Женско списание » Грижа за ноктите » Маникюр с вишенками

Маникюр с вишенками

Маникюр с вишенками

Към днешна дата услугите на салони за красота за нокти-арту са най-търсени. Дамите са започнали да обръщат повече внимание на ръцете и ноктите. Разходка с добре поддържани нокти – норма, която дори не изисква ненужни дискусии, защото женските ръце винаги привличат към себе си маса внимание. Добре поддържани ръце и нокти - голям плюс. Тъй като дамите винаги искат разнообразие, става дума за най-различни дизайнах за декорация на нокти. Нататък си струва да се обсъдят необичайни маникюры с вишенками, говори за възможностите за създаване на такъв проект в домашни условия.

Характеристики

Лятно настроение в ноктите си по всяко време на годината ще помогне за създаването на "вишнева" маникюр. Ярки, сочни плодове ще бъдат между другото и през лятото, и през зимата. Важна особеност на този маникюр е голям брой възможности, защото може да създаде в най-различни техники. На първо място, на череши може да се изпълни на конвенционалните лак или гел-варианти. Можете да ги направи на насипни технологии, може да използвате етикети във формата на вишенок.

"Вишнева" нокти-най-добър дизайн изпълнява в салона за красота, така че можете да прекарате по-малко време и усилия за създаване на добра фигура. Въпреки това, ако на душата се нуждае от експерименти, които имате в наличност има чифт четки за дизайн, може и да тренирате у дома. Особено в този случай, ако времето позволява. Всичко си има и своите предимства.

Можете да работите с различни техники. Изготвен череши могат да бъдат допълнени с пайети, мънистен или камъни в тон ягодкам. Добър вариант - да ги украсяват с листа.

Маникюр с такъв дизайн, подходящи за най-различни случаи. Той еднакво добре комплимент обрафз за плажната парти лято и разбавит вашите трудови делници.

Цвят и техника на рисунката

Череши на ноктите може да се ситуира в сърцето на различен фон. Най-често се избират по прозрачен или бял цвят, но не е изключение и различни нюанси на розово и кремаво. За да изберете правилния нюанс, трябва да се изходи от това, за какъв повод ви се изисква такъв дизайн, а също така се вземат предвид настроението и състоянието на ноктите.

Ако ноктите са малко жълтеникави, а на хардуер маникюр не позволява да се подобри ситуацията, да се откаже от прозрачен вариант лак - разбира се, ако не затворите жълти част на нокътната плочка череши или пък да не изберете френч, добавянето на неговите плодове. Ако ноктите ви има някакви проблеми, тогава по-добре да изберете цветни варианти лакове, които дават наситен и покриват изцяло ноктите на краката. Бял или кремав лак сами по себе си са много контрастни.

Ако ще да рисува върху тях череши сами, бъдете много бдителни и внимателни. В такива цветове са особено видими за всички грешка. По-добре предварително да тренират, да плодове на хартия - и само след това преминете директно към ноктите.

Ако все пак реши да направи фигура от себе си, тогава запасете се на тънки четки за нокти дизайн, дотсом и с акрилни бои (от тях най-удобно да се направи боядисване на ноктите). Но никой не е отменен и рисунки лакове. За съжаление, понякога с тях е трудно да се работи, защото те бързо изсъхват.

Дизайн

В интернет ще намерите около един милион най-различни модели и снимки "черешово" маникюр. При това на очите, просто се разделят, защото искате да създадете и този, и този маникюр. Но не отчаиваетесь, защото винаги може да се комбинират няколко идеи и да се получи нещо специално. Най - важното- да се даде воля на своята фантазия и да позволи пълното отваряне на въображението си. Череша дизайн може да се извърши с помощта на обикновени или гел-лакове. Разбира се, за по-устойчиво покритие е подходящо да се използва вторият вариант. Могат да се разграничат следните интересни идеи:

