Женско списание » Грижа за ноктите » Маникюр със сладолед

Маникюр със сладолед

Маникюр със сладолед

Красивият маникюр е задължителен атрибут на всеки стилен начин. Днес е много популярно да привлече в своите ноготках различни захарни изделия, включително и сладолед с разноцветни топки.

Идеи за дизайн

Съвременната мода за рисуване сладки нокти е много разнообразен, може да се въплъти в живота на всяка интересна идея.

Почти всяко лято начин може да се комбинира с по маникюр, носителка на такива модерни невен на брега на морето в комбинация с купальником ще изглежда много стилно и свежо.

Идеи за дизайн на маникюр с лакомства могат да бъдат най-разнообразни, но все още може да ги раздели на малки групи:

 • Със сладолед. Хит на лятото на 2017. Обемни или плоски, цветни или гладки, топки сладолед могат да бъдат боядисани и могат да бъдат изобразени с помощта на шаблон. Те могат да бъдат в обичайния чашата или в вафли рожке.
 • С торти на шведска маса. Обикновено в такъв проект се използват най-ярки цветове лак – зелени, розови, червени и сини. Интересна история: на четири от пет пръста сладкиши изписани цели, а на един - надкусанное. Нито една модата няма да се откаже от маникюр с такъв декор.
 • С пончиками. Различни по размер и диаметър, с посыпушкой или без, с глазура от всякакъв цвят - маникюр с пончиками остава един от най-обичаните модели в последните години.
 • Със захарен памук. За amatures, обаяние или стил "Барби" посреща с такъв дизайн. Ярко-розова приторная захарен памук на бял фон изглежда много впечатляващо, както на хартия, така и на ноктите си.

Новости г.

Хит на последния на лятото е дизайн със сладолед. Стилисти на своите модели, за да подчертае дрехи "Пролет-лято 2017 г.", предпочитат да виждат в ярки и весели маникюр с любимия десерт.

Класически нанасяне на ярък и контрастен фигурата на един безименен пръст при боядисване на останалите в един "спокоен цвят", например, бледо-жълт или млечно розово – този вариант изглежда много забавен и модерен.

Преливане от бледо до ефектен цвят, започвайки от палеца и завършва на заинтересуваните лица отправят мотивирано искане и изглежда много интересно. На един или два пръста можете да рисувате сладолед, например, в вафли чашата, и да се придържат към същите цветове, че и основният фон, но се използва по-ярки нюанси. Например, на фона направи бледо лилав, а топки сладолед украсяват в синьо, виолетово и пурпурно.

Още една свежа идея е да се използва най-ярките и киселинни нюанси. Любительницы нощен живот, ще оценят ярък дизайн на ноктите с помощта на блестящ лак. Хранене на дневна светлина, люминесцентный лак през нощта ще бъде много ярко се открояват.

Също така можете да използвате различни дизайни на различни ноктите си. Лунен дизайн ще изглежда много нежно, заедно с френски маникюр, а малък рог със сладолед в горната лява четвърт нокти ще пикантен връхната точка в целия начин.

Различни стилове, грах и загибы ще е интересно изглеждат като фон за основната фигура, най - важното- мъдро да изберете цвят, за да не беше сливане или прекомерна претенциозност.

За amatures, експерименти има още един интересен начин: четири нокътя покриване на абсолютно черен лак, матирано или блестящ, а в един нарисува рог с пломбиром. С така достатъчно строго, но при този прост дизайн може да се излезе на работа или да отидете на среща.

Любительницам изготвя сладост на ноктите не си струва да се претоварвайте начин на многобройни рисунки върху всички пръсти. Ако, например, изготвя всички сладки подред, тогава ще се окаже, просто сливающаяся маса ярки цветове, и като такива да се набляга на фигура да не успее.

Декор

Съвременният пазар предлага огромно количество декорации за маникюр, с помощта на които може да се въплъщават в себе си най-интересните идеи. Например, прах може да служи като средство за декор, така и начин за допълнително укрепване на ноктите.

Акрилна пудра на прах – на най-незамысловатое решение. Чрез нея можете да създадете дизайн "сладолед с обсыпкой". Тя създава допълнителен обем, лесно се отделя правилните част на фигурата. Също така има блестяща пудра на прах, която е осветена на дневна светлина.

Кристали – чудесен начин за украса на готовото изображение. Камъчета в различни цветове може да се използва като топки сладолед.

