Женско списание » Грижа за ноктите » Фрезер за маникюр: характеристики на избор, дюзи

Фрезер за маникюр: характеристики на избор, дюзи

Фрезер за маникюр трябва да изберете мъдро. Всички машини се отличават не само с външния си вид. Те се разработват в зависимост от това за какво ги е планирано да се прилага. Има фрезер за маникюр и педикюр, които можете да прекарате премахване на гел-лак. В ролята на един от главните показатели, което действа скорост, а също ниво на мощност фрезера за нокти. В зависимост от вашите цели, трябва да излезем и мощност на апарата.

Правото на избор – надеждни резултати

Ако за вас фрезер за маникюрных работи – това е инструмент за почистване на нокти и маникюр, като цяло, мощност 15 W ще бъде достатъчно при обороти над 20 хиляди Ако се упражнявате удължаване на ноктите или тяхната корекция, а след това да отнеме апарат с по-високи показатели. Тя се използва и за премахване на гел-лак.

Фрезер за маникюр: характеристики на избор, дюзиЗа комбинирана и хардуер педикюр е необходимо най-мощен апарат, скорост на въртене, която е повече от 25 хиляди оборота в минута. Освен тази важна характеристики, телефон и други. Това са условията, в които се планира да бъдат експлоатирани frezer. Ако вие работите като неустановени специалист хардуер, маникюр, тогава трябва да се разбере, че солиден набор ще има значително тегло.

При условие разъездов, особено при липсата на личен автомобил, един такъв момент може да се окаже решаващ. Въпреки това, ако работата ви очаква в салон за постоянно, тогава можете да изберете най-пълен комплект. Все пак не е нужно да тегли frezer на града, таская цялата тежест на апарата на рамото му.

Допълнително трябва да се разбере, колко пари сте готови да плащат за frezer. Не забравяйте, че често се изисква пълен комплект, който включва специална приставка за фрезера. В зависимост от тях, цената също може да варира. Не забравяйте и за страната производител. Проверете дали вашата страна за доставка на производител на оригинални резервни части, в случай на нужда предприеме ремонт.

При избора не забравяйте да погледнете, каква апарат дръжка. Колкото той е по-лек, толкова по-малка мощност и издръжливост може да разчита. Продължително натоварване могат да се счупят или перегреть апарат. Допълнително следва да се отбележи, че не всички дюзи има баланс, съответно, при работа могат да се усети вибрация. Лека дръжка ще ги предава в ръката на майстор в пълен размер.

Още един важен критерий – това е реална гаранция. При закупуване най-добре да изберете frezer, който има възможност за обслужване в дома или близко село.

Работа с гел-лак

Фрезер за маникюр: характеристики на избор, дюзи Всички знаят, че за отстраняване на гел-лак, често трябва да положат допълнителни усилия. Някои от тях са премахнати доста трудно, така че броят на майстори за премахване на гел-лак използват frezer. Това позволява премахване на горния слой, за по-лесно размачивания директно покритие.

Въпреки това, с този начин на отнемане на гел-лак трябва да бъде предпазлив. Често при неправилна употреба, frezer може да увреди горните слоеве на плочи, както и създаване на голямо количество прах.

Да се откаже от първична обработка също не си струва. Достатъчно е просто да изпълнява това е разумно. Да се ползват за премахване на гел-лак само течност, увеличаване на времето на неговото въздействие, също е погрешно. Това може да навреди и изсъхнат чинията и околната кожа.

Съществуващите дюзи

Набор фрезеру може да се състои от различни дюзи. С помощта на някои може да се извърши премахване на гел-лак или просто обработка на нокътната плочка. Те варират от корицата на няколко вида. Има наставка:

  • керамичните;
  • изработени от диаманти;
  • с метална основа;
  • силиконовата;
  • фисурная;
  • натурална.

Фрезер за маникюр: характеристики на избор, дюзи

Керамична дюза сред специалистите е спечелила титла пемза изкуствен произход. Рядко кой набор е без нея.