 • Класически или цветен френч без труд ще допълнят сочни череши. Сам по себе си френски маникюр не е скучен, но да го направи по - "жив" и притегателно ще летни плодове в ярка украса. За по-голяма изразителност можете да ги прорисовать с помощта на злато, черна или бяла акрилна боя (или лак). Освен това, зелените листа също са подходящи, дори е много добре.
 • Однотонное покритие + малки череши. Този маникюр ще изглежда страхотно в бял цвят, а ето дребни плодове могат да бъдат червени или червено. Череши можете да рисувате сами, с помощта на дотса. Тъй като те са малки, точките ще бъде достатъчно, а ето стрък и листа, вече ще трябва да представят с помощта на тънка четка.
 • "Вишнева френч". Можете да постигнете много изключителен дизайн, който няма да скучаете. В такъв маникюре ногтевая табела е прикрепена прозрачен лак или покритие с малко блясък, а на свободната част на нокътя се чертаят череши. Те могат да стигнат почти до средата на нокътя, ако това се изисква от дизайн. Този маникюр ще бъде еднакво добре и на дълги и на къси нокти.
 • Много необичайно и "вкусно" изглеждат капкейки с череши на ноктите си. Разбира се, не си струва да ги рисува на всеки пръст. Дизайнът обича минимализма, защото той сам по себе си е много атрактивен. Направете такава фигура на един или на два пръста, това ще бъде достатъчно.

Самите череши могат да бъдат ярко червени или много зрели, почти черни, наподобяващи череша.

Изобщо не е задължително да рисуват зърната на всяка ногте. В последно време е станал популярен дизайн само две нокти - например, на средния и безименния пръст. Други боядисани в однотонном цвят. Можете да разнообразите своите череши с помощта на сняг, изглежда това ще е повече от необичайно.

Изпълнение стъпка по стъпка в домашни условия

Разглеждане на основните проекти и техника на изпълнение, струва си да преминете към най – забавната част- изпълнение на маникюр с череши в домашни условия. Разбира се, ще се разглежда най-простите варианти, които почти със сигурност се изпълнява от първия път.

За създаване на малки вишенок на къси нокти трябва да се обърне внимание на следните инструкции стъпка по стъпка:

 • Предварително подгответе ноктите. Подпилите тях, направете необходимата форма и лечение на епидермиса.
 • Преди да нанесете лак на ноктите не трябва да бъде мазна, непременно измийте ръцете си.
 • Нанесете на ноктите, лак, който ще бъде основен цвят. В него ще обединят бъдещите плодове. Оставете да изсъхне или изсушете го на лампа, ако работите с гел-лак.
 • С помощта на тънка четка нарисувайте на ноктите клонки за плодове. Те могат да са кафяви или леко зеленоватыми.
 • Нататък до края на клончета пририсуйте червени чаши, това и ще си череши. Можете да ги направите с помощта на тънка четка или дотса. Освен това, можете да направите на череши, с помощта на големи червени кристали, които могат да се "сложи" в специално лепило или все още не са сухи, лак.
 • Сега нарисувайте листа с помощта на тънка четка.
 • Поставете малки отблясъци на вишенках и листиках с помощта на бяла боя или лак, в зависимост от това с какви материали работите.
 • Допълни дизайн могат да бъдат единични кристали.
 • Фиксирайте всичко с помощта на безцветен лак или финала.

Всички череши може да се допълни с красива и фина прорисовкой в злато.Така череши ще изглеждат по-елегантната и благородно.

Също така си заслужава да се обърне внимание на следния опростен дизайн "вишнева френч", който се изпълнява обикновени лакове за нокти:

 • Подготовка на ноктите за нанасяне на лак. Можете да използвате прозрачно покритие, като основен. Оставете го да изсъхне.
 • На ъгъл на свободния край на нокътя нарисувайте силует на череша или няколко череши, ако позволява на дължина.
 • Повторете това действие на всички нокти.
 • Поставете отблясъци на вишенках с помощта на тънка четка и бял лак.
 • Кръгът черен цвят плодове и направете им опашки.
 • При желание да разнообразят състава листата.
 • Допълнителна прорисовку плодове и листа можете да направите и с помощта на бял цвят.
 • Оставете повърхността да изсъхне и покрийте всички прозрачен лак за фиксиране.

При създаването на рисунки върху нокти в домашни условия използвайте само пресни и качествени лакове и боя.

Повече за това как да изготвят череши ноктите, ще разберете от следващото видео.