Женско списание » Грижа за ноктите » Маникюр с кафяв лак

Маникюр с кафяв лак

Маникюр с кафяв лак

Маникюр с кафяв лак е отлична хармония с есенното природа. От есента само два-популярните цветове – жълто и кафяво. Тези тонове са винаги спокойни и не крикливы. Има много кафе нюанси, а също и нюанси на шоколад цвят.

Характеристики

Избора на дизайн на ноктите с кафява гел-лак, най-подходящи за комбинация, ще се окажат жълт тон, черен и златист. В момента модни тенденции са такива, че идеята с пускането на нокти в кафяво стават водеща тема в избора на дизайн.

Това се дължи, първо, с факта, че вече няколко сезона подред must-have както за маникюр, така и педикюр – това не е просто однотонное оцветяване невен, както и комбинация от различни цветове и покритие с цифри. Такъв е случаят, когато кафяв лак-гел е най-подходящо за база на цялата дизайнерска работа.

Интересното е, че популярни кафяви нюанси са станали не толкова отдавна, но дълго време ги е било отнесено към това, което не може да бъде по никакъв начин свързан с маникюр. И мрак цвят не е тук и, в края на краищата, къде по-мрачен черно, тъмно-режеш или цвят на гнила череши – това е достатъчно популярни дизайни на нокти при модата в края на 90-те години.

Кафява палитра от цветове дълго време не се е интересувал от козметични производство, ангажирани в производството на лакове, но всичко се промени, когато на върха на популярността се оказа френч.

Френски маникюр се отличава със своята демократичност и чистота, от него се носи духа на знатен произход, лекота и ненавязчивости . Благодарение на френчу мода трябваше да си спомня за прекрасните кафяви цветове кестен, за една приятна топлина коричном тон, за това, каква е атрактивен цвят е мед с ванилия, карамел и мляко с какао. Тези нюанси година не по-лошо от безцветно, с бяло и да украсяват дамски пръсти във всякаква форма и с всякакви по дължината на ногтевыми плочи.

И се оказа, че кафяв маникюр притежава основното и много важно предимство – ноготкам всяка форма и дължина той придава на някой си чар и изисканост.

Освен кафява гама на дизайна на ноктите се оказа незаменим за представители на нежния пол, чиято дейност предполага дрес-код в трудовия устава на колектива.

И това лесно се обяснява с нейтральностью всеки шоколадов тон - при този дизайн липсват натрапчиво и крикливые нотки, така че мога да получа бизнес и хармоничен начин.

Палитра

Топли пясъчно-кафяви тонове ще помогне да се създаде солидна и бизнес образът на жените. Лак може да се нанесе равномерно по целия ноктите, а може да ги редуват – по-светъл и по-тъмен. Такъв маникюр днес в тренд, и му значение е гарантирано ще задържи на ниво още няколко сезона.

По отношение на сезона, за да кафяви лакове майстори-дизайнери са склонни да съветва студено време на годината, като подчерта, че използвате кафяв цвят може да бъде както за ежедневна маникюр, така и за специални събития.

Ако беше решено да използвате шоколадовите тонове на кафявото като база, върху която ще бъде създадена арт нокти-арт , а след това този вариант на дизайн предполага изпълнението на рисунки на нокътната плоча. Това може да е оформяне на една безименния пальчика или още и среден, а останалите-подходящ ще покрие привкус на кестени.

Най-ярката от цялата кафява палитра, бежов цвят , – винаги е благородство, нежност в пастелни тонове, някаква изтънченост и финес. Този цвят никога не ще бъде затруднен и изглежда много естествено, но тъй като химикалки с бежово дизайн на ноготках винаги изглеждат много добре поддържани. Освен това е и отлична база за скромен украшение, така и за сложни рисунки.

С бежово лак вие винаги ще печеля, и това не е непременно скучна монотонност – при желание дополните го златните листа, камъчета или в комбинация с други нюанси.

Дизайнерски идеи за работа с най-светъл от кафяви нюанси - бежово тон толкова много, че в тяхното разнообразие е лесно да се загуби. Но сред тях със сигурност има и такива, които се радват на най-голяма распространенностью.

Неутралитет в бежов цвят не премахва необходимостта от умело с него за лечение. Не знаейки определени нюанси, изпълни маникюр правилно и красиво ще бъде много трудно. Този цвят, са склонни да избират момичета лек и спокоен, и те са в ръцете на такъв дизайн изглежда скъпо и ефектно.

В този случай важно е съвършенството в изпълнението на маникюр. Трябва да бъде правилно обработена ципа, а ногтевая плоча избавлена от всякакви нередности, в противен случай всички грешки, ще се хвърля в очи. Най-голяма точност ще изисква работа с монотонен покритие.

При късите нокти бежов тон по-добре ще изглежда на квадратна или правоъгълна форма с леко заоблени ъгли форма (наричат я мека квадрат). Разнообразие от бежови нюанси е голямо, така че можете да избирате от:

  • сметана;
  • фъстъчено;
  • млечен кафе;
  • пудрового
  • ванилия.

