Женско списание » Грижа за ноктите » Маникюр космос: стъпка по стъпка инструкции + полезни съвети за начинаещи

Маникюр космос: стъпка по стъпка инструкции + полезни съвети за начинаещи

Избора на дизайн на ноктите, жените, обикновено се ръководят от множество принципите: много важно, за покритие изглеждаше стилно, хармонично дополняло начин и в същото време перекликалось с настроение. Въпреки популярността на класически френча, много дами предпочитат други по-нестандартни дизайнам. Невероятно ефектно изглежда маникюр космос, което позволява да се изобразяват на ноктите планети, звезди и мъглявини.

Маникюр космос

Маникюр космос – тренд на този сезон. Това покритие изглежда не само модерно, но и свежо, чисто нова. Такива невен привличат вниманието и да предизвика интерес. В салон за този дизайн ще струва доста скъпо, но това съвсем не пречи на момичетата овладяване на техниката на това покритие у дома.

От интересен космос на ноктите си?

Наскоро тема на космоса е достатъчно популярна: в магазините може да се срещнат дрехи и аксесоари на съответния тон. Покритие на ноктите изображение на космически тела изглежда доста ефектно във всяка житейска ситуация: маникюр изглежда прекрасно в ежедневието, но и смело подчертава индивидуалността на официални събития.

Особености на съвременния космически дизайн

Преди няколко години космическото покритие вече се полага на модата: майстор изобразени звезди и комети, използвайки пайети и етикети. Модерна и съща индустрия за красота дава възможност да представят всяко космическото тяло или обект – всичко зависи от фантазията и желанията на клиент.

Маникюр космос: стъпка по стъпка инструкции + полезни съвети за начинаещи

 • Процедурата за горещ маникюр достатъчно проста, за да я в къщи, но резултатът ще надмине очакванията.
 • Ако потренират да работят с рисунки за нокти с игла, а след това в най-скоро време, невен ще бъдат изключително подробни и без посещение на салон, да научите повече подробности в тази статия .

Как правилно да се подготвят за процедурата

Необходимо е да се разбере значението на подготвителен етап в създаването на космическия дизайн на ноктите. Повечето момичета изпълняват своите гел-лакове, които държат в ноктите си чак до следващата корекция.

За да лак (като гел, така и обикновен) добре ложился и изглеждаше спретната, трябва да се извърши пълно почистване на нокти: придаване на формата на ноктите, заполировать блестящ слой и премахване на ороговевшую кожата, епидермиса.

Обрезной или хардуер?

Много жени вече са се преместили на хардуер маникюр. Такова почистване се извършва върху суха, ноктите достатъчно бързо. За нея е необходим специален уред – фрейзър. Устройството се продава в повечето магазини за електроника, но използването му изисква умение и опит.

Маникюр космос: стъпка по стъпка инструкции + полезни съвети за начинаещи

Класически обрезной маникюр изпълняват единствено на распаренных и подготвени нокти. За такова почистване е необходима само ноктите набор, който има във всеки дом.

Разработването на техника обрезного маникюр

Не трябва да се бърза да се прилага космос в неопитни ръце лак палто покритие ще бъде нестабилна си и в крайна сметка ще развалят цялата резултат. Започне да с отстраняване на предишното покритие с повърхността на ноктите приготвяне на питателна ваната.

Рецепти тави достатъчно много : във водата можете да добавите няколко капки йод или се смесва с малко лимонов сок с растително масло. Когато кожата на ръцете ви ще станат по-меки, трябва да се пристъпи към незабавно изпълнение на обрезного маникюр.

Първото нещо, с помощта на пилочки, придават ноготкам желаната форма. В случая с космически маникюр е най-подходящ ще изглежда класическа квадратна, а също и овална форма. Местим пилочку следва в посока от краищата към центъра, за да се избегне нараняване на нокътната плочка.

Маникюр космос: стъпка по стъпка инструкции + полезни съвети за начинаещи

Премахване на кутикул се извършва на етапи: първо кожата натиснете метална шпатула (или портокалова пръчка), а след това се берат ножничками. За да се постигне перфектен резултат, е необходимо също така да се използват специални клещи. Този уред ще ви помогне да отнемат най-малките заусеницы.

Много специалисти препоръчват да се използва масло за облекчаване кутикул на последния етап. Такова средство не само ще направи кожата на ръцете кадифен, но и ще помогне за по-бързото зарастване. В края можете да използвате и крем за ръце, триене масажни движения.