Конфети може да се прилага като посыпку за дизайн на ноктите с топка сладолед, пончиком или кексом. Изглежда много ярко и празнично.

С помощта на стикери , може да не се прилага фигура себе си, а вече се купят готови. Към днешна дата асортимент от стикери с участието на любимите сладкиши наистина е огромен.

Майстор маникюрного услуги често използват пайети за създаване на интересен на фона на основното изображение. Например, матови цветове, използвани за основна фигура, отлично се съчетава с лек блясък и блясък на фона.

Метална апликация , подходящи за създаване на по-строг дизайн, а ярките цветове на ноктите ще изглеждат не на място. С помощта на сребро, черно и бяло лъки, можете да създадете дискретен начин, при това чрез прилагане на най-тренд тема.

Стъпка по стъпка ръководство и майсторски класове

Ако идеята да създаде маникюр със сладолед, трябва предварително да мисля за материали, които може би могат да дойде по-удобно. Неусложнена помагалото ще помогне на модницам сами да си направите такъв маникюр в домашни условия.

 1. Преди да нанесете лак трябва да нокти в ред: измийте ръцете си със сапун, внимателно сухи нокти и да изтриете цялата мръсотия под тях. С помощта на пилку придадат на дългата част на нокътя съответната форма. След това отстранете кожичките от нокътната плочка и с специална мека пила за нокти шлифуем повърхността на нокътя, почистване на нея.
 2. След това трябва да бъдат обезмаслени ноктите. С помощта на салфетка, търкайте ноктите специална течност.
 3. Нанасяне на праймера или бонд осигурява гел-лаку-добро сцепление с нокът, той не отслоится и ще бъде здраво се държа не по-малко от три седмици.
 4. След това се парцел с основна основа или максимална покритие.
 5. След завършване на подготвителен етап се пристъпи към нанасяне на база гел-лак на ноктите. Той се нанася с помощта на обикновена четка и след това се поставя в ултравиолетова лампа за 30 секунди.
 6. Когато основното покритие е напълно суха, трябва да се нанесе слой от цветен гел. Трябва да се прилага средният брой на лака, тъй като голяма капка размажется по целия изменение и недостатъчно количество ще бъде "полосить" на ногте.
 7. След това се парцел с основната фигура, в нашия случай –три лъжички в вафли рожке. За мъниста използваме акриловую захар, а конус равен на гел-лак специална тънка четка. Фигура парцел на безименни пръсти на двете ръце. Всички останали пръсти просто са боядисани в обикновен цвят.
 8. Финалната стъпка е нанасяне на топового покритие върху основната фигура, не трябва да забравяме покрие и режа ноктите, а след това полимеризовать.

Как да рисувам ноктите сладолед-рог в техниката кадифе пясък, вижте в следващото видео.

Майсторски клас за създаване на фигурата "Бархатное сладолед"

 1. За начало трябва да се подготви материали: прах "кадифе", пинсети, щеточку, най-база, лак основен цвят, а също и цвят на декора, по своя преценка.
 2. След прилагане на най-крайни база и нейното изсушаване, трябва да нанесете основния цвят. На първия слой се оставя да изсъхне напълно, и след нанасяне на втория слой се поръсва с луксозен прах. Например, това може да бъде обсыпка за сладолед.
 3. С помощта на пинсета съдържат въси по рисуване, след това четка внимателно отряхиваем излишните неща.

Майсторски клас за създаване на трафаретного снимки "Сладолед"

 1. Ще подготвим няколко ярки лакове, максимална покритие, печат, метален диск, предварително подбираме шаблон с образа на сладолед. Ще подготвим всички необходими материали и преступаем до подготовительному етап.
 2. Премахване на епидермиса, полируем ноктите, подпиливаем излишни край. Задължително трябва да обезмаслени повърхността на нокътя.
 3. След нанасяне и изсъхване на топового лак пристъпваме към нанасяне на цвета. Ако ноктите за сума е предназначена само един на всяка ръка, това е предварително накрасить и подсушете всички нокти, а след това вече да се пристъпи към фигурата.
 4. На диска попълнете фигура сладолед разноцветни лакове. Събираме боя на печат с помощта на докосване. След това точни ясни движение край фигура на самата нокътната плоча.
 5. След нанасяне на фигурата му даде просушиться под лампа за 30 секунди.