюр с трафаретами: описание на технологията, интересни идеи и препоръки. Шаблони за френски маникюр

Изтегли маникюр в домашни условия

Може да се направи само за половин час. Имаме нужда от 2 лак, както и шаблони за френски маникюр.

Етапи:

 1. Омекотяване и премахване на кожичките, чеп, придаващи на ноктите в желаната форма.
 2. Наклейте листа, с дължина на свободния върха на ноктите не трябва да превишава 5 mm.
 3. Нанесете върху него лак, след няколко минути накрасьте на следващия слой.
 4. Свалете шаблон.
 5. Покрийте ноктите с лак пастельного оттенък.
 6. За блясък и удължаване на срока на служба на маникюр, накрая нанесете закрепитель.

Самостоятелен класически маникюр с помощта на шаблон е готов.

Маникюр с трафаретами: описание на технологията, интересни идеи и препоръки. Шаблони за френски маникюр

Лунен френч

За да украсяват ноктите популярен в момента маникюр не трябва да се отиде до учителя. Както и класически можете да го направите от дома си, като следвате няколко правила. Какво ще предприемете, за да направите лунен маникюр с трафаретами: гел-лак две съчетани помежду си нюанси, UV-лампа, основата.

Инструкции стъпка по стъпка:

 1. Да доведе в реда на състоянието на ноктите.
 2. Обезмаслени повърхността, покриване на специални основа и се сушат на лампа.
 3. Да се нанесе лак, предназначен за кладенци и отново, за да изпратите ноктите в UV лампа.
 4. Така как се прави маникюр с трафаретами, покриване на стикер на мястото на дупката и нанесете втори гел-лак.
 5. Накрасьте максимална покритие, а последният път, моля изпратете на ноктите в UV-лампа за полимеризация.

Маникюр с трафаретами: описание на технологията, интересни идеи и препоръки. Шаблони за френски маникюр

Френски маникюр с чертеж

Скромен френч може да се направи много по-ярка, ако заменя бялата емайл цветен лак или го украсяват с някакъв модел.

Френски маникюр с шарки чудесен вариант за пролетта и лятото. Както кристали и пайети са подходящи за партита и официални събития.

А може ли да ги направите сами? Разбира се! За да направите шаблони за маникюр със собствените си ръце е необходимо скоч и лак (за предпочитане е да си на корицата е кръгла и плоска). Залепете тиксо върху корицата и изрежете кръг. След това го нарежете с още няколко части (2-3). Готово!

Основното правило е: когато ще се прави маникюр с трафаретами собствено производство, добре наклейте лепенка на нокътната плоча, в противен случай ще се сблъскате с факта, че лак ще проникне. Свали палестинска етикети трябва след пълно изсъхване.

Маникюр с трафаретами: описание на технологията, интересни идеи и препоръки. Шаблони за френски маникюр

Между другото, шаблони за лунния маникюр се извършва по същата схема, само обиколката трябва да бъде малко по-малко, тъй като стикер клеится в основата на нокътната плочка и от него вече, толкова по-прекрасно и аккуратней резултат.

Как да направим френски, без използване на шаблони

Нарисувайте красива, и най-важното, дори една усмивка, без да използвате специални неклеек не е лесно. За това трябва много да се обучават с добър консистенцията на лак. Той трябва да се нанася равномерно, не се разпространи и да има удобна четка. Между другото последното условие е важно за тези които нямат специален набор кисточек за професионалисти.

Така че, за да се направи френски маникюр, без използване на шаблони прекарайте страничното платно на върха на нокътя. Това трябва да е от ляво на дясно и се опитайте да направите вашата ръка, не се разтърси. След свободен върха напълно оцветена лак (отдолу-нагоре).

Грешката може да се определи всяка четка с кръгла и твърда четка. След приключване на процедурата не забравяйте да нанесете специално покритие - закрепитель.

Тайните на перфектния маникюр и мнения на момичета за френче

Всяка жена поне веднъж, но прави маникюр от себе си. Разбира се, резултатът понякога е далеч от идеала. Въпреки това тази наука е доста проста, важното е да не се ангажират често срещаните грешки.

Грешка № 1. Твърда ципа никога не уберется и още повече не отодвинется от първия път. Така че вземете за правило, всеки ден по няколко пъти да нанася специално масло. Най-добре е, преди почистване на зъбите. Докато вие се занимавате с хигиената на устната кухина, масло ще се абсорбира, а на вас ще остане само помассировать ноготочки в продължение на няколко минути.

Грешка № 2. В стремежа си да бъдат в тенденцията на сезона, много момичета подстригают нокти в основата. За да нокти се формира правилно, трябва да се оставят поне 1-2 мм.

Грешка № 3. Нанасяне на множество слоеве. Максималния брой 3.

Грешка № 4. В никакъв случай не се режат на странични опори. Изтриване е възможно да се произвеждат с помощта на телена, а най-добре стъклен пилички. Така че махнете настрана ножици.

Грешка № 5. Покриване на ноктите с лак, веднага след обезмасляване повърхността. Качването на корицата се препоръчва след няколко минути, през това време вещество напълно се изпари.

Маникюр с трафаретами: описание на технологията, интересни идеи и препоръки. Шаблони за френски маникюр

Грешка № 6. Не може лак се разклаща преди употреба. Резултат: мехури. Достатъчно бавно покатать лак между дланите си.

Грешка № 7. Неровное нанасяне. За цветен лак определят точно, прокрасьте първо нокти бял оттенък, а отгоре основен.

Грешка № 9. Недосушка лак. Ако на малка бутилка с "изсушаване" приключи, маникюр вече е направен възползвайте се от народни начин. Достатъчно съкрушени за няколко минути в студена вода и след това намажете повърхността на нокътя масло.

Като следвате тези прости правила домашен маникюр може да изглежда не по-зле от професионално.