Женско списание » Грижа за ноктите » Маникюр с зайчиком

Маникюр с зайчиком

Маникюр с зайчиком

За ноктите и ръцете изглеждат привлекателно, за тях е необходимо редовно да се грижи и да направи маникюр. Но много често обикновена възможности за оформяне на невен са остаряла, и иска нещо специално, а понякога и приятен. Маникюр с зайчиком ще се превърне в чудесно решение и без затруднения разбавит си сиви делници. Защото такава нокти дизайн могат да бъдат изработени в най-различни изпълнение и ще отговарят представители на нежния пол на всички възрасти. На следващо място, ние по-подробно ще ви разкажа за този дизайн, споделя интересни идеи и съвети на специалисти.

Характеристики

Най-често очарователни лъчи, малките и други животни в ноктите си представят млади момичета, за които с такъв дизайн подходящ за ежедневието, за обучение и на вечерни разходки. Наричат маникюр с животни универсален възможно, всичко зависи само от това как той така е направен. Разбира се, затруднен вариант в ярки цветове - аматьор, а ето сладък зайчишки в пластична цветове са най-търсени в салони за красота.

Заячий маникюр могат да се изпълняват както с помощта на професионален, така и в домашни условия. Вторият вариант е не по-малко сложен и дори завладяващ. В края на краищата, в домашни условия можете да експериментирате и да включите въображението си в пълна степен, особено ако сте енергичен момиче, което търси изява в nail-изкуство.

Зайки на ноготках задължително трябва да бъде често срещано явление и скучни, те могат да бъдат ясно проследени или украсени с помощта на различни камъни.

Много популярни мультяшные варианти от различни приказки и анимационни филми. Също много добре изглеждат и силуети на животни, изпълнени в стил минимализъм.

Техника на изпълнение

Най-често животните на ноктите е изобразен с помощта на ръчно рисувани и акрилни бои, но също така могат да се използват и гел-лакове, и обикновените лакове, но от тях по-трудно да изпълнява фигура, тъй като те изсъхват бързо.

Зайчета изглеждайте страхотно на всяка форма и дължина на ноктите, а освен това, с помощта на животни изображения може да скрие тези или други неравности по нокътната плочка.

Най-лесният, безопасен и ефективен вариант за създаване на дизайн се счита за използване на вече готови стикери и плъзгачи с най-различни изображения на животни. Ако имате на разположение набор от стемпинга и правилните "заячьи" шаблони, а след това и с помощта на тази техника вие без труд ги поставете на своите нокти.

Също много популярно да правя лъчи, допълват от тях френски или лунен маникюр. Но не е задължително да правите зверят на всеки ногте. Ако вашата фигура ще бъде ясно изразена и съраунд, тогава по-добре да го публикувате по една или две пальчиках, а ето силуети на животни са доста подходящи за право на всеки ногте. Важното е, все пак да не забравяме за хармония и чувство за мярка.

Разбира се, това далеч не са всички технологии за изпълнение и стилове. Ако ви харесва няколко варианта на оформяне, можете без затруднения да ги комбинирате и да получите отличен резултат.

Интересни опции

Както вече споменахме по-горе, зайчета на ноктите може да се опише абсолютно по-различен начин. Това могат да бъдат и цели произведения на изкуството, върху които капитанът ще стои няколко часа, или миниатюрни и прости малки животни. След това ще разгледаме различни видове оформяне на ноктите с помощта на тях тези измислен зверят:

 • Много хубаво изглеждат ноктите, покрити с однотонным лак и допълнени от красиви, но лесно боядисани зайци. Изглеждайте страхотно на ноктите си и ги мордочки с уши;
 • Много необичайно ще изглежда заек с конска опашка, където като последното може да се използва малък камък или страз. При това ноктите задължително трябва да са всички в един цвят, например, средните може да се направи блестяща с помощта на лак или специален втирки. Такава нокти дизайн точно ще се вдигне настроението ви и всички около вас наоколо;
 • Доста хубаво и привлекателно изглеждат бели зайчишки на розов фон, такава маникюр могат да бъдат допълнени с малки кристали, рисунки топки или сърца. Разбира се, в домашни условия ще бъде трудно да се изпълни, затова е най-добре да се предпочитат специалист;
 • Много небанально ще изглежда мордочки заек с дълги уши на френче, когато мордашками напълно затворен свободния край на нокътя. Освен това, този дизайн ще е уместно да изпълни всички ноготках. Големите зайци е най-добре да се прилага, за да не се губи доста време в прорисовку всички детайли;
 • Отлична идея за парти ще се превърне в образ зайче плейбой в ноктите си. Той ще бъде добре да бъде в хармония и с ярък пурпурен френчем, и с напълно покрити с цветни нокти.

Зайци, зайчета на ноктите си ще добави начин на кокетства, женственост и миловидности, така че дори ако сте вече на 16 години, не се страхувайте да правите тези чудесни животни на ноктите си, глупаво е да изглеждате не ще.

Какво трябва?

За да направите маникюр с зайчиком, вие се нуждаете от следните материали:

 • Обикновени или гел-лак;
 • Декоративни прах, втирки, кристали, бульонки, дантела и етикети във формата на зайчат;
 • Четка за рисуване. Задължително кичур и дотс.

Разбира се, това е само една малка и приблизителен списък на това, което ви може да дойде по-удобно у дома, за създаване на зверове върху ноктите си.

Правим у дома

Много е важно да се изготви ноктите последващо нанасяне на лак и да им почистване. Допълнително предлагаме малък майстор-клас, както сами се представят хубаво заек с един пръст, без излишни неприятности.

 • За начало решете с какви лакове ще се работи. По-добре да използвате гел-лакове, но може да се направи и обикновени, но много бързо;
 • Скрийте всички нокти на избрания от вас цвят лак или скомбинируйте цвят, например, покриване на показалеца хензел и нежно-синьо и върху него се изобразяват зайчишку, а други ноктите розови и бели цветове. Разбира се, можете да изберете всеки друг нокти за сума;
 • С помощта на бял лак или боя очертите малка полосочку за бъдещата мордашки с помощта на тънка четка приблизително там, където започва свободния край на нокътя. Закрасьте област на свободния край. Начертайте уши;
 • Дайте бялата основа на рисунката да изсъхне. С помощта на розов цвят дополните заячьи уши и направете руж, а с помощта на черен прорисуйте очи и мустаци;
 • След като изсъхне рисунката капак на всичко ноктите увековечи прозрачен лак и навлажняване на епидермиса масло.

Точно на същото място, можете да рисувате в розово и кремовом цвят, а също и допълнени с пайети.

Как да нарисуват най-сладкото лъчи на ноктите си гледайте в следващото видео.