Маникюр с корона

Маникюр с корона

Красив маникюр за всяка представителки на прекрасния пол, - това е своеобразен beauty-ритуал, който просто не може да се пренебрегне. Красивите и добре поддържани нокти, ръцете винаги привличат към себе си погледи на възхищение. Те са винаги в ума, така че трябва да изглеждат безупречно. Днес представителки на нежния пол могат да изпълнят маникюр в салона или да експериментирате у дома. И В двата случая си има плюсове и минуси, в които е необходимо да се разбере най-подробно. Сред красиви дами на голяма популярност се радва на маникюр с корона.

Характеристики на дизайна

"Кралския" маникюр с корона много обичат жените от всички възрасти. Може би това се дължи на факта, че те искат да се чувстват принцеси – или просто е мода, задава своя специален тон. Маникюр с най-различни корони се счита за доста разнообразни, но същевременно елегантен. Той не се нуждае за някакъв специален повод. Този маникюр е отличен комплимент и на къси, и на дълги нокти. Той ще бъде успешно в хармония с всяка форма на нокътната плочка. Този маникюр ще бъде прекрасно решение за обучение, работа, живот или моминско парти.

Маникюр с корона може да се извърши в най-различни техники и стилове. Този дизайн е много лесно да се извършва в домашни условия, така че няма нужда да се харчат много пари за салони за красота.

Маникюр с корона във всеки изпълнението си (независимо дали тя е нарисувана, вылеплена или залепен) винаги е символ на красота и власт. А това означава, че той е подходящ уверени в себе си млади момичета, които отиват към своите цели, не се страхува от препятствия.

Всички специалисти по маникюру събират на едно мнение: равенство на всички пръсти вкус, а ето представят невычурные и чист корони на две пальчиках най - много. Може да се нанесе рисунка върху средния и безименния пръсти.

Избор на корона, като основен дизайн, по-добре не се "извайват" нищо допълнително на ноктите, защото може да се случи и така, че по-малко - това е успешно и выигрышнее.

Какво да изберете?

Получаване на дизайн на короната на ноктите по следните начини:

 • Представят го с акрилни бои или обикновени лакове. Ако работите с гел-лакове - разбира се, рисувани акрил ще бъде много между другото.
 • Поставете малки кристали или бульонками. Можете да използвате най-различни цветове.
 • Да короната с помощта на стемпинга и желания шаблон.
 • Залепите вече готов вариант. Най-добра позиция такъв аксесоар на гел-лаке, тъй като в обичайния короната едва ли ще продължи дълго.
 • Направи корона с помощта на гел-лакове и фолио. Ефект можете да получите на наистина луксозни.
 • Използване плъзгач с корони или други етикети във формата на отделни части.

Какъвто и начин да изберете - ако подозирате, че не се справите, по-добре е да се използват услугите на майстори, защото те, без труда воплотят на всички "царски" идеи за нокти. Не се страхувайте да комбинирате тези или други предварително направени проекти, добавяйки нещо от себе си.

Интересни идеи

Към днешна дата, вие няма да се сблъскате с дефицит на идеи и най-различни дизайни за нокти, тъй като в интернет много от тях. Нататък си струва да се помисли най-романтични идеи за използване на короните на ноктите:

 • Наистина необичайно и красиво ще изглежда дизайнът, когато в стандартен френче линия усмивки са заменени с корона. Цвят можете да използвате най-различни, но ето корона е по-добре да се направи в златен или сребърен изпълнение. Ако желаете, можете да разнообразите дизайна на малки кристали или кристали
 • Много странно изглежда лунен маникюр с корона. Тя може да бъде нарисувана, или е направена от точки – с помощта на специален дотса. Дизайнът на маникюр, можете без затруднения да изпълни и в домашни условия.
 • Може би, най-модерният ще маникюр, изпълнени в техника "котешко око" и допълва луксозен корона. Я най-добре да се разположат само на един пръст, за да дизайн не изглеждаше твърде натрапчиво. Такъв царски атрибут може да оформите с помощта на страз, кристали и камъни (или лепило готов вариант).
 • Много "скъпо" и впечатляващо изглеждат всички черни проекти със златни корони. Такива нокти точно, няма да си обладательницу без внимание. Най-често такава корона се намира на един пръст, други също могат да се украсят россыпью златен блясък или лека прорисовкой златна дантела.
 • Светли и стилно ще изглежда струя черна корона на малиновом лаке. Освен това се представят я на безименния пръст, а средния често са украсени с черна дантела. Ще бъде много атрактивен дизайн.
 • Малки златни корони, може да се направи с помощта на стемпинга - или нарисувайте на ръка, но не на всички нокти.

Короната ще бъде добре "да седи" като на сплошном цвят, така и на френче, така че избора остава за вас. Освен това, най-различни вариации на короните можете да представят на всички цветове. Например, на благородната синьо или индиго ще бъде много изгодно страхотно сребърна корона от скъпоценни камъни и блестящи кристали. А ето луксозен цвят марсала на ноктите си без затруднения разбавит златна корона с камъни под малки рубини.

Не се страхувайте от експерименти, короната е олицетворение на нещо изискано, скъпо и красиво, така че не забравяйте да дополните своя маникюр красиви пръстени и да влязат с украшения-гривни с камъни.

Съвети

Маникюр ще бъде еднакво добре както на къси така и на дълги нокти. Освен това, той е много изгодно ще изглежда на формата на ноктите "балерина".

Ако направите маникюр в домашни условия, то бъдете много внимателни с основните цветове, в които ще изготвя или разпространява с корона. Ако използвате бял или кремав лак като основен, погрижете се за това, за да ногтевая плоча е била плоска. Трябва да бъде направена или обрезной, или хардуер маникюр. Освен това, по-добре е да използвате гел-лакове и рисува върху тях специални бои. Такъв дизайн "ще" продължи по-дълго, да го изпълни ще бъде по-лесно. Ако работите с обикновените лакове, то не забравяйте - те са много трудно да се коригира, така че да рисувам трябва от първия път и много бързо.

Короната на ноктите изобщо не е задължително трябва да се извършва в "скъпоценни" цветове. Добър вариант ще ярки нюанси. Нека това ще бъде короната на феите от вълшебната приказка.

Добро решение е да се допълни с дизайн на различни насекоми (например, пеперуди или пчелками). Също така можете да украсите на малки кристали.

Най-различни дизайни много - да не се скриете вашето въображение и фантазия (при това съвсем не е от значение, дали вие маникюр себе си или обяснявате желанията на учителя).

Как да се извърши прост маникюр с корона вижте в следващото видео.