Маникюр с ананас

Маникюр с ананас

В последно време жените са станали по-внимателни към своите ноктите и ръцете, и това не е изненадващо, защото те винаги привличат към себе си погледи на минувачите. Красив и добре поддържан маникюр – това е рецептата за успех на интервю за работа, работа, и дори в приятелски парти . А, освен това, когато ноктите са покрити с лак, те са защитени от вредното въздействие на околната среда, защото преимущества в маникюре маса. Но половината от нещата да направите ноктите маникюр, а другата - да се избере за тях подходящ дизайн. По-нататък ще ви разкажа за модни, сочни и ярки ананасах на ноктите, които ще направят всяко маникюр и вашият ден по-топло лятно и позитивно.

Характеристики на сок от ананас за нокти дизайн

Плодовете винаги са били отличен дизайн за сочен за маникюр. И всичко това, защото точно те ще повдигнат настроението дори страстен и хладен ден. "Ананас бум" на нокти вече е на мода дълго време, въпреки че тази година търсенето значително се е увеличил.

Маникюр с сочен ананас избират не само за почивка на море или за плажната парти, като за нокти дизайн ще бъде подходящо и за обикновените ежедневието, защото не може да се каже, че той се търсеният номер. По-скоро, той просто ярък и жив и напомня за далечни тропиците.

Предимно маникюр с ананас избират млади момичета, които искат да покажат цялата си енергия и импулсивност, разбира се, не в отрицателен смисъл на думата. По-едно и също зрели дами рядко дават предимство на този дизайн, но понякога оформят един по един ноготку за контраст.

Във всеки случай, подобен маникюр е подходящ за всяка възраст и за всеки цвят на кожата момичета, въпреки че на смуглых дамах маникюр с ананас изглежда най-изгодно.

Така че, ако сте решили да повдигнете настроението си и на всички около вас, то тогава изберете по-смели декоративни ананас на ноктите си в най-различни тяхното изпълнение. Те не само ще бъдат чудесно допълнение начин, но и без труд ще зарадва своите обладательницу.

Изберете цвят

Основен цвят за маникюр с ананас може да бъде най-различен, важното е, че той е ярък, защото сочни плодове е много обичат узрели цветове и нюанси. Най-често като основен цвят избират киселина опции или ярко-пурпурни, сини, червени, оранжеви и, разбира се, класически бял цвят, върху който ананас ще бъде прекрасно се открояват.

Техник изпълнява такъв проект, без малкия дузина. Ананас може да се направи на нарощенных ноктите, прави аквариум рисунки, изобразяващи плодове на гел-лакове или най-обикновени быстросохнущих.

Такъв маникюр ви дава възможност да се прилагат в него най-различни идеи и експерименти. Привеждане няколко дизайни в една или скомбинируйте текстура.

Модни идеи и дизайн

В необятността на интернет ще намерите малки милион най-различни изображения на ананас маникюр, който е направен в най-необичайни варианти. Очите ще бъдат разпръснати и ще бъде трудно да се избере едно нещо. За да не се губим, по-смели да си изберете няколко варианта на дизайн, добавяне на малко на фантазия и напред да създадете свой собствен дизайн.

 • Выигрышнее само ананас изглеждат в бял цвят на ноктите, все още може да се допълни с красиви лимонови кристали или златен прорисовкой. Не е излишно да се направи зелен ананасовые листа.
 • Изглеждат чудесно и комбинирани плодови дизайн на ноктите си, когато, например, на един пръст изобразяват киви, както и на други лимон, диня, банан или ананас.
 • Най-лесният и на общините, се счита за използване на плъзгачи за нокти с плодове. Те са много лесни и безвредни за употреба, а освен това можете с лекота да изпълнява с тях маникюр, без да излизате от дома си. Варианти на такива стикери за нокти много, те могат да съдържат само плодове или цели тропически композиции.
 • Ако искате да слънчевото настроение, това не е задължително ноктите на изобразяването на цели ананаси, защото никой не е забранявал ги рисува красиви филийки. Не по-малко красиво ще изглежда и ананас в кройката.
 • Според експерти нокти индустрия, плодове на ноктите не трябва винаги да изглежда като картини на велики художници, понякога е по-добре да се предпочитат анимационни и прост зарисовкам плодове, които изглеждат година не по-лошо.
 • Сложни плодови проекти, разбира се, може да се реализира само в един салон за красота. Най-добре е такава картината не се прави на всички нокти, иначе като цяло ръце ще изглежда "тежко".
 • Много скъпо ще изглежда обемна ананас на ноктите си, но най-често с такъв дизайн може да въплъти в реалност само в един салон за красота, тъй като обемни плодове са направени благодарение на акрилни пудре и друг помощен материали.