Да експериментирате има с какво

За amatures, най-светлите кафяви нюанси, които предстои важна среща, фирмени гуляние или друго необичайно събитие в истински шик и може да се превърне в любимия си цвят със златисти пайети или злато. С него можете дори да претендира за титлата " кралица на бала. Само тук важен момент – злато, не трябва да бъде твърде много, достатъчно е само леко да украсяват своите основното покритие.

Златото може да се използва, например, за стилен френча, за ленти за картини. Елегантно ще изглежда злато само на един ноготке в комбинация с останалите, покрити само с основен цвят.

Кафяв цвят за маникюр – това е нещо, което е подходящо за експерименти в дизайна на ноктите на момичетата, които се стремят към стилен и необичаен начин, тук ще имат много и разнообразни възможности интериор, благодарение на който им начин ще бъде всеки път да придобие някакви нови нотки.

Ако не сте професионален майстор на маникюр, но биха искали нещо да се справят със скучно однотонным цвета, можете да добавите към него някакви акрилни щрихи, а специалисти лесно могат да се справят с такава задача и с помощта на гел-лакове.

Следва специално да се отбележи такива нюанси на кафяво и лак, като гъста карамел и мляко с шоколад – невен, выкрашенные в такъв цвят, магически начин са в състояние да дари своя притежател на спокойствие и топлина.

Ако говорим за стилен кафяв маникюре, това декорация на нокти с топлите нюанси на кафяво – жълтеникав или червеникав. Също така е отлична основа под акрилни фигура, достъпни дори за начинаещ художник на маникюру, който може да се извършва и в домашни условия. Тази основа е подходящ и под гел-лак, който майстор извършва необичайния и стилен дизайн.

Светло кафяв лак , също еднакво добре ще може да прослави невен всякакви по форма и с всякаква дължина. За това говорят многобройните отзиви на съвременните модата, които толкова обичах го точно за това качество.

Неутралност на всеки светли тонове е добре, че не възникват никакви проблеми комбинация. Бежови тонове, за да невен – това здравина и спокойствие го обладательницы.

Топлота или студенина кафяви на цвят изцяло зависи от това, кой цвят преобладава червено или жълто.

Цялата палитра от светло-кафяви нюанси вече няколко сезона не губи популярността на различни по форма и дължина невен. За светли шоколадово-карамельных цветове и също така се говори, като за неутрални и за подходящи за всички ноктите.

Кафяво-бежови нюанси примеряет в себе си всеки уважаващ себе си красота, която открива за модните тенденции, защото това са нюанси, които осигуряват на своя притежател на спокойствие и здравина.

Разтопен шоколад в нийл-арта е топъл оттенък , без никакви добавки на ноготках той изглежда просто страхотно и е напълно достатъчно.

Понякога майстор маникюр прибягват до интересно решение, избирайки за работа на две различни кафяви тонове, и чередуют, по този начин, невен. Оказва доста необичайно и впечатлительно.

"Очите на змиите"

Това е най-впечатляващ дизайн с помощта на кафяв лак . Ноктите са обхванати от обикновена технология светло кафява гел-лак, а след това работят само с две ас.

  1. За имитация на кожа на влечуги в средния и безименния пальчиках трябва фолио черен цвят за кракелюра. Я отпечатывают на лепкав слой от цвета, засягаща ноктите на малки части фолио – така се получават пукнатини, които наподобяват модел на змийска кожа. След това – слой topa, изсушаване с помощта на крушки и отстраняване на лепкав слой.
  2. После се залепваща преводна фолио и в средата на ноготка съставен петно под формата на овална (бъдещ змия на очите). Когато лепилото става прозрачно, до пятну прикладывается зелено фолио с голографией. Тя трябва да е притисната до ногтю, а след това отмести поглед. След това на зелен фон бъдещето на очите жълта акрилна боя по средата са изготвени жълти хоризонтални линии (фон ученик).
  3. Следващата фаза – самият змия зеницата – това е черна вертикална мазна ивица с остри ръбове (сплюснутый таблетка), направена акрилна боя върху жълта. Сега контура на очите прорисовывается черен гел-лак около зелено (окото се получава визуално изпъкнала). Всичко това произведение на изкуството е сега да се изсушава в лампата.
  4. Нататък ще се нуждаят от специален състав на "Base Coat" за оформяне на очната ябълка. Състав наслагва върху очите на дебел слой, благодарение на выпуклому пътека от черно гел-лакове на базата не произтича извън него. По – нататък в минута сушене на лампа. След това можете да добавите и капка в най-център, така объемность очите ще се увеличи. След това отново сушене.
  5. В заключение, бял гел-лак по контура проставляются малки бели точки, започващи от външния край на очите и малко преди достигане до вътрешно - така очите става по-изразителен. След изсушаване в лампата се отстранява лепкав слой и се нанася масло за кожичките. Змия очите е готов.

Как да направя "Змия око" вижте във видеото по-долу.