За производство се прилага керамични бележчица, която се смесва с материал за закрепване. Тази смес се използва за попълване на форма, която след това се пече в пещ. Керамични заготовки, която се състоя процесът на пържене, се свързва с дръжка, с помощта на която и да е възможно използването му по фрейзере.

В зависимост от това какъв е размерът има керамични кости, глави, ще имат различни абразивни показател. Керамични обаче е малка, средна и голяма. Най-често с педикюрными творби на тази наставка може да се справя с гръм и трясък. Това е отлично средство за премахване на мазоли, пилинг на кожата на стъпалата, която излишно е загрубела. Advanced керамична дюза помага за оформянето на валиковую форма около плоча.

Вторите по разпространението на типа, в набирането на средства, това е диамант. Те могат да се справят свободен край на нокътната, както и кожата с увреждания. Ако диамантени дюзи имат малък диаметър или игловидную форма, след което на тях е удобно да се използват при обработката на кожичките. С по-големи образчиками могат да се отстранят малки мазоли или груба кожа.

Са произведени диамантени глави, точно както и първия вариант. За работа троха от диаманти, смесени със свързващо материал, който се поставя на дръжката и се пече в пещ. Така че, се изпълняват в метални глави. Тях идеално се справят с акрилни нокти, но не са подходящи те за премахване на гел-лак.

Фрезер за маникюр: характеристики на избор, дюзи Има и съвети от диамант обсадения тип. Определяне на трохите от повърхността произведени электролизным начин. Тези дюзи са подходящи за премахване на гел-лак. Също така те могат да се справят с естествени нокти. Самата обаче също може да бъде различна: естествен и изкуствен произход. Изкуствен вариант е по-за предпочитане заради по-малка издръжливост. Той достатъчно бързо започва да се разпада и губи работни способности.

Често в комплект за фрезера е включена дюза, изпълнена от метални материали. Изпълнени са от твърд метал. Се делят на едно - и двунаправленные. Разликата е в това, че работата може да се извършва в една или две посоки. Вторият вариант е по-удобно, ако става въпрос за обработка на нокътната. Главната им разлика от редица други, това което частици на нокътя от тях са отстранени под формата на талаш, а не на прах. Това е добра възможност за първата груба обработка. Например, става дума за суха мехури.

Тези дюзи са в състояние да се справят с нокти изкуствен произход, когато се изисква ги рана. Накрайник с груба bossed може да се използва за рязане мазоли и мехури. Ако планирате да работите от тях чрез гел-материал, е необходимо вариант средно абразивно, в противен случай той ще се вмъкне между зъбите.

В зависимост от формата на вдлъбнатини, дюзи са директни, косите и кръстообразна. Директен borislav дава възможност за по-сериозна работа в сравнение с наклонена черта. При работа с втората ще изисква по-голяма точност. Кръстообразна са най-издръжливи.

Под фисурными метални дюзи отнася за инструменти с малки расщелинами. На тях е удобно зачищать пукнатини на повърхността на софия, както и извършване на аутопсия и премахване на прът мехури и мазоли. Разбира се, напуканите пети от тях не се провеждат, но ефективността на козметика, подпомагащ ги лекува, ще бъде увеличен.

Ако за фрезера се предлага накрайник от силикон, това най-често върху нея се намира малката глоба на разпространение. В зависимост от нивото на абразивно, от тях се прави циклене и лакиране на ноктите, отстраняване на горния слой на ноктите, преди да изпълни натрупване.

С помощта на най-груби дюзи от силикон може да финишно се обработват стъпалата. При работа с такива приложения трябва да спазват редица правила. По-специално, не се спирам на едно място, тъй като те доста бързо се загрява на ноктите.

Най-травмоопасными дюзи за фрезера са естествени. За тях се използва фетр, велур или памук. Те са идеални за полиране на нокти от естествен произход, както и за обработка на последно място. С тях можете да премахване на малки драскотини или полиране на ноктите, преди да получи блясък. Въпреки това те имат същия недостатък, че и силикон – бързо загряване на нокътя.