Съвети на специалистите

Много важно е да знаете, че ако искате да направите ананас дизайн на ноктите, но нямате време и желание за експерименти, по-смели записывайтесь в салон за красота, където без затруднения воплотят си плодови мечтите си в реалност. А ако душата изисква творчество, запасете се с търпение, лакове и, например, с акрилни бои, които най-често се използват за датирането на ноктите си. Те са напълно безопасни за прилагането и по никакъв начин не влияят на нокътната плоча.

Ако извършвате дизайн с ананас у дома и имате опит с гел-лакове, е най-добре да се даде предпочитание именно на тях, защото на тях лесно да рисувам с акрилни бои, които са много удобни за стенописи.

Ако сте решили да нарисувате лесно fruity на пистата с помощта на обикновени лакове, тогава е задължително да изберете прясно опции и след всеки нов цвят внимателно избършете четка. Рисува трябва в ускорени темпове, защото обикновените лакове много бързо да изсъхне.

Не се страхувайте да експериментирате с цветове. Отлично решение е да направите два нокътя бели и нарисувайте на тях ананас, а други покриване на ярко-жълт лак. Този дизайн ще изглежда много сочно.

Което се нуждаете за дизайн?

За създаване на сок от ананас украса на ноктите може да имате нужда от следните материали:

 • Акрилни бои за рисуване и живопис;
 • Обикновен лак или гел лак, топ, покритие, UV лампа;
 • Специални четки за nail art, непременно купете и тънка четка за право на фини детайли;
 • Етикети (при необходимост);
 • Кристали, бульонки, камъчета и други предмети за украса;
 • При желание комплект за стемпинга с ананасовыми трафаретами.

Разбира се, този професионален комплект може да бъде само от специалист, ви остава само да изберете определени продукти за определен проект или може да не придобие това е всичко и просто да се направи маникюр в салон за красота.

Изпълняваме стъпка по стъпка

Ако все пак са решили да експериментирате у дома и да изпълни ананас дизайн, а след това препоръчваме да се обърне внимание на следните инструкции стъпка по стъпка.

За начало ще ви трябват следните материали:

 • Бял, лимон или жълто, кафяво и зелено, лъки, прозрачно покритие;
 • Тънка и средната четка;
 • Лакочистител.

И така, на самия семинар:

 • Скрийте всички нокти бял цвят, това ще бъде основният цвят, в който по-късно ще бъдат публикувани от нашите плодове. Дайте лаку да изсъхне. Като основен цвят можете да изберете розово или сметана вариант, важното е, че той е хармонично съчетание с ананас.
 • Ако за вашия жълт лак четка не е много широк, тогава с нейна помощ нанесете малки кръгове върху ноктите или използвайте отделна четка. По този начин, у вас ще фигури на бъдещите ананас.
 • След като жълти петна изсъхне, с помощта на тънка четка прорисуйте ги кафяв лак, като един вид рибарска мрежа.
 • Начертайте плодове зелени опашки.
 • Изчакайте пълното изсъхване на проектиране и покрива всички прозрачни закрепителем. Ако желаете, можете да разнообразите декор на малки кристали.

Също така прост дизайн могат да станат напълно покрити с ноктите си в жълт цвят с кафяв прорисовкой и зелени листата на свободния край на нокътя.

Необичайно решение може да стане ананас, изцяло изпълнени от ярко жълто страз, той не само ще привлече вниманието към себе си, но и ще изглежда наистина е красива. Този дизайн е най-добре да се изпълнява в гел-лакове, с конвенционалните той едва ли дълго ще продължи.

Още една идея за маникюр с ананас е показано на видеото по-долу.