Извършваме космически маникюр себе си

Много дами се интересуват как да направят маникюр космос в домашни условия. В тази ситуация на помощ ще дойде интернет, който разполага с достатъчно голям брой обучаващи кадри.

Заслужава да се отбележи, че маникюр космос в домашни условия отнема достатъчно много време, а защото по-добре да експериментирате в почивен ден, когато няма да бързате и да се съсредоточи върху дизайна.

Преди да направи маникюр на космоса, ще трябва да придобият някои средства:

 • База (черно, тъмно синьо, лилаво или друг тъмен лак)
 • Светъл лак (е по-удобен за изпълнение на мъглявини)
 • Няколко ярки лакове
 • Пайети (може да се замени блестящ лак)
 • Закрепитель (прозрачен)
 • Подходящи

Как да се нанесе покритие?

На вече обработена и шийн finish ноктите трябва да нанесе основния тъмен лак (при нужда може да се покрие в два слоя) и да я изсушава. Нататък внимателно нанесете по-светъл лак за подходящи, и светлина "промакивающими" движения докоснете невен памучен диск на ръцете ви ще се появи неяснота. Подобна процедура трябва да се извърши и с по-ярък лак: навлажнете им за подходящи, лесно, натиснете върху основата на вече готовата мъглявина.

Маникюр космос: стъпка по стъпка инструкции + полезни съвети за начинаещи

Когато покритието изсъхне, пристъпи към най – забавната част- създаване на планети. За този бъдат изсушени ноготок покриват блестящ лак. Да фигура изглеждаше по-естествено, можете да комбинирате пайети с различни размери.

В края на ноктите се покриват закрепителем и изчакайте пълното изсъхване на покритието.

Космически маникюр с гел-лак

Достойнство гелевых лакове вече са успели да се оцени много момичета. Тези покрития не се губят своята жалба по-късно дори няколко седмици. За изпълнение на космоса гел, освен цветните лакове, ще се нуждаят от качествена база, закрепитель и ултравиолетова лампа.

Маникюр космос: стъпка по стъпка инструкции + полезни съвети за начинаещи

Трябва да се разбере, че гелевое покритие изисква определени умения, а защото е много по-добре да тренират на обикновените лакове. Когато сте напълно доволни от външния вид на невен, можете да започнете да бъдат обучени космическия маникюру гел.

Напълно неочакван резултат ще използването на бриллиантового покритие: невен ще изглеждат по-обемни. При всякакво осветление на външния вид на ръцете ще ви моля: покритие ще се преливат с нови и нови цветове.

Маникюр космос: стъпка по стъпка инструкции + полезни съвети за начинаещи

 • Рисунки за нокти акрил могат да бъдат много различни, така че по-добре да се запознаете с всички възможности, преди да направи снимка.
 • Термолак променя цвета в зависимост от температурата, като придава на вашия начин на специална подчертае подробно в темата тук .

Полезни съвети

Космически маникюр рядко се получава от първия път. Поради това, мнозина се разочароват и се отказват от този дизайн. Всъщност всяка грапавост или огрех може да се определи и да променяте.

Свежи идеи

Като всяка форма на ноктите покритие, космически дизайн има свои тайни:

 • Ноктите ви ще изглеждат още по-необичайно, ако ще се използва бял лак, нанесени на подходящи, за право на планетите.
 • Класически прозрачен закрепитель може да се замени с лак със сребро глиттером – на вашите нокти ще се появи истински на млечния път.
 • Ако случайно сте нанесли в излишъка някакъв лак – това съвсем не е беда. Неспокойния си поглед този парцел може да бъде просто боя върху тъмен лак, който се използва като база. В този случай дизайн съвсем не страдат, а не е нужно всички променям.
 • Много момичета казват, че черният лак, след отстраняване, да оставя следи от ноктите. Това може да се избегне ако преди началото на покриване да се прилага на невен база обикновен прозрачен лак.
 • Избор на ярки нюанси за маникюр, да не забравяме и факта, че дизайнът на космоса изглежда по-ефектно, по-студени цветове. Най-подходящи са розови, лилави и сини отблясъци.
 • Замяна на подходящи можете да се насладите на парче гъба за миене на съдове. Тя оставя по-малко плътни следи, и като резултат покритие изглежда по-подредено.

Космически маникюр – наистина стои дизайн, който ще необикновен личности с активна жизнена позиция. В този случай ноктите стават само неразделна част от стилен и съвременен начин.

Маникюр с космически дизайн: видео

Космически дизайн е популярна вече не за първи сезон. Това е цяло изкуство, на индивидуалното и неповторимото, а основният плюс на които е неговата гъвкавост.