Маникюр с пионам

Маникюр с пионам

Модата често се променя и това се отразява на маникюре. Ако по-рано момичетата предпочитат абстракция, то сега все по-често за нокти на младите дами се срещат цветни рисунки. Мода за цветя, не угасала на всички времена. Днес голяма популярност се радва на маникюр с божур.

Характеристики

Под цветен маникюр може да изберете абсолютно всички цветове. Такъв маникюр повдига настроението дори в един дъждовен и мрачен ден. Но при избора на цветове се препоръчва да се разгледа време на годината. Пролетта е лалета, люляци. През лятото - лайка, роза и божур. През пролетта - далии. През зимата ще отговарят на карамфил или роза.

Съществува китайска живопис - това е, когато фигура отива мазком акварел. Могат да се представят като прости рисунки, така и сложни.

Много модерни цветя на ноктите – това е божури. С всяка изминала година този цвят на ноктите красавици се трансформира. През 2017 г. божур стана по-ориенталски. Рисувани Изток прави акценти на всички най-малки подробности. Такава рисунка може да се нанесе само истински майстор.

Един от най-модерните нюанси в маникюре остава розов цвят. Божур ще изглежда добре на къси нокти, по-дълги. Въпреки това, за дълги са възможни и по-сложни модели. За да приложите още един декор, трябва да помислят добре и по-отблизо, защото е важно да не се наруши източна рисувани

Идеи

Модерен счита за декорация в стила на обичайното френча, с бял и прозрачен лак. В ноктите си безименен пръст се прави божур в нежни цветове. Този маникюр е универсален. Той е подходящ както за ежедневието, така и за тържествен празник.

Модерен тенденция е маникюр с използване на пастельного лак, който се отличава с розов оттенък. В средните и безименните ноктите божури правят в тъмно сиво оттенке. Този маникюр е подходящ за всеки празник. Не трябва да забравяме и за класически бял френч.

Можете да добавяте рисунки, направени в китайската техника. В домашни условия да се направи това е трудно, по-добре да доверите тази работа на опитен образец.

Зелен лак в момента също е в тренд. На безименния нокът може да се покрие с черен лак, а като дизайн представят божур. Дупка в средно ногте може внимателно поставете кристали. Тогава маникюр ще бъде напълно завършен.

За повечето нийл-дизайнери на цветя — темата е неизчерпаема. Цветя са и реалистични, и измислени. Да Не забравяме и за котешко око.

Чудесно е нийл-арт на ярък фон. Той става популярен през пролетта, когато цялата природа се събужда от зимния сън. На фона може да вземе абсолютно всеки-от синьо до ярко лилаво. Има варианти, когато основният лак е с един цвят, а цветята са поставени на светъл фон.

Възможности за почивка

Добър вариант - модели на френче, който е направен в бяло и бирюзовом цветове. Можете да добавите китайска живопис. Чудесно място за маникюр, бели и червени нюанси. Те могат да бъдат основните цветове на нийл-арта, цялото внимание – върху големи божури.

Използването на 3D-дизайн

Сега набира популярност с цветен дизайн в 3D технологиите. Обемни части се състоят от формата на гел, той напълно притежава форма.

Този маникюр не е подходящ за всички, тъй като някои от детайлите ще се придържат към дрехи, но той изглежда добре на дълги нокти.

В обемни цветя на божур, можете да добавите и кристали или бульонки.

Възможности в пастелни нюанси – също тренд на този сезон. То е красиво, че изглежда добре и с обемни елементи. Стомашни цветя божури може да се помрачи, и тогава маникюр ще бъде по-обемни. А в средата на божур може да се постави бяло камъче и бели бульонки. Този маникюр е най-подходящ за посещения. Има празничен вариант - в зелено и лилаво цветове.

Френч с божур

Идеи:

  • На ноктите се прави златисто-зелен френч, но всеки нокти - своя дизайн.
  • Средната ноктите - кристали и божур бледо лилаво цветове.
  • Безименен ноктите - блестящи кристали, а отгоре те са по-големи.

Матиран лак продължава да печели сърцата на красавиците.

Комбинация на гланц и мат възможности, бели и червени нюанси харесат на всички. Ноктите безименния пръст може да се добави обемни божури с рисунки и модели.

Не е много нормален френч с божур безименни ноктите и печели сърцата на все повече красавици. Малките кристали могат да допълнят образа.

Трябва да се каже и за абстрактен дизайн. Това е абсолютно свободен стил, тук не е необходимо изготвянето на информация. Този нийл-арт обществото и у дома. При абстрактен дизайн достатъчно много групировки. За ежедневието е подходяща за нокти-арт с абстрактно пионом.

Божур като дизайн на ноктите – това е перфектното решение! Експериментирайте, изберете най-подходящия вариант за себе си – и няма да бъдете разочаровани.

Повече за това как да изготвят божури на ноктите си ще разберете от следващото видео.