Женско списание » Грижа за ноктите » Маникюр котешко око как да се направи в домашни условия

Маникюр котешко око как да се направи в домашни условия

Маникюр, выполняемый в уникален стил котешко око, става все по-актуална. Този дизайн е зашеметяващ, че и спомага за повишаване на нивото на популярност. Котешко око предполага, имитация на едноименния камък, благодарение на което се случва преображение на ноктите. Използван гел представлява магнитно покритие, което е в основата на създаването на стилни рисунки на ноготках, в резултат на което може да се реализират разнообразни идеи. Маникюр може да създаде в домашни условия, защото процедурата е различна невероятна лекота.

Маникюр котешко око как да се направи в домашни условия

Пример за маникюр в стил котешко око

Какви са функциите на уреди трябва да се отбележи?

Маникюр котешко око как да се направи в домашни условия

Един от лакове за извършване на този дизайн

Преди, как ще създаде елегантен дизайн за своите нокти, трябва да се обърне внимание на някои особености.

Използван лак различна плътност, пластичност, разнообразие от цветова палитра и наличието на пигменти. Покритие могат да се съхраняват до двадесет дни. Специален шеллак включва метални компоненти малки размери, благодарение на които се създава стилен дизайн нокти. Glare, който може да се създаде при провеждането на процедурите, се проявява при определени ъгли, което се превръща във важен нюанс и допълва съзидателен ефект.

Шеллак, което ви позволява да създадете котешко око, не е толкова популярна като класически гел. Тази ситуация трябва да се промени в най-скоро време, в края на краищата, маникюр има малки кристали, които създават неординарный 3D ефект. На същата фигура прилича на зеницата на очите ми коте.

Какво е необходимо, за провеждане на процедурата?

В желанието си да реализират неординарный дизайн за своите нокти, трябва да се грижи за специални устройства. И така, какво е необходимо за изпълнението на замислените?

 1. Класически комплект за провеждане на хигиенни процедури.
 2. Детайли баба.
 3. Течност, предназначена за обезмасляване ногтевых плочи. В резултат на това могат да разчитат на трайно покритие.
 4. Лак, който може да бъде гланцово или матово покритие. Съсредоточете се върху характеристиките на творчески идеи, в края на краищата, може да се прилагат чертежи цветен лак.
 5. Специален магнит.
 6. Ултравиолетова лампа.
 7. Основната основата.
 8. Довършителни работи гел.
 9. Течността, която се оттегли лепкав слой.
 10. Маникюр кърпички без кърпичка.

 

В желанието си да създаде елегантен дизайн, най-добре да изберете лак, отличаващ се с дълбок цвят, а именно зелен или черен. Вие само си представете колко стилна може да се окаже резултат, ако всичко извършите правилно.

Стъпка по стъпка ръководство

Направи приличен ефект за своите невен може дори и в домашни условия, в края на краищата, техника очите на котката се характеризира с простота. Най – важното е да се въоръжиш с всички необходими приспособления, които със сигурност ще позволят да реализирате дори най-неординарную идея. Освен това ще ви трябва опит, защото за предпочитане е първо да се правят прости рисунки, а след това – по-трудно. Бъдете готови за това, което лак трябва правилно да се ползват за това, за покритие се оказа чист.

loading...

Маникюр котешко око как да се направи в домашни условия

Как правилно да се поставя магнит

 1. Първо, трябва да се подготвят ногтевые плоча. Ще ви се наложи да изтриете стария гел, да ноготкам красива форма, задръжте обезмасляване на нокътната плочка.
 2. Сега да нанесете база и сухи невен в ултравиолетовата лампа в продължение на 1-2 минути.
 3. В желанието си да засилят съзидателен ефект, използвайте черен лак. Без да се провалят отново възползвайте се от лампа.
 4. Сега трябва да използвате специален лак, който ще създаде желаната фигура. Пригответе се за обработка на своите нокти със специален магнит, който трябва и близо до ноготкам и задръжте 15 секунди. През това време той непременно притянет красиви частици, ще създаде интересен модел. Идеалният вариант е да работи с всеки пръст на свой ред, в желанието си да се елиминира риска от появата на изтичане.
 5. Нанесете финишно покритие, което гарантира, че маникюр ще остане за по-дълго време.

Следвайки специални инструкции, вие ще бъдете в състояние да направи приличен дизайн за своите нокти. Избора на качествен шеллак, можете да разчитате на невероятен резултат.

Важни тайни

Маникюр котешко око как да се направи в домашни условия

Разнообразни магнити с различен ефект

Сте решили да създадете маникюр, който ще бъде изпълнен в техниката на котешко око? Как най-добре да се действа, които искат да се гарантира наистина невероятно ефект? Какви препоръки е желателно да се вземе под внимание, всичко да е успешно и правилно да всеки път?

 1. Магнитите създават разнообразни модели, защото резултатът зависи не само от това, по какъв лак, можете да се възползвате.
 2. Създаване на модел веднага след като бъде направено довършителни работи гел, вместо да го чака да изсъхне. Украсяват невен е желателно да се редуват.
 3. На магнитната плоча да се съхранява на разстояние от 3-5 милиметра от ноготка в продължение на 10 секунди.
 4. Магнитик може да се прилага хоризонтално, вертикално, диагонално, като създава стилен маникюр. Качествен шеллак при това ще се наблегне на прилична реализация ефект.

Тъй като дълго време да запазите резултата?

Дори, ако използвате качествен гел лак, е препоръчително да се пази своите невен. Максимална предпазливост показват в ежедневието, предпазва ноктите от външни фактори, товари, алкохол, битови разтворители, тъй като дори и най-добрият лак не може да издържи на такова лечение. В продължение на два дни след провеждане на процедура за избягвайте негативното влияние на температурата. Котешко око може да се задържи за 14-20 дни, наслада от тяхната красота.

loading...

Подобни статии